εγω ορισει μονο το handcent sms σαν default... οταν μου στελνουν μηνυμα, χτυπαει το handcent δυο φορες, σαν να ερχονται δυο μηνυματα. πρα ολο αυτα γραφει ενα sms στα notification και οταν ανοιγω να διαβασω απο τον αποστολεα το μηνυμα μου το εμφανιζει εις διπλουν
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
-
-
το θεμα ειναι πως σε εμενα δεν το εκανε. το πουλησα σε φιλο και σε εκεινον το κανει αυτο με το εις διπλουν sms
-
@sokin Για να έχεις καθαρή την συνείδηση σου ότι δεν πούλησες ελαττωματικό κινητό στον φίλο σου, κάνε αυτό που είπε ο @geoanto555 και αν δεν λυθεί κάνε αυτό που είπα εγώ.
-
-
Δεν θυμάμαι από ποια έκδοση και μετά αλλά το κάνει αυτό αν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή τρίτου . Αν βάλεις σαν αρχική την εργοστασιακή τότε λύνεται το πρόβλημα. Εγώ αυτό έκανα.
-
Σε εμένα το εμφάνισε από την τελευταία developer του 2016 θυμάμαι.
Με όσες τρίτες εφαρμογές δοκίμασα πάντα μου έρχονται διπλά.
Υπομονή μέχρι να θυμηθούν από την xiaomi να διορθώσουν την Base rom θέλει.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
καλησπερα σας. επεσε στα χερια μου απο σημερα ενα xiaomi redmi note mtk ( henesy ) με android version 5.0.2 LRX22G και MIUI version global 8.0 l stable 8.0.1.0.0 (LHNCNDG) . για δωστε αρχικα λιγο τα φωτα σας τι παιζει με το κινητο αν και απο οτι ειδα θελει πολυ διαβασμα στο φορθμ που ειναι καταπληκτικο. σαν πρωτη ερωτηση τι γινεται με το ελληνικο πληκτρολογιο πως μπορω να γραψω στα ελληνικα για αρχη.
-
Η ρομ είναι κινεζική μαϊμού! Αρχικά κάνε τον εξής έλεγχο: ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
θα ξεκινησω το βραδυ καλο διαβασμα πρωτα για να εγκαταστησω τους drivers και μετα θα δω αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader.γενικα ολα καλα με το τηλεφωνο αλλα το μονο που δεν ανοιγει ειναι τα μυνηματα. βγαζει δυστυχως η εφαρμογη μυνηματων ...... send bug report to mi for analysis.this report may contain personally identifiable information. your report will be used to help fix thiw bug ktlp. ειτε send πατησεις ειτε ακυρωση τα μυνηματα δεν ανοιγουν. η αναφορα προβληματος εχει ενα κατεβατο ολο για java λεει. ξερει κανεις τι γινεται μια και τα χρειαζομαι τα μυνηματα. τα αλλα ειπαμε θα διαβασω καλα πρωτα το φορουμ και μετα.
-
Αν απαλλαγείς από αυτήν τη ρομ πολύ πιθανό να λυθούν όλα τα προβλήματα σου!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0