Εισαι αρχηγος. Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ.Και μια τελευταια ερωτηση.Πως μπορω να ρυθμισω τα στιγμιοτυπα ωστε να αποθηκευονται στην sd;;
[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
στό redmi note 4gΣοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
και την μπαταρί α την ρουφάει με το καλαμάκι ...
Εμένα στο mi4c σε αντίθεση με τις 2 προηγούμενες φαίνεται αυτή να κρατάει καλά
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
εκανα ένα βήμα πίσω αλλά κρασαραν τα πάντα οπότε γυρισα στην φρέσκια ρομ........νομίζω δεν είναι σωστό να ψηφιζω ναι καλύτερη ρομ ή τελευταία και να γυρίσω πίσω....... το κινητό με έφτυσε!!!!!!!
Σορρυ ομάδα σας ακολουθώ!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Καλημέρα παιδιά,
η μπαταρία έχει γίνει τραγική ως προς την κατανάλωση, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να την κρατήσω αυτή τη ΡΟΜ.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για ασφαλή μετάβαση σε προηγούμενη ΡΟΜ Dev (ή Stable), από την 6.1.14 που έχω στο Redmi Note 2?Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Κανά νέο και για εμάς με το Note Pro?
Αυτο το ριμάδι το youtube μου εχει σπάσει τα νεύρα... Άσε που μου κάνει και κατι κολλήματα απο την πρώτη μέρα στην 6.1.7. Το δύστηχο επίσης είναι οτι δεν έχουν βγάλει και Official Global Rom για το Mi Note Pro αλλά μονο κινέζικη. Αν δεν βρεθεί λύση και στην νέα που έρχεται το ΣΚ με βλέπω για downgrade στην 5.12.31 που ήταν μακράν η καλύτερη κατα την γνώμη μου. -
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Redmi 2 με 2GB. Με την νέα έκδοση στην συσκευή κάτι δεν πήγε καλά από την αρχή ενώ τελείωσε η αναβάθμιση και η συσκευή άνοιξε έκανε δεύτερη ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ μόνη της. Σήμερα δοκίμασα να συνδεθώ με data δεν άνοιξαν την επανεκκίνησα την συσκευή και πάλι μου έκανε δεύτερη ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ.Η αναβάθμιση έγινε με το patch στην αρχή και σήμερα έκανε με όλη την ρομ από recovery
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα με τα data δυστυχώς παραμένει ενώ έκανα wipe reset και εγκατάσταση την Rom από την αρχή. Τι άλλο κάνουμε;;
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nnbignick έγραψε:
Το θέμα με τα data δυστυχώς παραμένει ενώ έκανα wipe reset και εγκατάσταση την Rom από την αρχή. Τι άλλο κάνουμε;;
-
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Έχεις κάνει wipe cache & dalvik ;
Και σε εμένα δουλεύουν κανονικά τα data.
Υ.γ.
Όταν το είχες αγοράζει είχε rom από μαμά ή ήταν από κινεζομάγαζο αλλαγμένη ; Αν ήταν από κινεζομάγαζο, καλό θα είναι κάποια στιγμή να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση, να διαγραφούν τα πάντα και να ξανά περαστούν. -
Ο/H topmar έγραψε:
......Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για ασφαλή μετάβαση σε προηγούμενη ΡΟΜ Dev (ή Stable), από την 6.1.14 που έχω στο Redmi Note 2?
Παιδιά μια απάντηση εδώ?Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα