στο test δεν λειτουργει το back ειναι παλι σαν home και Ρυθμίσεις => πρόσθετες ρυθμίσεις => πλήκτρα => πιέστε τα πλήκτρα πλοήγησης => πρόσφατα και επέλεξε εμφάνιση πίνακα πρόσφατων εφαρμογών ειναι το σωστο επιλεγμενο καμια αλλη ιδεα?
[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H renosxatzi έγραψε:
Παιδια μια απορία στο mi note pro η ελληνική έκδοση περιλαμβάνει ραδιόφωνο; Ευχαριστώ
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Η Μπαταρια αδειάζει πολύ γρήγορα στην 6.1.14.
Δες στο τέλος τι θα γράψω....
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ελπίζω να βελτιωθεί η διαχείριση της μπαταρίας με την καινούργια rom, διότι η 6.1.14 την ρουφάει σαν την Λίντα Λάβλεϊς.
Χαχαχαχαχα.... Δες στο τέλος τι θα γράψω και εσύ....
Ο/H Giannisagal έγραψε:
εγω κανω μια παρατηρηση σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας........ειχα θεμα με την νεα ρομ ναι αλλα εκανα ξανα εγκατασταση την ιδια και απο οτι βλεπω τωρα 2 μερες εχει μειωθει η καταναλωση κατα πολυ!!!!!!!
Έχεις δίκιο φίλε, όσο παράξενο και εάν ακούγεται, με το δεύτερο πέρασμα της ίδιας ΡΟΜ από πάνω, η κατανάλωση δείχνει να έχει στρώσει πολύ!!
Οπότε, έχετε το υπόψιν και οι δύο φίλοι από πάνω αυτό το κόλπο για την βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας.....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Με το pc suite γιατι δεν τα βρισκουν ... τα εχουν χαλασει?Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H mpakakos έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Κανά νέο και για εμάς με το Note Pro?
Εχω ανοίξει Thread στο παρακάτω link:
YouTube-Netflix-FIX-GTV-6-1-7 -
Καλησπερα , εγώ με την νέα Ρομ 6.1.14 στο mi4c έχω θέμα. Ορισμένες φορές παταω το power button για να αναψω την οθόνη και να κανω κληση (εννοειτε με ενεργοποιημενη συσκευη) αλλά ανάβει μόνο ή μπάρα επάνω με την μπαταρία κτλ και ή υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη. Δεν το είχα με όλες τις προηγούμενες Ρομ.
Οπότε αναγκάζομαι και κάνω restart. Τις επιλογές restart power off κτλ τις εμφανίζει κρατώντας πατημένο το power button.
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικος και όχι κουραστικός. Ευχαριστώ -
-
Ο/H kostas76 έγραψε:
Καλησπερα σε καινούργιο redmi 2 pro πως περναω την δικη νας dev. Τώρα έχει stable
Για αρχή κάνε ένα factory reset wipe data και μετά κατεβάζεις από το πρωτο post του thread το αρχείο που είναι για την συσκευή σου. Μετά το περνάς μέσα στην συσκευή το zip αρχείο και από την εφαρμογή update κανείς την αναβάθμιση επιλέγοντας πακέτο αναβάθμισης. Δεν ξέρω μόνο αν χρειάζεται να αλλαξεις και το recovery για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτά θα στο πουν οι ειδικοί εδώ.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas76 έγραψε:
Καλησπερα σε καινούργιο redmi 2 pro πως περναω την δικη νας dev. Τώρα έχει stable
-
συγνωμη παιδιιά αλλα μου βγαζει fastboot και δεν κανει τιποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα