Συνδέω το Redmi Note 3 μέσω usb με τον υπολογιστή μου με λειτουργικό win 10 ,με σκοπό να μεταφέρω κάποια αρχεία.Ο υπολογιστής βλέπει το τηλέφωνο και η μεταφορά αρχείων είναι δυνατή μόνο όταν τα βάζω χύμα,εάν θελήσω να τα μεταφέρω ή να τα μετακινήσω σε προυπάρχον φάκελο του τηλεφώνου η μεταφορά είναι αδύνατη βγάζοντας το εξής μήνυμα ο υπολογιστής "η συσκευή Redmi Note 3 είναι απασχολημένη".Δοκίμασα και σε υπολογιστή με win 7 όπου εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Και τα δυό λειτουργικά στη διαχείριση συσκευών βλέπουν τμήμα του τηλεφώνου ως άλλη συσκευή "Redmi" χωρίς να μπορεί να εγκατασταθεί.
Στο τηλέφωνό μου έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader και έχει περαστεί η 6.1.11. Developer.
Παρακαλώ εάν κάποιος γνώστης έχει λύση στο παραπάνω πρόβλημα (σύνδεση με υπολογιστη win 10) ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.
Και τα δυό λειτουργικά στη διαχείριση συσκευών βλέπουν τμήμα του τηλεφώνου ως άλλη συσκευή "Redmi" χωρίς να μπορεί να εγκατασταθεί.
Στο τηλέφωνό μου έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader και έχει περαστεί η 6.1.11. Developer.
Παρακαλώ εάν κάποιος γνώστης έχει λύση στο παραπάνω πρόβλημα (σύνδεση με υπολογιστη win 10) ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.