Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy

• RedMi Note 3
    • παρέλαβα το κινητό μου χθες και μετά την ενημέρωση του εγκαταστάθηκε η MIUI 7.1.8.0. Παρότι είχα ζητήσει να αφαιρεθούν οι κινέζικες εφαρμογές, ακομα υπαρχουν κάποιες!!!
      Θέλω:
      1) να περάσω την ελληνική γλώσσα όμως δεν καταλαβαίνω την διαδικασία.. ούτε καν τη λέξη φλασάρω δεν καταλαβαίνω...

2) να συγχρονίσω τις επαφές μου με το gmail (δεν έχουν συγχρονιστεί)..

Είμαι άσχετη με τα ρουταρίσματα καθότι πρώην κάτοχος nexus 4 (αρουτάριστο βέβαια...) το οποίο δούλευε τέλεια για τις ανάγκες μου....

Κάθε βοήθεια δεκτή.
    • Καλημέρα και καλώς ήρθες,

τα κινέζικα προσωρινά μπορείς να τα βάλεις σε ένα φάκελο όλα μάζι όσα έχουν μείνει άν δεν σβήνονται.
      1.Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που έχουν φτιάξει τα παιδιά πχ 7.1.6.0 EU greek
      είναι εύκολο απλά θέλει λίγο προσοχή ,χονδρικά κατεβάζεις ένα λογισμικό και το εγκαθιστάς με ένα τρόπο που λέει ο οδηγός και σβήνονται όλα στο κινητό ,ουσιαστικά αυτό κάνεις.
      Bάζεις προσωρινά πχ 1 μήνα την ευρωπαική ρομ αν σου είναι απαραίτητα τα ελληνικά και κάνεις άιτηση για ξεκλείδωμα του κινητου σου οδηγίες εδώ(15-30 μέρες αναμονή)
      ώστε να βάλεις και την ελληνική ρομ που θα παίρνει και αναβαθμίσεις.

2. συγχρονισμό επαφών με gmail είχες στο Nexus?και έβαλες το gmail στο καινούργιο κινητό και δεν;
      υπάρχουν και άλλοι τρόποι όπως πχ αντίγραφο επαφών στην μνήμη του Nexus> αντιγραφή στο νέο τηλέδωνο ,άνοιγμα και αυτό ήταν :D
    • Ο/H alprio έγραψε:

εμενα παντως για 4000mah δεν μου φαινεται και καλη η μπαταρια.με δεδομενα πεφτει κατακορυφα ακομα και σε idle.
      το βραδυ οταν κοιμαμαι σε 8 ωρες γυρω στο 4%.μου φαινεται πολυ.

ειδα σε ενα φορουμ το myphone ελεγε ενας απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα με δεδομενα κλησεις κανενα 5λεπτο και κατι αλλο γυρω στο 10% καταναλωση μονο.

εμενα θα ηταν στο 50% περιπου.

η η δικη μου μπαταρια ειναι μαπα η αυτουνου τουμπανη
      οσο αφορά την μπαταρία εμένα με φουλ χρήση,δεδομένα και WiFi το τηλ αντέχει 2 μέρες γεματες

Ο/H maloumou έγραψε:

παρέλαβα το κινητό μου χθες και μετά την ενημέρωση του εγκαταστάθηκε η MIUI 7.1.8.0. Παρότι είχα ζητήσει να αφαιρεθούν οι κινέζικες εφαρμογές, ακομα υπαρχουν κάποιες!!!
      Θέλω:
      1) να περάσω την ελληνική γλώσσα όμως δεν καταλαβαίνω την διαδικασία.. ούτε καν τη λέξη φλασάρω δεν καταλαβαίνω...

2) να συγχρονίσω τις επαφές μου με το gmail (δεν έχουν συγχρονιστεί)..

Είμαι άσχετη με τα ρουταρίσματα καθότι πρώην κάτοχος nexus 4 (αρουτάριστο βέβαια...) το οποίο δούλευε τέλεια για τις ανάγκες μου....

Κάθε βοήθεια δεκτή.
      • ελληνικα φαντάζομαι πως είναι multi language οπότε το αλλάζει στις ρυθμίσεις. Όσο αφορά τις επαφές κατευαζεις το Google installer και έχει μέσα ότι χρειάζεσαι.
      • Τώρα για το rout εφόσον δεν γνωρίζεις πολλά θα πρότεινα να μην πειράξει τίποτα στην συσκευή σου Γιάνα μην την κανείς "τούβλο" :)
    • Διαφήμιση
    • οκ οποτε εχω σκαρτη μπαταρια.εκτος αν το εχεις συνεχεια σε αναμονη το τηλεφωνο.η δεν εχει περαστει σωστα η ρομ.

