[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Επειδή είναι Symlinlk που βλέπει στον κανονικό φάκελο, είπα μπας και......
Θα το ελέγξω να δω τον λόγο που δε σας το περνάει... -
Ερώτηση για να είμαι έτοιμος. Είμαι στην 5.10.8. Επειδή αναφέρθηκε πριν ότι πρέπει να μπει η 6.1.7 για να μπει στην συνέχεια η τελευταία που θα βγάλουν τα παιδιά.
Το βάζω μέσω του update ή θα πρέπει να μπω recovery (με τα γνωστά wipe κτλ) ??? -
Ο/H ak2768 έγραψε:
Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω θέμα με τους χάρτες HERE MAPS καθώς ακόμα και με προσπάθεια εγκατάστασης ξανα από το play store βγάζει σφάλμα
Πάντως βλέπω φακέλους από την προηγούμενη εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Περίεργο.....
Σε εμένα το βάζει κανονικά....
Μάλλον θα είναι Bug τοu Mi-Recovery γιατί έχω TWRP Recovery...
-
Ο/H jobous έγραψε:
Ερώτηση για να είμαι έτοιμος. Είμαι στην 5.10.8. Επειδή αναφέρθηκε πριν ότι πρέπει να μπει η 6.1.7 για να μπει στην συνέχεια η τελευταία που θα βγάλουν τα παιδιά.
Το βάζω μέσω του update ή θα πρέπει να μπω recovery (με τα γνωστά wipe κτλ) ???
-
Δημήτρη καλησπέρα. Έχει ανέβει κάπου η ελληνική ρομ, γιατί δεν την βλέπω κάπου...good is never enough...always you can do better.....
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Δημήτρη καλησπέρα. Έχει ανέβει κάπου η ελληνική ρομ, γιατί δεν την βλέπω κάπου...
-
άσχετο αλλά πως γίνομαι vip γιατί το PayPal μου ρίχνει άκυρο....good is never enough...always you can do better.....
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ak2768 έγραψε:
Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω θέμα με τους χάρτες HERE MAPS καθώς ακόμα και με προσπάθεια εγκατάστασης ξανα από το play store βγάζει σφάλμα
Πάντως βλέπω φακέλους από την προηγούμενη εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασα και μετονομασία και στη συνέχεια διαγραφή του φακέλου αλλά τίποτα, πάλι το ίδιο μήνυμα σφάλματος βγάζει:confused:
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
sos! Δοκιμασα να φλασαρω την 6.1.7 όπως ειπατε για να προετοιμασω το κινητο για την καινουργια εκδοση, αφου εκανα τα wipe ειχα παλιοτερη εκδοση του Νοεμβριου. Δοκιμασα μεσω της αναβαθμισης και το κινητο εχει κολλησει στο αρχικο σηματακι της mi. Δοκιασα να μπω στο recovery κανω reboot sto system 1 ( active) stp system 2 και δεν γινεται τιποτα. Τι μπορω να κανω? Πηρα back up μεσα από το κινητο αλλα πως μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα? Ευχαριστω προκαταβολικα. Στο mi recovery 2.01 μου μπαινει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα