Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ενώ βλέπεις το widget πάτα και κράτα το Ξ(κάτω αριστερό πλήκτρο) . Πάνω στο widget θα σου βγάλει μια επιλογή.
      Πάτα το για αν το αλλάξεις.
      @geoanto555, Δες στο ss που ανεβάζω δεν μου βγάζει κάτι το μόνο που μου επιτρέπει πλέον ειναι να βάλω αναμεσα σε αυτο που φαίνεται και στο αλλο το default που φαίνεται ο καιρος και στις επόμενες μέρες.

Χωρίς να είμαι 101% σίγουρος τα widget τα είχα βρει απο τα themes μεσα. Μου έβγαζε και αλλες επιλογές οπως features , customided που τώρα πλεον δεν μου τα δειχνει και μου δειχνει τισ επιλογές
      top charts
      categories
      wallpaper
      ringtone
      offline.
      Δε ξερω αν παιζει ρόλο αλλα και πάλι γιατι δεν τα δείχνει? Μήπως επειδη ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ με την sim μεσα?
    • Όπως είσαι σβήσε το widget που έχεις.. πάτα πάνω του και σύρε το προς τα πάνω.
      Μετά πάτα από κάτω widgets / ρολόι 4χ2 και ανέβασε το πάνω.
      Κάνε πίσω να βγεις και ξανα πάτα το κάτω αριστερά πλήκτρο Ξ..
      Τώρα θα σου δώσει επιλογή αλλαγής.

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Όπως είσαι σβήσε το widget που έχεις.. πάτα πάνω του και σύρε το προς τα πάνω.
      Μετά πάτα από κάτω widgets / ρολόι 4χ2 και ανέβασε το πάνω.
      Κάνε πίσω να βγεις και ξανα πάτα το κάτω αριστερά πλήκτρο Ξ..
      Τώρα θα σου δώσει επιλογή αλλαγής.
      @geoanto555 , 4χ1 και 4χ4 εχω. αλλα το έκανα αυτό που μου λες και δεν μου δείχνει δυνατότητα εκτός απο αυτά τα 2.

Πάντως θυμάμαι ειχα κατεβασει αρκετά widget κάποια τα είχα κρατήσει και κάποια άλλα δεν εδειχναν σωστά τα ελληνικά.Για αυτό το λεω πως ήταν απο το themes
    • Κατέβασε άλλο θέμα..
      Ο τρόπος είναι αυτός. Πρέπει να ανεβάσεις ένα ρολόι πάνω και μετά μπορείς να κάνεις τις αλλαγές.

• @amanteous αν εννοείς ότι τροποίησες την Αρχική Οθόνη μέσα από τα θέματα, τότε μπαίνεις στα θέματα, πατάς το ανθρωπάκι πάνω αριστερά και επιλέγεις "Προσαρμόστε το θέμα".
    • @dtsilog έχει μέσα επιλογή για το widget; Δεν νομίζω.

• Διαφήμιση
    • Όχι @geoanto555 δεν έχει, αλλά πιθανόν μέσα απο τη προσαρμογή να χρησιμοποίησε Αρχική Οθόνη κάποιου θέματος που έχει ενσωματωμένο το συγκεκριμένο widget ώρας-καιρού.
    • Την είχα πατήσει κ εγώ κάποτε γι αυτό το λέω με σιγουριά.
      Πρέπει να σβήσει το widget που έχει και να βάλει ένα ρολόι που να δίνει επιλογές.
      Μετά θα μπορεί να το αλλάξει με "κάτι" από κάποιο θέμα.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Κατέβασε άλλο θέμα..
      Ο τρόπος είναι αυτός. Πρέπει να ανεβάσεις ένα ρολόι πάνω και μετά μπορείς να κάνεις τις αλλαγές.
      Οχι δεν ειναι του θέματος. ΤΟ ειχα κατεβάσει ξεχωριστά και το ειχα βαλει σε ολα τα θεματα που ειχα δοκιμάσει. Άλλωστε το θέμα της πρώτης οθόνης που δειχνει το widget Που χρησιμοποιουσα με αυτό που εχω τώρ αειναι το ίδιο. Ξαφνικά όπως είχα πει άλλαξε μόνο του.

Ο/H dtsilog έγραψε:

@amanteous αν εννοείς ότι τροποίησες την Αρχική Οθόνη μέσα από τα θέματα, τότε μπαίνεις στα θέματα, πατάς το ανθρωπάκι πάνω αριστερά και επιλέγεις "Προσαρμόστε το θέμα".
      Όχι καμοία σχέση. Δεν είχε γίνει ετσι

Ο/H dtsilog έγραψε:

Όχι @geoanto555 δεν έχει, αλλά πιθανόν μέσα απο τη προσαρμογή να χρησιμοποίησε Αρχική Οθόνη κάποιου θέματος που έχει ενσωματωμένο το συγκεκριμένο widget ώρας-καιρού.
      Δεν ήταν ενσωματωμένο εγω το ειχα κατεβάσει.
    • Τότε ψάχνεις κάτι που δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε... ;)
      Σβήσε εκείνο που χεις και ψάξε μέσα στα widget.

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Τότε ψάχνεις κάτι που δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε... ;)
      Σβήσε εκείνο που χεις και ψάξε μέσα στα widget.
      Εντάξει, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!