Ποιον οδηγό χρησιμοποιάς? Επίσης δοκίμασε να πας σε άλλο τόπικ μην το μαμήσουμε αυτόΟ/H kostas76 έγραψε:
συγνωμη παιδιιά αλλα μου βγαζει fastboot και δεν κανει τιποτα.
[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Δεν έχω ιδέα αλλα πως μπορω να βγω απο το fastboot
-
Ο/H kostas76 έγραψε:
Δεν έχω ιδέα αλλα πως μπορω να βγω απο το fastboot
-
-
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Η Μπαταρια αδειάζει πολύ γρήγορα στην 6.1.14.
Δες στο τέλος τι θα γράψω....
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ελπίζω να βελτιωθεί η διαχείριση της μπαταρίας με την καινούργια rom, διότι η 6.1.14 την ρουφάει σαν την Λίντα Λάβλεϊς.
Χαχαχαχαχα.... Δες στο τέλος τι θα γράψω και εσύ....
Ο/H Giannisagal έγραψε:
εγω κανω μια παρατηρηση σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας........ειχα θεμα με την νεα ρομ ναι αλλα εκανα ξανα εγκατασταση την ιδια και απο οτι βλεπω τωρα 2 μερες εχει μειωθει η καταναλωση κατα πολυ!!!!!!!
Οπότε, έχετε το υπόψιν και οι δύο φίλοι από πάνω αυτό το κόλπο για την βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας.....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Η Μπαταρια αδειάζει πολύ γρήγορα στην 6.1.14.
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ελπίζω να βελτιωθεί η διαχείριση της μπαταρίας με την καινούργια rom, διότι η 6.1.14 την ρουφάει σαν την Λίντα Λάβλεϊς.
Ο/H Giannisagal έγραψε:
εγω κανω μια παρατηρηση σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας........ειχα θεμα με την νεα ρομ ναι αλλα εκανα ξανα εγκατασταση την ιδια και απο οτι βλεπω τωρα 2 μερες εχει μειωθει η καταναλωση κατα πολυ!!!!!!!
Οπότε, έχετε το υπόψιν και οι δύο φίλοι από πάνω αυτό το κόλπο για την βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας.....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Την διαφορα την ειδες ομως αφου πρωτα ειχες χρησιμοποιησει την rom δυο τρεις μερες πριν την ξαναπερασεις?
Ναι, την δούλεψα 4 μέρες σχεδόν, όχι μόνο 2....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
σορυ παιδιά για τα quotes ναι ξερω!!
Και εγώ 2 μέρες την είχα την ίδια ρομ.
Σορρυ παίδες!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Συγγνωμη δεν θα επαναληφθει!
-
Καλησπέρα,
θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο προηγούμενο κινητό μου Redmi Note 3G που το έδωσα στη σύζυγο, αλλά.....επειδή δεν θυμάμαι τι ΡΟΜ είχα βάλει παλαιότερα, στις ρυθμίσεις γράφει ότι το κινητό τώρα φοράει μια ΡΟΜ: ΗM NOTE 1W - 4.4.2 KOT49H - MIUI 7 Global 5.11.5/Developer και στις γλώσσες έχει Αγγλικά, 2 Κινέζικες και Ελληνικά.
Να υποθέσω ότι είναι η 5.11.5 Developer Ελληνική?
Εάν ΝΑΙ, ποια είναι καλύτερη μελλοντική για να περάσω (χωρίς πολλά προβλήματα και καλή μπαταρία), αυτή η τελευταία 6.1.14 ή κάποια προηγούμενη (μεταγενέστερη όμως της 5.11.5??Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα