ok παιδια ευχαριστω.θα περιμενω μηπως καποιος εχει το ιδιο προβλημα που εχει και ο φιλος μου αλλιως υπομονη μεχρι να ερθει το sms για το ξεκλειδωμα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H lafkostas έγραψε:
ok παιδια ευχαριστω.θα περιμενω μηπως καποιος εχει το ιδιο προβλημα που εχει και ο φιλος μου αλλιως υπομονη μεχρι να ερθει το sms για το ξεκλειδωμα
-
ανοιγεισ
Ο/H lafkostas έγραψε:
βασικα παιδια πατησα τουρκια.με εβαλε κανονικα και μετα εκανα ολη την διαδικασια ενεργοποιησης και οπου χρειαστηκε εβαλα ελλαδα και ολα κομπλε.απλα οταν παω ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-τοπικη ρυθμιση μου εχει επιλεγμενη την τουρκια και την ελλαδα πουθενα.αυτο δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι . Απλα θα κανω ακομα μια ερωτηση αν ξερει κανεις.οταν παταω στο εικονιδιο του μηνυματος πρεπει να το πατησ 2 φορεσ γιατι την πρωτη σαν να κρασαρει και δεν ανοιγει την δευτερη φορα ανοιγει
-
μαλλον κατι αλλο θα ειναι γιατι την ωρα κανονικα την εχει..kai οπως ειχα πει ειχε μονο ανατολιτικες χωρες
-
αν σου είναι εύκολο μπορείς να βάλεις ένα screenshot στο μενού που βλεπεις
-
εχω στο RMN3 tin MIUI stable7.00.11.00(LHNCNCJ) μπορω να την αναβαθμισω με καποια πιο προσφατη κινεζικη?μεχρι να βαλω την ελληνικη οταν μου ερθει το sms
-
Από το όνομα της έκδοσης που έχεις βλέπω ότι δεν είναι η official αυτό φαίνεται από τα δύο 00.
Αυτό που πρέπει να κάνεις έτσι και αλλιώς για να το ξεκλειδώσεις είναι να πας σε official developer. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις την διαδικασία ώστε να είσαι έτοιμος για ξεκλείδωμα bootloader. Πληροφορίες για να περάσεις την developer θα βρεις και στο φόρουμ μας απλά λόγω κινητού δεν μπορώ να σου βάλω link.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
μηπως κάποιος μπορεί να βάλει το λινκ για τον οδηγό από custom rom στη developer γιατί δεν τον βρίσκω...(ξέρω στραβωμαρα)
-
Ο/H Polizos έγραψε:
μηπως κάποιος μπορεί να βάλει το λινκ για τον οδηγό από custom rom στη developer γιατί δεν τον βρίσκω...(ξέρω στραβωμαρα)
Βασική προυπόθεση είναι να κάνεις Factory Reset (Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache ) και να κάνεις Flash την Stable ROM.
Βέβαια θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή, απλά επέλεξε Αγγική γλώσσα στο αρχικό Setup για να μην κολλήσεις στο BUG με το Mi-Account.
Μετά όταν τελειώσεις ξαναγυρνάς σε Ελληνική γλώσσα και είσαι έτοιμος. -
Καλησπέρα σε όλη την παρέα... Κάτοχος του redmi note 3 και εγώ και έχω μερικές απορίες! Το κινητό αυτή τη στιγμή έχει την 7.00.11.00 Stable που του περάσαν από to2c.. Θέλω να περάσω την official 7.1.8.0 Είναι δυνατόν να γίνει αυτό χωρίς να ανακατευτώ με bootloader? Εφόσον είναι,μετά θα παίρνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις της εταιρίας? θα ισχύει ο ίδιος λογαριασμός που δημιούργησα στο miaccount ή πρέπει να πάρω backup σε ότι χρειάζομαι και να το στήσω ξανά απ' την αρχή?
-
Εκανα ροοτ με kingroot χωρις PC το redmi note3 εγεινε ροοτ αλλα δεν μπορω να βαλω recovery. Τι φταιει?
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Εκανα ροοτ με kingroot χωρις PC το redmi note3 εγεινε ροοτ αλλα δεν μπορω να βαλω recovery. Τι φταιει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0