Αγόρασα το Redmi 3 με Αγγλοκινέζικη official.
Ξέρει κάποιος σε πόσο καιρό θα υπάρξει multi official και με ποιά διαδικασία θα την περάσουμε
όταν το κινητό έχει κλειδωμένο bootloader.
Καλημέρα παιδιά.
Ποια να του περάσω?
έχει περασμένη την 5.1.1 LMY47V, MIUI 7.1 Stable.
Υπάρχει κάποια άλλη με ελληνικά; Αυτή έχει μόνο Αγγλοκινέζικα...
Παιδιά help, παρέλαβα σήμερα το Redmi 3 απο vickmall, με english-chinese rom, αλλά δέν δουλεύει με 2 κάρτες sim.
Είτε δουλεύει με μόνο μια sim μέσα στο πρώτο slot, είτε με απενεργοποιημένη την δεύτερη. (και με τις 2 μέσα δέν δουλεύει καμία)
IMEI μου εμφανίζει 2 ίδια όταν πατάω *#06#. δοκίμασα και factrory reset αλλά τίποτα.
Εστειλα mail στο vickmall αλλά ακόμη δέν πήρα απάντηση.
'Επεσα σε ελλατωματική συσκευή ή υπάρχει κάτι άλλο που να κάνω για να δουλέψει?
Ευχαριστώ.
θα πρέπει να ξέρεις ότι τα Xiaomi έχουν το ίδιο IMEI και στα δύο sim slots. Τωρα τα προβλήματα με τις sim σου τα δημιουργεί η rom που έχει η συσκευή. Ενα screenshot απο το Settings/About Phone θα βοηθούσε..
Καλησπερα παιδια, κατοχος του redmi 3 εδω και καποιες ωρες και αντιμετωπιζω προβλημα οσον αφορα τη χρηση ιντερνετ μεσω δικτυου κινητης. Μετα απο 2 εξαντλητικα τηλεφωνηματα με την cosmote και απειρες αλλαγες apn που εχω δοκιμασει μονος δεν εχω βγαλει καμια ακρη. Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι επειδη το πρωτο τεστ της συσκευης απο εμενα εγινε με μια nano-sim του ιδιου παροχου (η οποια αν θυμαμαι καλα δουλεψε μια χαρα) εχει οριστει τωρα το slot 2 της συσκευης ως default για τη χρηση των δεδομενων κινητης οποτε τωρα που εβαλα την micro-sim στο slot 1 την αναγνωριζει μονο για κλησεις.
Ας με σωσει καποιος! Ευχαριστω!!!!
(Υπαρχει πακετο δεδομενων αγορασμενο και εν ενεργεια_
θα πρέπει να ξέρεις ότι τα Xiaomi έχουν το ίδιο IMEI και στα δύο sim slots. Τωρα τα προβλήματα με τις sim σου τα δημιουργεί η rom που έχει η συσκευή. Ενα screenshot απο το Settings/About Phone θα βοηθούσε..
Ειμαι και εγω ενας κατοχος πλέον Xiaomi Redmi 3. Το αγορασα απο aliexpress και σταλθηκε μεσω Αγγλιας με DHL. Ηρθε πολυ γρηγορα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος μέχρι στιγμης και η υπαρξη της κοινοτητας ενα μεγαλο + για τα κινητα αυτα.
Το δικο μου "φοραει" την MIUI GLOBAL 7.1 Stable 7.1.1.0.0 (LHPCNCK) με εκδοση Android 5.1.1 LMY47V με κανονικη υποστηριξη Ελληνικων. Κανενα προβλημα σε Gps ή καποιο άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Επειδη προερχομαι απο Iphone δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο android κινητα και θα ηθελα να σας ρωτησω:
1. Γιατι καποιος να "βγαλει" την εκδοση που φοράει και να βάλει την ελληνική ή καποια αλλη? Τι πλεονεκτήματα μας προσφέρει η αλλαγή σε rom?
2. Δεν υπαρχει υποστηριξη ελληνικων στην φωνητικη πληκτρολόγηση στο Google maps (είναι πολύ χρήσιμο στην πλοήγηση στο αυτοκίνητο). Στις διαθέσιμες γλώσσες δεν υπάρχει επιλογή ελληνικών (Ρυθμισεις -> Προσθ Ρυθμισεις -> Φωνητικη Πληκτρολογηση Google -> Γλωσσες). Αυτό είναι περίεργο γιατί σε άλλο android κινητό υπάρχει κανονικά φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά. Αν καποιος γνωρίζει αν υποστηρίζεται ή πως μπορούμε να την κατεβάσουμε θα ήταν τέλειο.
@Chris.mui και εσύ όπως και ο @crueljay έχετε το ίδιο προβλημα. Εχετε μια κατα τα άλλα φαινομενικά καλή rom. Αυτό που δεν ξέρετε είναι οτι μέχρι τώρα έχει βγει μόνο κινέζικη official που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Για του λόγου το αληθές => MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Εφόσον εχετε ελληνικά στην συσκευη σας σημαίνει ενα και μόνο πράγμα, εχετε πειραγμένη rom απο το καταστημα που αγοράσατε την συσκευή σας. Και αυτές όλες αργά ή γρήγορα βγάζουν προβλήματα.
Δυστυχώς για τώρα δεν υπάρχει ακόμα ελληνική rom για την συσκευη σας αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα εχουμε διαθέσιμη και μόνο τότε θα δείτε την διαφορά στην απόδοση της συσκευής σας με την ελληνική...