Γεια σας πείρα το redmi3pro το έχω μία εβδομάδα περίπου και από την αρχή ενώ διαβάζει τίς επαφές κανονικά στα ελληνικά όταν θέλω να επιλέξετε μέ γράμμα από την άκρη δεν το βλέπει καθόλου γιατί είναι στα αγγλικά ή γραμματοσειρά και έτσι ψάχνω τις επαφές μόνο πάνω κάτω με την σειρά
Γεια σας πείρα το redmi3pro το έχω μία εβδομάδα περίπου και από την αρχή ενώ διαβάζει τίς επαφές κανονικά στα ελληνικά όταν θέλω να επιλέξετε μέ γράμμα από την άκρη δεν το βλέπει καθόλου γιατί είναι στα αγγλικά ή γραμματοσειρά και έτσι ψάχνω τις επαφές μόνο πάνω κάτω με την σειρά
Καλησπέρα, ανέβασε μια φώτο με αυτά που δείχνει στο "About phone"
Kάτι μου θυμίζει...κάτι μου θυμίζει....Έτσι ξεκίνησα και κατέληξα ν'αλλάζω ROM.
Καλησπέρα,έχω κάποια θεματάκια με το redmi 3 pro.
1)Δεν μου ανοίγει το play store,κολλάει στην φόρτωση
2)Δεν χτυπάει το ξυπνητήρι
3)Τα sms που μου στέλνουν, μου έρχονται μετά απο 2 ημέρες
4)Όταν είναι στην φόρτιση δεν λειτουργεί σωστά η αφή
Όλα αυτά μπορεί να είναι απο την unofficial rom που μου περάσανε όταν το αγόρασα;;;
Για Όλα αυτά που αναφέρεις πολύ πιθανόν να φταίει η unofficial rom...
Πρέπει να βάλεις μία official rom για αρχή...
Κάνε πρώτα τον έλεγχο bootloader.
Έκανα έλεγχο και είναι κλειδωμένο το bootloader και πριν απο λίγο έκανα και αίτηση να μου το ξεκλειδώσουνε για να περάσω μετά μια official,πόσο δύσκολο είναι αύτο;;