γμτ ολοι οι drivers που κατεβαζω δεν το αναγνωριζουν το τηλεφωνο.αααα τωρα το ειδα εχεις στην υπογραφη σου κατι .θα δω. μια τελευταια ερωτηση για να μπω σε fastboot το κινητο ειναι κλειστο τελειως και πατω το παουερ και το κουμπι της εντασης? ειναι συνδεμενο στο usb ή το συνδεω μετα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Βάλε τους drivers από την υπογραφή μου και θα λειτουργήσουν όλα!
Μπορείς και χωρίς να το έχεις συνδεδεμένο να μπεις σε fastboot με τον τρόπο που προανέφερες @aristh -
οι drivers περαστηκαν αναγνωριστηκε το κινητο ηταν τελεια η επεξηγηση της υπογραφης σου . ο bootloader ειναι κλειδωμενος ....παμε παρακατω τωρα. παμε για ξεκλειδωμα απο λιγα που διαβασα?
-
Πας αφ' ενός για να περάσεις μια Official rom αρχικά, κατά προτίμηση Developer Chinese για να ξεκλειδώσεις, και κατόπιν περνάς στην Ελληνική.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ενα ενα Γιωργο σημερα αρχισα να ασχολουμαι χα χα χα πω πω τι διαβασμα εχω ριξει σημερα...μαλιστα δυσκολευουν λιγο τα πραγματα αλλα πιστευω χωρις βιασυνη να καταφερω να βαλω ελληνικη ρομ. παμε για αιτηση ξεκλειδωματος τωρα............παμε για διαβασμα...
-
@aristh καλά κάνεις και διαβάζεις!
Για να μην χαθείς όμως θα σου παραθέσω ποιούς οδηγόυς πρέπει να ακολουθήσεις.
Αρχικά, για να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ: ---> Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Για να περάσεις Official Rom έχεις 2 επιλογές:
1. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
2. Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Όταν και εφόσον πάρεις την έγκριση για ξεκλείδωμα ακολουθείς αυτόν τον οδηγό: ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader.
και, τέλος περνάς την ελληνική ROM σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: ---> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) -
καλησπερα παλι. βρηκα λιγο χρονο τωρα να ασχοληθω με το κινητο.
1.drivers σωστοι μπηκαν στο λαπτοπ αναγνωριζει τελεια το κινητο.
2,ειδα οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος.
3.εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα , ολα καλα και με αυτο το βημα.
παμε τωρα για περασουμε official rom. απο τις δυο επιλογες που μου εχει γραψει ο γιωργος πιο πανω λεω να παρω την πρωτη. μια ερωτηση πρωτου ξεκινησω.μολις την περασω τα ελληνικα που εχω τωρα στο κινητο δεν θα υπαρχουν και οτι εφαρμογες εχω περασει θα χαθουν? και ποια ειναι καλυτερα την Developer Chinese να βαλω? θα βγαζω ακρη στο κινητο μεχρι να περασω την ελληνικη μετα μια και δεν τα καταφερνω καλα με τις ξενες γλωσες. -
Καλημέρα @aristh, ότι έχεις μέσα στο κινητό θα διαγραφεί. Προτείνω να περάσεις China Developer για να ξεκλειδώσεις εύκολα όταν πάρεις την έγκριση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μου ηρθε σημερα η εγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader απο την χιαομι αρα ειμαι ετοιμος να τα κανω ολα. πειραζει να τα κανω ολα συνεχωμενα? να ξεκλειδωσω πρωτα τον botloader , να περασω μετα την China Developer και μετα να περασω ελληνικη ρομ. τα λεω καλα. τα βαζω στην σειρα καλα?
-
-
μαλιστα θα δω. το βραδυ θα ασχοληθω με αυτο και θα ενοχλησω τους φιλτατους συμφουριτες του φορουμ μας.
-
Παιδια καλησπερα,
κατοχος Henessey κι εγω, εχω την Official Miui 8.1 | Stable (8.1.3.0 LHNCNDI) και χτες μου εβγαλε να κανω update σε 8.2.1 . Μπήκα έψαξα λιγο τι παιζει, ειδα οτι αρκετοι με συσκευες Mi5s ειχαν θεμα με το Pin τους και τους ζηταγε να κανουν restore το κινητο, και ετσι φοβηθηκα να την βάλω. Σημερα λοιπον μπηκα εδώ να δω σχόλια σχετικά με το update, και μπαινω στον updater Και μου λεει "No updates available" ενώ μεχρι χτες τα ξημερώματα ειχε! Τι παίζει με την Xiaomi ? Τα εχουν κανει σ***α ή μου φαινεται?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0