Καλα κανουν και δεν βαζουν καρτα μνημης,ετσι κανουν το κινητο και το λειτουργικο πολυ πιο γρηγορο.Οταν εχεις 32 γιγα νομιζω ειναι υπεραρκετα.
Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Τελικά για ολα υπάρχει λύση...
Νομίζω ότι σιγά-σιγά μου φεύγουν όλοι οι ενδοιασμοί που είχα!
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk -
-
Θυμάστε που πριν από μέρες το είχα πει στο πολύ ωραίο preview του φίλτατου Sam.? Πιστεύω ότι και το Bootloader πλέον θα είναι ξεκλείδωτο και δυστυχώς αυτοί που πήραν το απλό την "πάτησαν"... Είναι πολύ μεγάλη βλακεία της xiaomi να βγάζει κάθε μήνα καινούρια συσκευή που να αναιρεί την παλιά της. Άσε που με τόσες συσκευές η ομάδα σε λίγο δε θα ξέρει που να πρωτοαπαντήσει και ποια Rom να μεταφράσει. Έλεγα τις επόμενες μέρες να παραγγείλω το Note 3 αλλά θα περιμένω κανέναν μήνα να δω τι ακόμη θα βγάλουν.
-
Ο/H Vagelis Bonis έγραψε:
Καλα κανουν και δεν βαζουν καρτα μνημης,ετσι κανουν το κινητο και το λειτουργικο πολυ πιο γρηγορο.Οταν εχεις 32 γιγα νομιζω ειναι υπεραρκετα.
-
Ε ρε θελει να μας τρελανει η Xiaomi το mi5 περιμενουμε και εχει βγαλει αλλα 4 κινητα!!!αυτος ο ανταγωνισμος τι κανει πλεον.....μπραβο παντως ειναι πολυ καλη αγορα το note 3 pro!!!!
-
Παραθέτω ένα συγκριτικό ανάμεσα στις δύο συσκευές.
Έχει μια μικρή διαφορά και στην μπαταρία από ό,τι βλέπω, στην κάμερα, στον επεξεργαστή όπως ξέρουμε και στα δίκτυα....
Redmi Note 3 Pro and Redmi Note 3 (original):
Models New Redmi Note 3 Pro Redmi Note 3 (Original) Display 5.5-inch full HD (1920 x1080p) screen with 178-degree angle view
- Pixel density: 403 ppi (pixels per inch)
5.5-inch full HD (1920 x1080p) screen
- Pixel density: 403 ppi (pixels per inch)
OS Android 5.1 Lollipop based MIUI 7.0 Android 5.1 Lollipop based MIUI 7.0 Processor 64-bit class Qualcomm Snapdragon 650 Hexa-core (ARM Cortex A72 dual-core + ARM Cortex A53 quad-core) 64-bit class MediaTek (MT6795) Helio X10 Octa-core (Cortex A53) CPU GPU Qualcomm Adreno 510 GPU PowerVR G6200 RAM 2GB/3GB dual channel LPDDR3 2GB/3GB dual channel LPDDR3 Storage 16GB (with 2GB RAM)/32GB (with 3GB RAM) 16GB (with 2GB RAM)/32GB (with 3GB RAM) Camera
- Main: 16.0-megapixel camera with PDAF (Phase Detection Autofocus) function, dual-tone LED flash, HDR, face/smile detection
- Front: 5.0-megapixel camera with 36 smart beauty profiles
- Main: 13.0-megapixel camera with PDAF (Phase Detection Autofocus) function, dual-tone LED flash, HDR, face/smile detection
- Front: 5.0-megapixel camera with 36 smart beauty profiles
Battery 4050 mAh 4000 mAh
- Standby mode: up to 264 hours (3G)
Network 4G-LTE 4G-LTE Add-ons Metal-body, VoLTE (Voice-over-LTE), finger-print sensor, dual-SIM slots (type: micro), Wi-Fi (802.11 b/g/n/ac), Bluetooth, GPRS, A-GPS, FM Radio, micro-USB, USB OTG Metal-body, finger-print sensor, dual-SIM slots (type: micro), Wi-Fi (802.11 b/g/n/ac), Bluetooth, GPRS, A-GPS, FM Radio, micro-USB, USB OTG - Pixel density: 403 ppi (pixels per inch)
-
Η μπαταρία είναι ιδια,και στο απλό είναι 4050 mah!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εγω παραγγειλα το 3 πριν μια βδομαδα.
Ετσι οπως το κανανε ,με το που ερθει το δινω και παιρνω το προ. -
Ο/H Dante έγραψε:
Ετσι οπως το κανανε ,με το που ερθει το δινω και παιρνω το προ.
Μιας και εγώ ψήνομαι περισσότερο για το 3, μήπως να περιμένω μέχρι να το παραλάβεις;;
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk -
Ο/H nikos_v έγραψε:
Ο/H Dante έγραψε:
Ετσι οπως το κανανε ,με το που ερθει το δινω και παιρνω το προ.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Λογικα μεσα στην επομενη βδομαδα θα το εχω(θελω να πιστευω).Σου στελνω οταν ειναι και τα κανονιζουμε και το παιρνεις με το που το παρω απο ταχυδρομειο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες