Μπήκα κανονικά σε TWRP 3.2.1.0
Φλάσαρα και σετάρισα μέσω του ΑΡΩΜΑ script. Έκανα τις επιλογές μου, πως αλλιώς θα είχα root???
Πως γίνεται να έχω logo εκκίνησης της XTRV?
καλησπερα παιδια , εχω ενα redmi 3 στα χερια μου αυτη την στιγμη με περασμενη 7,3 stable gtv (7.3.1.0) το θεμα μου ειναι οτι θελω να το κανω update αλλα εχω μπερδευτει με το τι πρεπει να κατεβασω.
κατεβασα το cpu z και στην περιγραφη γραφει ΧΙΑΟΜΙ REDMI 3 BOARD MSM8916
Για ποιο κινητο κατεβαζω την ρομ ?
και αν θυμαμαι καλα πρεπει να βρω και εναν οδηγο γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα κλειδωσει ο bootloader στην μεταβαση στην miui 8 σωστα ?
καλησπερα να ρωτησω σε redmi 3pro που εχει την ευρωπαικη ρομ το κινητο με κολησε δεν κανει τιποτα στην αρχικη οθονη μολις ανοιγει δεν ακουει τι μπορω να κανω για να το σωσω δεν ειχα λογαριασμο mi account οπως αγοραστικε ειναι σας στελνω και φωτο
Καλημέρα παιδιά,
είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γενικά στην όλη διαδικασία με τις ρομ οπότε συγχωρέστε με αν ρωτήσω κάτι που έχει απαντηθεί κάπου
Έχω το redmi 3 pro εδώ και πολύ καιρό
Όταν το αγόρασα είχε μην "κακή" ρομ, οπότε ένας γνωστός μου πριν κάνα χρόνο με βοήθησε και μου έβαλε μια καλή να το πω(θα βάλω εικόνα στο τέλος)
Το θέμα μου είναι ότι ενω είμαι σχετικά ευχαριστημένος, δεν μου έχει κάνει ποτέ update
Λέτε να προσπαθήσω να την πειράξω? Και αν ναι ποια να βάλω
Και developer η stable? Δεν ξέρω και με ποιο κριτήριο να διαλέγω...
Ακόμα, αν αποφασίσω να βάλω, τι γνώμη έχετε για αυτό τον τρόπο αλλαγής Ρομ και τι βίντεο
Εγκρίνετε την μέθοδο?
Διότι ενώ ήμουν παρόν στην διαδικασία αλλαγής, δεν θυμάμαι και πολλά
Και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και το brickαρω :Ρ