Παιζει, αλλα παλι το ιδιο προβλημα.. Οτι και να κανω, διαγραφή/εισαγωγη λογαριασμου, διαγραφή δεδομενων, δεν κατεβαζει απο το play. Τα permissions τα εχεις βαλει ολα; ακόμα και οσα δε χρειάζονται; read/write contacts κτλ;
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Παιζει, αλλα παλι το ιδιο προβλημα.. Οτι και να κανω, διαγραφή/εισαγωγη λογαριασμου, διαγραφή δεδομενων, δεν κατεβαζει απο το play. Τα permissions τα εχεις βαλει ολα; ακόμα και οσα δε χρειάζονται; read/write contacts κτλ;
Θα κάνεις πάλι το ίδιο αλλα με την εξής σειρά:
Διαγραφή λογαριασμού
Διαγραφή δεδομένων απο τις Play Store,Download Manager,Google backup Transport & Google Framework
Δοκίμασε κάνεις να πάρει Unlock κωδικό πρόσφατα. Προσπαθώ από χτες να συνδεθώ στο www.miui.com/unlock/ αλλά αφού βάζω τους κωδικούς μου η σελίδα βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορεί να την εμφανίσει. Κάνω κάτι λάθος.
Μια από τα ίδια και εγώ!!! Τρεις μέρες τώρα μου βγάζει σφάλμα η σελίδα!!! Επίσης προσπαθώ να περάσω την official dev rom αλλά μου βγάζει μήνυμα ''couldn't verify update package''. Δοκίμασα τo ίδιο με την official stable,πάλι τα ίδια! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως..., αλλά μία από τα ίδια! Προσπάθησα να την περάσω και από το Mipcsuite, αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Καμία άλλη ιδέα;;;
Άλλη ερώτηση. Δε μ'αφήνει να τροποποιήσω την κάρτα sd, να διαγράψω να μεταφέρω, μέσα από άλλες εφαρμογές (ES, sd maid pro) παρά μόνο από τον στοκ file explorer. Πώς τους δίνω δικαιώματα, γιατί στο permissions δεν έχει αντίστοιχο..
Με το select δεν κάνει τίποτα.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
παιδιά μου ηρθε ο κωδικός,που πρέπει να μπω για να ξεκλειδώσω?
(άκυρο ...θα ακολουθήσω τον οδηγό που έχετε για το redmi note 3,,,θα χρειαστεί να βάλω άλλη ρομ και αυτό είναι χάσιμο χρόνου από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική να περάσω)
Καλησπέρα σε όλους!
Μόλις σήμερα μου ήρθε sms ότι έχει εγκριθεί το ξεκλείδωμα!
Το ξεκλείδωσα με το Mi Flash Unlock και...εδώ και μερικές ώρες προσπαθώ με αυτόν τον οδηγό, αλλά όταν φτάνω στο σημείο αυτό μου εμφανίζει κινέζικα!!
Έχω προσπαθήσω μέσα από το flashify και με το twrp_ido.img αλλά και με το twrp_recovery_for_xiaomi_leo_en.img και στα δύο μου βγάζει το ίδιο πράγμα.
Μια βοήθεια...??