εχει και αλλο θεμα.μερικες φορες χανει ανα 2% την μπαταρια.
      ειναι στο 50πχ και αντι να παει 49 παει 48.
      η αλλες φορες ειναι στο 50 παει 49 και καπακι 48.
    • Ο/H ulysses21 έγραψε:

Καλημέρα και καλώς ήρθες,

τα κινέζικα προσωρινά μπορείς να τα βάλεις σε ένα φάκελο όλα μάζι όσα έχουν μείνει άν δεν σβήνονται.
      1.Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που έχουν φτιάξει τα παιδιά πχ 7.1.6.0 EU greek
      είναι εύκολο απλά θέλει λίγο προσοχή ,χονδρικά κατεβάζεις ένα λογισμικό και το εγκαθιστάς με ένα τρόπο που λέει ο οδηγός και σβήνονται όλα στο κινητό ,ουσιαστικά αυτό κάνεις.
      Bάζεις προσωρινά πχ 1 μήνα την ευρωπαική ρομ αν σου είναι απαραίτητα τα ελληνικά και κάνεις άιτηση για ξεκλείδωμα του κινητου σου οδηγίες εδώ(15-30 μέρες αναμονή)
      ώστε να βάλεις και την ελληνική ρομ που θα παίρνει και αναβαθμίσεις.

2. συγχρονισμό επαφών με gmail είχες στο Nexus?και έβαλες το gmail στο καινούργιο κινητό και δεν;
      υπάρχουν και άλλοι τρόποι όπως πχ αντίγραφο επαφών στην μνήμη του Nexus> αντιγραφή στο νέο τηλέδωνο ,άνοιγμα και αυτό ήταν :D
      Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια. Όσον αφορά τις gmail επαφές κατάφερα και τις φόρτωσα (με με ρωτήσεις πως... μάλλον τυχαία). στο πρώτο θέμα τώρα κατάλαβα ότι σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια!! πήγα να κάνω τουλάχιστον αίτηση για ξεκλείδωμα και ενώ έβαλα αγγλικά...με πετάει στο επόμενο παράθυρο σε κινέζικα!!
      Τέσπα...
    • Ο/H alprio έγραψε:

οκ οποτε εχω σκαρτη μπαταρια.εκτος αν το εχεις συνεχεια σε αναμονη το τηλεφωνο.η δεν εχει περαστει σωστα η ρομ.

οχι το τηλ είναι σε πλήρη χρήση,ίντερνετ τηλέφωνα,μηνυματα YouTube Facebook κτλ κτλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα έχω σίγουρα τις 2 μέρες και πανω
    • Ο/H Polizos έγραψε:

Ο/H alprio έγραψε:

οκ οποτε εχω σκαρτη μπαταρια.εκτος αν το εχεις συνεχεια σε αναμονη το τηλεφωνο.η δεν εχει περαστει σωστα η ρομ.

οχι το τηλ είναι σε πλήρη χρήση,ίντερνετ τηλέφωνα,μηνυματα YouTube Facebook κτλ κτλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα έχω σίγουρα τις 2 μέρες και πανω

Ποια ρομ έχεις; την ελληνική;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δεν ξέρω τι έγινε...
      είχα κατεβάσει την 6.1.29 που έχει ελληνικά... δεν την είχα τρέξει.. απλά υπάρχει σαν αρχείο στο φάκελο download rom ..
      προσπαθώντας να κατεβάσω το miflash unlock... γιατί στο site ενώ ξεκίνησα με αγγλικά μετά με γύρισε στα κινέζικα και εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια....πατάω backspace και ήμουν στο update στην οθόνη no updates avaliable Miui 7.1.8.0 και ξαφνικά αρχίζει να κάνει update!!!
      δεν ξέρω τι ενημέρωσε, ακόμα την ίδια έκδοση έχω τώρα αλλά τώρα τα κινέζικα στο μενού του τηλεφώνου μου είναι ακόμα λιγότερα!!!
      Σας τα είπα τόσο αναλυτικά γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε...απλά το κινητό δουλεύει μια χαρά γιατί μπορώ να το χειριστώ...λόγω γλώσσας.
      Καληνύχτα και ευχαριστώ για όλα...να'στε καλά
    • Παιδιά προσπαθώ να βάλω να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή με αποτελέσματα αγωνων αλλά δεν βγάζει.. Πριν την τελευταία αναβάθμιση δούλευε κανονικά... Υπάρχει περίπτωση να ειναι κάτι με τη διαχειρηση μπαταριας?? Φοραω την τελευταια official αγγλοκινεζικη
    • Ο/H alprio έγραψε:

Ο/H Polizos έγραψε:

Ο/H alprio έγραψε:

Ποια ρομ έχεις; την ελληνική;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      οχι ακόμα έχω την rom που είχε όπως το στείλανε,δες μια το πρώτο μήνυμα του θέματος έχω φωτό με τις πληροφορίες τις συσκευης
    • Ένα ερώτημα ρε παιδιά.....
      Πού πήγε η δυνατότητα εγγραφής σημειώσεωw κατά την διάρκεια μιας κλήσης με το redmi note 3?
      Στο αναδυόμενο μενού δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή.
      Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς?
    • Διαφήμιση
    • Γεια χαρα! Περιμενω να μου ερθει ενα redmi note 3 pro. Ετσι θα μπω και γω στην παρεα της xiaomi.
      Ερωτηση: Με rom τι παιζει? το pro παιρνει τις ιδιες με το απλο?