Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H avoulk έγραψε:

Ώπα, καλή πληροφορία!
      Στον οδηγό που ακολούθησες το λέει με μεγάλα γράμματα.....
      Για να είμαι ειλικρινής δεν ακολούθησα τώρα κάποιον οδηγό..
      Ένα απλό TWRP Flash έκανα, τι οδηγό να θελήσω.
      Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ!
    • Ο/H avoulk έγραψε:

Ένα απλό TWRP Flash έκανα, τι οδηγό να θελήσω.
      Ενα απλό φλας έκανες official rom με το twrp????

• Διαφήμιση
    • Μπες στο cit μέσα και δοκίμασε να δεις αν ανάβουν από κει.

• Ο/H shadow2000 έγραψε:

Καλησπερα! Δεν ξέρω αν ειναι χαζή ή ερώτηση αλλά γιατί τα κουμπιά δεν φωτίζονται;
      ποιος σου είπε ότι φωτίζονται ;;; :))))))
      redmi ftw , δεν σας φωτίζουμε τα κουμπιά από το 1ο μοντέλο (εξαιρούνται τα note)

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μπες στο cit μέσα και δοκίμασε να δεις αν ανάβουν από κει.
      τιιι λεεεεεςςς ;; :)))
    • Ως δίκιο έχεις μιλάμε για το 3.....όχι για note..
      ΄Τι λέω;;;;;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ως δίκιο έχεις μιλάμε για το 3.....όχι για note..
      ΄Τι λέω;;;;;
      εμείς οι φτωχοί :) των μικρών redmi δεν είχαμε ποτέ φωτιζόμενα πλήκτρα, τι να δει στο cit
    • Διαφήμιση
    • Φτωχοί θα μείνετε σίγουρα .. έτσι σας κόβω.

@kodorevi8ulis δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό το κινητό δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα.
      Μάλλον γι αυτό την πατάω συνέχεια..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Φτωχοί θα μείνετε σίγουρα .. έτσι σας κόβω.

@kodorevi8ulis δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό το κινητό δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα.
      Μάλλον γι αυτό την πατάω συνέχεια..
      τουλάχιστον βάλαν σωστό χρώμα , γιατί στο 1 που ήταν κάτι σαν κόκκινα τα έβλεπες μόνο με φακό :)
    • Προς ολους οσους με κραζουν καταρχην ξερετε που παει η γνωμη σας. Κατα 2ον δεν ειδα καμια διαθεση βοηθειας εκτος απ τον Nas. Οταν μου λεει ο αλλος "λογικο ειναι να μην μπορεις να φλασαρεις μεσω fastboot με κλειδωμενο bootloader..!! " εγω δε βλεπω καμια βοηθεια. Μονο ειρωνεια και εξυπναδες. Βοηθεια θα ηταν να μου προτεινει και μια λυση αφου εχει τοσες γνωσεις. Κανω λαθος? Αφου σχολιαζει μονο για να πει την παπαρια του λοιπον χωρις καμια αλλη χρησιμη πληροφορια πολυ καλα του απαντησα. Τωρα οποιος θιχτηκε οτι δε βοηθαει και απλα το παιζει εξυπνος δικο του προβλημα οχι δικο μου. Κι επειδη αναφερθηκε κι αυτο οχι δεν ειχα καθολου νευρα με τα προβληματα της συσκευης και ξεσπασα σε αλλους που δε φταινε. Κανενα σκοπο δεν εχω να γινω συμπαθητικος ουτε να γλυφω τα @@ κανενος για να με βοηθησει. Οποιος θελει βοηθαει και θα εκτιμηθει. Για τους υπολοιπους ξανα στην πρωτη προταση.
    • Ήρθες από το πουθενά να κάνεις μία ερώτηση.Δεν διάβασες τους τόσους έτοιμους οδηγούς.
      Το λέει .. το φωνάζει.. Κλειδωμένο bootloader -------------- bootloader=fastboot mode.

Αν θέλεις ξανά γύρνα στα μηνύματα και διάβασε τα από την αρχή..
      Μια χαρά διάθεση είχαμε να σε βοηθήσουμε. \
      Κάτι άλλο έφταιγε....

• Διαφήμιση
    • Ο/H XiaomiFTW έγραψε:

Προς ολους οσους με κραζουν καταρχην ξερετε που παει η γνωμη σας. Κατα 2ον δεν ειδα καμια διαθεση βοηθειας εκτος απ τον Nas. Οταν μου λεει ο αλλος "λογικο ειναι να μην μπορεις να φλασαρεις μεσω fastboot με κλειδωμενο bootloader..!! " εγω δε βλεπω καμια βοηθεια. Μονο ειρωνεια και εξυπναδες. Βοηθεια θα ηταν να μου προτεινει και μια λυση αφου εχει τοσες γνωσεις. Κανω λαθος? Αφου σχολιαζει μονο για να πει την παπαρια του λοιπον χωρις καμια αλλη χρησιμη πληροφορια πολυ καλα του απαντησα. Τωρα οποιος θιχτηκε οτι δε βοηθαει και απλα το παιζει εξυπνος δικο του προβλημα οχι δικο μου. Κι επειδη αναφερθηκε κι αυτο οχι δεν ειχα καθολου νευρα με τα προβληματα της συσκευης και ξεσπασα σε αλλους που δε φταινε. Κανενα σκοπο δεν εχω να γινω συμπαθητικος ουτε να γλυφω τα @@ κανενος για να με βοηθησει. Οποιος θελει βοηθαει και θα εκτιμηθει. Για τους υπολοιπους ξανα στην πρωτη προταση.
      Μετά από αυτήν απάντηση φίλε μου έχασες και το δικό μου χέρι βοήθειας που σου άπλωσα...μπορείς κάλλιστα και μόνος σου...καλό μήνα.