Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro
-
-
Ο/H avoulk έγραψε:
-
-
Ο/H gordito έγραψε:
Και είναι ΛΑΘΟΣ και επικίνδυνο εάν θεωρείτε ότι η συσκευή Redmi 3 και η συσκευή Redmi Note 3 είναι ίδιες!
Όντως βγήκε Developer ρομ για το Redmi 3 η οποία ονομάζεται "Ido", ενώ οι roms για τις συσκευές Note 3 και Note 3 Pro ονομάζονται "Henessy" και "Kenzo" αντίστοιχα και είναι εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ roms!
Θέλει προσοχή λοιπόν για ποιές συσκευές μιλάμε και τι λογισμικό χρησιμοποιούμε! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H gordito έγραψε:
Όντως βγήκε Developer ρομ για το Redmi 3 η οποία ονομάζεται "Ido", ενώ οι roms για τις συσκευές Note 3 και Note 3 Pro ονομάζονται "Henessy" και "Kenzo" αντίστοιχα και είναι εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ roms!
Θέλει προσοχή λοιπόν για ποιές συσκευές μιλάμε και τι λογισμικό χρησιμοποιούμε!
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H avoulk έγραψε:
Εννοούσα τη φυσική μου οικογένεια πάντως, τους ανθρώπους!
OffTopicΣε κάθε περίπτωση έκανα update το profile ώστε να δείχνει και τις δύο συσκευές για να αποφύγουμε παρανοήσεις στο μέλλον -
Ο/H avoulk έγραψε:
Εγώ προφανώς μιλούσα για συσκευές και τις διαφορές που έχουν! -
Ο/H avoulk έγραψε:
OffTopicΣε κάθε περίπτωση έκανα update το profile ώστε να δείχνει και τις δύο συσκευές για να αποφύγουμε παρανοήσεις στο μέλλον
-
Tην Ελληνικη τωρα μεσω updater?
-
Και εγώ είχα κάνει λάθος και είχα βάλει Redmi Note 3 αντί του σωστού Redmi 3 (το διόρθωσα). Και επειδή είχα ρωτήσει κάτι και ίσως δεν το είχα γράψει αναλυτικά ξαναγράφω
(θέλω να μεταβώ στην stable ώστε να κάνω το unlock και στην συνέχεια να πάω στην ελληνική που έχετε εδώ
1. Είμαι με multi και κλειδωμένο boot (από vick)
2. κατέβασα την original αγγλοκινέζικη stable MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
3. Την έβαλα όπως ήταν στο κίνητό ( το αρχείο zip ,και όχι σε συγκεκριμένο φάκελο)
4. Όταν πάω να κάνω update με την ενσωματομένη εφαρμογή την επιλέγο και μου λέει μετά από λίγο δεν μπορεί να κάνεις verify το πάκέτο
5. ΕΡΩΤΗΣΗ: Χρειάζεται να την βάλω σε συγκεκριμένο φάκελο; Χρειάζεται να την μετονομάσω; Η υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος και δεν το κάνω σωστά;
Ευχαριστώ -
Ο/H avoulk έγραψε:
παω καρφι σε dev rom
unlock κλπ
και περιμενω να βγει η ελληνικη!!! -
Παλικάρια λίγο τα φώτα σας γιατί η xiaomi με παιδεύει! Έχω το redmi 3 του αδερφού με multilanguage rom και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Πηγαίνω στο unlock του miui.com με τον λογαριασμό του αδερφού και αφού βάζω τα στοιχεία του λογαριασμού του η επόμενη καρτέλα δεν ανοίγει με τίποτα, ακόμη και από άλλον υπολογιστή, κινητό κλπ! Το κινητό το βλέπω στον λογαριασμό της miui αλλά δεν του έχω βάλει κάρτα sim ακόμη. Αυτό φταίει ή πρέπει να του περάσω την official rom πρώτα και μετά να πάω για ξεκλείδωμα;; Επίσης η official developer rom ξεκλειδώνει αυτόματα τον bootloader ή ισχύουν πάλι τα ίδια με ξεκλείδωμα κλπ;;; HELP!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα