[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Την περνάω αυτή την στιγμή μέσω της αναβάθμισης. Έχει κολλήσει εδώ και 2-3 λεπτά στο 99% και πςριμένω...
PS. Και ναι είμαι με 6.0.1 στο Mi3!!!!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μπράβο Γιατρε σας ανοιξαν δουλειές πάλι
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi 13 -
Η διαδικασία για όποιον θέλει να δοκιμάσει...
1. Κατεβάζει τις rom από το eu για τώρα, από εδώ μόλις βγούνε. Πρέπει να κατεβάσετε τις 5.12.17 και την 6.1.21
2. Από τον updater περνάτε την 5.12.17
3. Πρέπει να μπείτε σε recovery και να κάνετε wipes. Εγώ τα είχα κάνει (factory reset) πριν την 5.12.17, ξαναμπήκα στον updater και πέρασα την 6.1.21. Υπόψιν κολλάει κανά δεκάλεπτο στο 99%. Μπουτάρει και είστε σε 6.0.1. Ξανακάνετε επανεκκίνηση για να ενημερώσει τα πάντα και είστε έτοιμος.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Έχει πρόβλημα ο καιρός στην 6.0.1 της eu. Πρέπει να είμαι στ' αγγλικά για να με βρει που είμαι.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
-
Ο/H ak2768 έγραψε:
Εγώ έχω την δική μας την έκδοση 6.1.7 Dev και το Mi Recovery 2.0.1.
Από το Recovery βλέπω ότι μπορώ να κάνω REBOOT σε δυο systems (1 ή 2).
Μέσα από αυτό το recovery μπορώ να κάνω update την 6.1.21 ή θα πρέπει να κατέβω στην 5.12.17 πρώτα?
Μιλάω για την αναβάθμιση στο Mi4
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ BETA ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εγώ βλέπω και θεμα με το σημα εκει που ειχα 2-3 μονάδες ειμαι στο ναι και οχι 1 μοναδα υπ΄οψιν εχω το LTEXiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H ak2768 έγραψε:
Εγώ έχω την δική μας την έκδοση 6.1.7 Dev και το Mi Recovery 2.0.1.
Από το Recovery βλέπω ότι μπορώ να κάνω REBOOT σε δυο systems (1 ή 2).
Μέσα από αυτό το recovery μπορώ να κάνω update την 6.1.21 ή θα πρέπει να κατέβω στην 5.12.17 πρώτα?
Μιλάω για την αναβάθμιση στο Mi4
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ BETA ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εγώ βλέπω και θεμα με το σημα εκει που ειχα 2-3 μονάδες ειμαι στο ναι και οχι 1 μοναδα υπ΄οψιν εχω το LTE
Όταν λες full wipes εννοείς (wipe cache, wipe dalvik cache και wipe user data) ή περιλαμβάνει και κάτι άλλο? -
Για το σήμα του πάροχου δεν μπορώ να το ξέρω, καθώς το mi3 δεν έχει sim. Γνώμη μου είναι να πάρετε ένα backup και factory reset, καθώς αλλάζουν τα πάντα. Καλύτερα η 6.0 να μπει σε καθαρό κινητό.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H ak2768 έγραψε:
Εννοείται ότι θα περιμένουμε την έκδοση από τα παιδιά εδώ πέρα καθώς και λεπτομερείς οδηγίες.
Όταν λες full wipes εννοείς (wipe cache, wipe dalvik cache και wipe user data) ή περιλαμβάνει και κάτι άλλο?
Xiaomi 13 -
Έχεις δίκιο για το wipe dalvik cache, όντως δεν υπάρχει στις επιλογές του Mi Recovery. Από κεκτημένη ταχύτητα το ανέφερα λόγω χρήσης και των άλλων recovery σε άλλα κινητά της xiaomi. Στο mi4 το δικό μου έχω το Mi Recovery 2.0.1 όπως ανέφερα πριν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα