Αντε ρε φίλε, καλώς να το υποδεχτεις.. Να παίρνουμε σειρά και εμείς.. Μπορείς να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες για την παραγγελία σου. πχ τελική τιμή, χρώμα, μεταφορική στο πακέτο περιλαμβάνονται tempered glass και θήκη σιλικόνης; Επίσης, αν σου δίνουν κάποιο δωράκι όπως car charger, Otg cable. Σε ευχαριστώ..!Ο/H lallasgr έγραψε:
Μόλις έλαβα mail με tracking number από vickmall!!!Άντε να δούμε!![]()
Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Αντε ρε φίλε, καλώς να το υποδεχτεις.. Να παίρνουμε σειρά και εμείς.. Μπορείς να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες για την παραγγελία σου. πχ τελική τιμή, χρώμα, μεταφορική στο πακέτο περιλαμβάνονται tempered glass και θήκη σιλικόνης; Επίσης, αν σου δίνουν κάποιο δωράκι όπως car charger, Otg cable. Σε ευχαριστώ..!
Λοιπόν, το κινητό το παρήγγειλα ουσιαστικά το Σάββατο το βράδυ και μάλιστα την 16άρα έκδοση. Μέχρι Δευτέρα πρωί δεν είχε γίνει καμία κίνηση. Τυχαία μπήκα τη Δευτέρα κατά τις 11 στο σάιτ και είδα ότι είχαν διαθέσιμη και την 32GB έκδοση που ήθελα εξαρχής. Οπότε μίλησα μέσω του chat και ζήτησα αλλαγή της παραγγελίας με την 32άρα έκδοση. Πλήρωσα μέσω paypal τη διαφορά και σήμερα (Τρίτη) έστειλαν το κινητό με Singapore Airmail και λογικά με original rom όπως τους είχα επισημάνει. Δεν μου έχουν γράψει κάτι για δωράκια κλπ οπότε μέχρι να έρθει δεν ξέρω αν έχουν στείλει κάτι έξτρα. Ούτε εγώ πήρα κάτι έξτρα μόνο το κινητό. Νεότερα λοιπόν μπορώ να πω μόλις φτάσει. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες με όλα τα παρελκόμενα κλπ! -
ξερετε κανεις ποτε θα βγαλουν στον amazon uk;;να το παραγγειλω απο ενα γνωστο μου να μου να το φερει.
-
Ο/H giannaki26 έγραψε:
ξερετε κανεις ποτε θα βγαλουν στον amazon uk;;να το παραγγειλω απο ενα γνωστο μου να μου να το φερει.
-
Μόλις έπεσε στα 250 usd και δίνει δώρο tempered glass θήκη σιλικόνης και ζελατινα στο γνωστό site. Το παράγγειλα και περιμένουμε.
-
Ο/H billisdim έγραψε:
Μόλις έπεσε στα 250 usd και δίνει δώρο tempered glass θήκη σιλικόνης και ζελατινα στο γνωστό site. Το παράγγειλα και περιμένουμε.
- Και εγώ το παρατήρησα και άρχισα να ψήνομαι.. Λέτε να πέσει και άλλο η τιμή; Εγώ μέχρι 220€ το βλέπω να πέφτει αλλά δεν έχω και πολύ υπομονή.. Είναι και η κινεζική Πρωτοχρονιά στη μέση.
- Και εγώ το παρατήρησα και άρχισα να ψήνομαι.. Λέτε να πέσει και άλλο η τιμή; Εγώ μέχρι 220€ το βλέπω να πέφτει αλλά δεν έχω και πολύ υπομονή.. Είναι και η κινεζική Πρωτοχρονιά στη μέση.
-
Edit
-
Καλημέρα , να σας ρωτήσω το geekbuying και το everbuying τα ξέρετε; Ειναι αξιόπιστα; Το έχουν σε καλύτερες τιμές το συγκεκριμένο μοντέλο.
-
Ενημέρωση για την παραγγελία μου. Μίλησα σήμερα το πρωί με Selina και έπαιξε θεματάκι. Ουσιαστικά με ενημέρωσαν ότι πλέον ότι στέλνουν με GB μπλέκει με τελωνείο και χρειάζεται εκτελωνισμός. Οπότε τους επιστράφηκε πίσω το πακέτο. Θα μπορούσαν να το κάνουν αυτοί αλλά θα προσθέτονταν +$90. Η εναλλακτική ήταν να το στείλουν κανονικά με SG Post και όσο πάρει για να έρθει. Όπως καταλαβαίνετε αυτό διάλεξα! Δεν είμαστε για να δίνουμε +90! Αν ήταν θα έπαιρνα άλλο κινητό.
Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω απλά είπα να το γράψω για να το γνωρίζει αυτό όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει!
(Ελπίζω να μην προκύψει κάνας εκτελωνισμός και χρειαστεί να πληρώσω κερατιάτικα.)
Καλημέρα μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε σε πιο σάιτ μπορώ να ελέγξω τον tracking number Μου?
Selina
Καλησπέρα
Μπορείτε να μου δώσετε τον αριθμό?
Εγώ
JJ614****36GB
Selina
Συγνώμη το πακέτο επέστρεψε πίσω σε μας.
Εγώ
wow...Γιατί αυτό?
Selina
Λόγο του GB, έχουν τελωνείο πλέον.
Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο αποστολής σε SG POST τώρα
Αν δεν έχετε πρόβλημα με το τελωνείο, μπορούμε εμείς να κάνουμε εκτελωνισμό για το τηλέφωνο, +$90? Αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις εκτελωνισμό
Εγώ
oh.Κατάλαβα...Καταλαβαίνω ότι δεν είναι δικό σας πρόβλημα.
Όχι προτιμώ να αποφύγω προβλήματα με το τελωνείο. Καλύτερα στείλτε το με SG Post
Selina
ok,no problem
Εγώ
Ευχαριστώ πολύ
Οπότε πιστεύετε ότι θα μπορέσετε σήμερα να το στείλετε με SG Post ή δεν προλαβαίνετε πλέον?
Selina
Παρακαλώ
Το στείλαμε είδη
Θα έχεις tracking number μέχρι το βράδυ
Εγώ
ok thank you.
Selina
Παρακαλώ
-
Ο/H Narsilea έγραψε:
Καλημέρα , να σας ρωτήσω το geekbuying και το everbuying τα ξέρετε; Ειναι αξιόπιστα; Το έχουν σε καλύτερες τιμές το συγκεκριμένο μοντέλο.
το geek λέει Presell Product Lead-time: 2016-03-10
δεν νομίζω να έχει τόση σημασία ποιος είναι φθηνότερος απλά , το θέμα είναι ποιος είναι φθηνότερος και μπορεί να στείλει γρήγορα την συσκευή
γιατί σε 1 1/2 μήνα που θα την στείλουν αυτοί θα έχει πέσει παντού -
Παιδιά φέτος η κινέζικη πρωτοχρονιά από ό,τι διάβασα πέφτει 8 φεβρουαρίου και είναι αργία για 3 μέρες για τους κινέζους παρόλο που κρατάει 15 μέρες.
Σήμερα θα παραγγείλω και εγώ με την σειρά μου πρώτα ο Θεός το redmi note 3 pro 32gb από vickmall, μίλησα με την selina και ενημερωτικά μου είπε ότι στέλνουν με το κινητό διάφανη θήκη σιλικόνης και επίσης είδα ότι είναι πλέον διαθέσιμο και το μαύρο χρώμα για όσους θέλουν.
@lallasgr Φίλε μου επειδή είμαι λίγο άσχετος τι είναι αυτό το GB που αναφέρεις πιο πάνω στη συνομιλία σου με την selina; -
Επειδή το δέμα είναι για Αγγλία φαντάζομαι ότι για να φτάσει πιο γρήγορα και πιο ασφαλές το στέλνανε με First or Second Class Airmail γιαυτό και το GB στο τέλος που είναι το tracking number της Αγγλίας. Όπως κατάλαβα από αυτή την υπηρεσία τους ζητήσανε εκτελωνισμό οπότε αναγκαστικά θα το στείλουν με Singapore Post για να αποφευχθεί αυτό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες