Για downgrade σίγουρα Wipe Cache & Dalvik Cache (χωρίς να αποκλείεται να απαιτηθεί και Factory Reset) για κοντινές εκδόσεις..Ο/H topmar έγραψε:
Παιδιά μια απάντηση εδώ?
[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Παιδιά μια απάντηση εδώ?
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Παιδιά μια απάντηση εδώ?
Εγω με Mi Note Pro για να κατεβω απο 6.1.7 σε 5.12.31 κανω την δουλεια μου με wipe ολων των cache ή θελω και factory reset; -
-
Ο/H mpakakos έγραψε:
Απο ποια σε ποια κατεβαζεις;Εγω με Mi Note Pro για να κατεβω απο 6.1.7 σε 5.12.31 κανω την δουλεια μου με wipe ολων των cache ή θελω και factory reset;
-
Ο/H mpakakos έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Παιδιά μια απάντηση εδώ?
Ο/H Bodai έγραψε:
Λοιπόν, τζίφος η υπόθεση.....μόλις την πέρασα και όταν άνοιξα το κινητό, έβγαλε πρώτο μήνυμα "Can't get a valid ID. This device can't work without a valid ID ......", δεν δουλευουν οι SIM, πετάει error αρκετά και χάλι μαύρο....
Τώρα κάνω ξανά Wipe Cache & Dalvik Cache και θα περάσω πάλι την τελευταία dev 6.1.14 που είχα εξ' αρχής.....ελπίζω να επανέλθει χωρίς προβλήματα το κινητό...
Συμπέρασμα: Δεν αρκεί μόνο το Wipe Cache & Dalvik Cache σε περίπτωση Downgrade....Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H topmar έγραψε:
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
1 ή 2(Max) Ρομ πίσω , το καταλαβαίνω , αλλά όχι 5 Ρομ πίσω και να περιμένουμε σωστά αποτελέσματα χωρίς factory reset -
Μα αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει ρόλο το νούμερο.
Μπορεί να είναι και μία αλλά να είναι μεγάλες οι αλλαγές -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Μολις το τσεκαρα σε Mi Note Pro... -
Ο/H mpakakos έγραψε:
Και downgrade απο 6.1.7 σε 5.12.31 θελει και factory reset.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα