Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Θα πρέπει πρώτα να έχετε ξεκλειδώσει τον Bootloader της στσκευής σας...
Για να το κάνετε αυτό ακολουθείτε τις οδηγίες που βρίσκονται Παρακάτω
=> Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Επειδή ακόμη μέχρι τώρα είναι κλειδωμένη η ROM με Private Keys από την
Xiaomi, είναι αδύνατον να γίνει το Flash της ROM, με το Recovery που
συνοδεύει την συσκευή σας. -
Καλησπέρα, ειμαι κάτοχος RN3 και εχω κανει τη διαδικασία ξεκλειδωματος και εχω περασει την ελληνικη dev. Θα ηθελα να μαθω αν οι αναβαθμισεις θα γινονται κανονικα μεσα απο τον updater η αν θα πρεπει να τις κανω manually.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H christoni έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω αν οι αναβαθμισεις θα γινονται κανονικα μεσα απο τον updater η αν θα πρεπει να τις κανω manually.
Κάθε βδομάδα ανοίγει τόπικ με το όνομα της Ρομ και την κατεβάζουμε από εκεί (dev Rom)
Αν μιλάμε για stable κάθε 2-3 μήνες
Αν είσαι vip μέλος (10 ευρώ τον χρόνο) όλα αυτά σου έρχονται στο mail με ειδοποίηση
Μετά τις βάζεις στο κινητό και κάνεις την αναβάθμιση ή από τον updater ή από το recovery σου -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H christoni έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω αν οι αναβαθμισεις θα γινονται κανονικα μεσα απο τον updater η αν θα πρεπει να τις κανω manually.
Κάθε βδομάδα ανοίγει τόπικ με το όνομα της Ρομ και την κατεβάζουμε από εκεί (dev Rom)
Αν μιλάμε για stable κάθε 2-3 μήνες
Αν είσαι vip μέλος (10 ευρώ τον χρόνο) όλα αυτά σου έρχονται στο mail με ειδοποίηση
Μετά τις βάζεις στο κινητό και κάνεις την αναβάθμιση ή από τον updater ή από το recovery σου
Ευχαριστώ πολύ!
κι άλλο θέμα με τις σημειώσεις στο redmi note 3.
Ανακεφαλαιώνω
1. Δεν μπορώ να βρω το πλήκτρο νεας σημείωσης κατά την διάρκεια μιας κλήσης. Στο παλιό μου hongmi πατούσα ένα βελάκι κι αναδυόταν ένα μενού που περιείχε το σχετικό πλήκτρο.
2. Δεν μπορώ να αλλάξω την εμφάνιση των σημειώσεων από λίστα σε grid όπως είχα στο hongmi.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Εάν δεν υπάρχουν πλέον αυτές οι δυνατότητες.......να μην ψάχνω άδικα. -
καλησπερα στην παρεα ! πηρα σημερα απο μια ανταλαγη ενα redmi note 3 ειμαι πρωτη φορα κατοχος xiaomi και εχω ενα προβλημα! ενω σε ολα τα αλλα τα κινητα μολης εβαζα το μαιλ ειχα τις επαφες μου εδω περα παραρολο που εβαλα το μαιλ μου δεν βρισκω τον τροπο για να τις εμφανισω...καποια βοηθεια παρακαλω?
-
Ο/H skunkrizla έγραψε:
καλησπερα στην παρεα ! πηρα σημερα απο μια ανταλαγη ενα redmi note 3 ειμαι πρωτη φορα κατοχος xiaomi και εχω ενα προβλημα! ενω σε ολα τα αλλα τα κινητα μολης εβαζα το μαιλ ειχα τις επαφες μου εδω περα παραρολο που εβαλα το μαιλ μου δεν βρισκω τον τροπο για να τις εμφανισω...καποια βοηθεια παρακαλω?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H skunkrizla έγραψε:
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
-
@skunkrizla εχεις πειραγμένη rom απο το κινεζο-μάγαζο απο όπου πέρασε η συσκευή, και αν δεν σου έχει βγάλει προβλήματα ακόμα είναι θέμα χρόνου να συμβεί.
Θα πρότεινα να ξεκινήσεις απο εδω => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
να αρχίσεις να ενημερώνεσαι για τα της συσκευής σου και να δρομολογήσεις τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
Με 1η πάντα αυτην του ξεκλειδώματος του bootloader -
Θα ήθελα να ρωτησω κατι. Εχω περάσει την επίσημη ελληνική ρομ του φόρουμ εδω και οταν με καλουν αναβοσβηνει το φλας,πως το απενεργοποιω?
Και επισης πως βγαζω screenshot της οθονης?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0