αύριο για mi note pro θα έχει rom????και κάτι άλλο ....πως μπορώ να κάνω δωρεά χωρίς paypall (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό τον τρόπο)με μεταφορά μέσω i-bank???????
[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Εγώ να δεις πως περιμένω , ελπίζω να μην έχω hard brick , με soft brick καλά θα'ναι το hard brick φοβάμαι , αλλά δε μασαω , οτι είναι να γίνει θα γίνει , τα λέμε αύριο η αργά το βράδυ .....
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Εγώ να δεις πως περιμένω , ελπίζω να μην έχω hard brick , με soft brick καλά θα'ναι το hard brick φοβάμαι , αλλά δε μασαω , οτι είναι να γίνει θα γίνει , τα λέμε αύριο η αργά το βράδυ .....
Νομίζεις ...
Αν το κερνελ γίνει repack , αλλά είναι corrupted τοτε χαιρετά του τον πλάτανο , πεθαίνει κατευθείαν , δεν ακούει τίποτα , ουτε usb , ουτε τίποτα ...
Σκότωσα ενα mi3 ενος φίλου πριν απο 1,5-2 χρόνια , ευτυχώς του το αλλάξανε απο την εγγύηση , τώρα όμως κάτι παραπανω γνωρίζω και λογικά θα το σώσω , θα τα πούμε αύριο τα υπολοιπα.
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
η τελευταία ρομ για το ρυζακι, η modded Version, σε εμένα πέρασε κανονικά πάντως. Καλησπέρα σε όλους!
-
Ο/H pangio2 έγραψε:
Δοκίμασε να περάσεις την dev Ρομ των παιδιών απο το φόρουμ , μέσω του updater , μετα θα'χεις ροοτ και θα μπορείς να βάλεις και recovery με την εφαρμογή flashify .
Κι εγώ σήμερα παρέλαβα και τα εκανα όλα απ'ευθειας με το τηλ.. , κατέβασα τη Ρομ , την έβαλα στον φάκελο download_rom , ανοιξα των updater , πατησα στο μενού ( πανω δεξια ) , επελεξα το πακέτο αναβάθμισης ( διαλεξα τη ρομ που κατέβασα ) και όλα πήγαν ρολόι ...
Εκτός αν στο Mi4 , υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει , λογικά θα δώσουν τα παιδιά πληροφορίες αν λέω κάτι λάθος .
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω το redmi note 3 και την τελευταία έκδοση που συζητείται εδώ, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Hotspot.
Παρατήρησα ότι δεν είναι σταθερό, άλλοτε κλείνει από μόνο του και πρέπει να το ξεκινησω πάλι, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί θέμα με το dns και δεν μπορώ να μπω σε σελίδες από το laptop μου, ενώ από το κινητό μπορώ( για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το Hotspot) .
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H PeterPanious έγραψε:
Παρατήρησα ότι δεν είναι σταθερό, άλλοτε κλείνει από μόνο του και πρέπει να το ξεκινησω πάλι, ενώ πολύ συχνά δημιουργεί θέμα με το dns και δεν μπορώ να μπω σε σελίδες από το laptop μου, ενώ από το κινητό μπορώ( για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το Hotspot) .
Λύση προβλημάτων με το wifi -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H iirbat έγραψε:
παιδια 1 ερωτηση σε νεα συσκευη πρεπει να κανω την διαδηκασια με fastboot (καθαρη εγκατασταση?) η συσκευη ειναι redmi note 2 stable v7.1.2.0 για την νεα ρομ με ελληνικα
Λογικά δε θα'χεις πρόβλημα ..
-
Ας δούμε τι να περιμένουμε από την σημερινή rom...
Κατ' αρχάς, βγήκε η 6.0 για Mi3/4 και Note!
MIUI 7 China developer ROM based on Android 6.0 Marshmallow for Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note is now rolling out! From now on, many of you should be able to progressively receive the update over-the-air (OTA) on your phones via the Updater app. Supported devices are Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note. If you haven’t received the update yet, please wait patiently.
MIUI 7 China Developer ROM 6.1.21 Full Changelog
[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
New - New version of daily lockscreen. Support viewing, sharing, and apply wallpapers on lockscreen (01-19)
[Weather]
Fix - Weather FCed after closing its settings menu (01-19)
[Permissions Manager]
New - Manage permission to create home screen shortcut. Restrict all apps' access to a specific permission in one press (01-20)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H iirbat έγραψε:
εκανα extrack file το ειχε χωρις το bat στο τελος
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ας δούμε τι να περιμένουμε από την σημερινή rom...
Κατ' αρχάς, βγήκε η 6.0 για Mi3/4 και Note!
MIUI 7 China developer ROM based on Android 6.0 Marshmallow for Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note is now rolling out! From now on, many of you should be able to progressively receive the update over-the-air (OTA) on your phones via the Updater app. Supported devices are Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note. If you haven’t received the update yet, please wait patiently.
MIUI 7 China Developer ROM 6.1.21 Full Changelog
[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
New - New version of daily lockscreen. Support viewing, sharing, and apply wallpapers on lockscreen (01-19)
[Weather]
Fix - Weather FCed after closing its settings menu (01-19)
[Permissions Manager]
New - Manage permission to create home screen shortcut. Restrict all apps' access to a specific permission in one press (01-20)
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα