Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro
-
-
Ο/H Woodak έγραψε:
Για τηλεκοντρόλ για δοκίμασε iplus εμένα στο redmi 3 κάνει παπάδες
Ευχαριστώ!
Μήπως έχεις πρόχειρο το link για να το κατεβάσω;;
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Προσπαθώ να περάσω με fastboot την επίσημη dev στο redmi 3 κ συνεχώς μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα στο miflash.
the system cannot find the file specified. (0X800700002: execute flash_all)_except_storage.bat)
Εχει κανείς λύση??
Ευχαριστώ
Μετέφερε το φάκελο της fastboot κατευθείαν στο C:/ χύμα (όχι μέσα σε άλλο φάκελο δηλαδή) και ξαναπροσπάθησε...
Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα, βγάλε και ανέβασε ένα screnshot απο το MiFlash να δοιύμε το πρόβληαμ...
Καλή επιτυχία! -
To έκανα κ αυτό αλλά τίποτα...
Για να το γράψω αναλυτικά:
1)Κατέβασα το miflash κ πέρασε drivers
2) Κατέβασα κ dev κ stable επίσημες
3) Μπήκα κ σε download αλλά κ σε fastboot (όχι μαζί...αλλά δοκίμασα κ με τις δύο επιλογές)
4) επιλέγω το αρχείο κ συγκεκριμένα τον φάκελο images, τον οποίο είτε έχω μέσα στο C: μόνο του είτε μέσα στον φάκελο της rom που είναι πάλι χύμα στον C: (εννοείται unziped)
5) Επιλέγω τον φάκελο κ πατάω flash
κ πάντα παίρνω αυτό το μήνυμα -
Ο/H MIKermit έγραψε:
3) Μπήκα κ σε download αλλά κ σε fastboot (όχι μαζί...αλλά δοκίμασα κ με τις δύο επιλογές)
4) επιλέγω το αρχείο κ συγκεκριμένα τον φάκελο images, τον οποίο είτε έχω μέσα στο C: μόνο του είτε μέσα στον φάκελο της rom που είναι πάλι χύμα στον C: (εννοείται unziped)
κ πάντα παίρνω αυτό το μήνυμα
Όταν λες κατέβασες και dev και stable, φαντάζομαι εννοείς fastboot roms...σωστά?
Μπήκες στο ..."download"??? Τι εννοείς? Δεν υπάρχει τέτοιο mode. Μήπως εννοείς το recovery? Εαν ναι, δεν δουλεύει έτσι η διαδικασία. Μόνο στο fastmode δουλευει...
Δες αυτό το video ΕΔΩ για να δεις το τροπο και αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα ανέβασε screnshot... -
Μην παιδευεστε άδικα ... είναι πιο απλό απο αυτό. Το μνμ είναι οτι δεν βρίσκει το flash_all.bat. Ξαναδείξε το folder στο MiFlash, εν' ανάγκη πάτα στο /Images που είναι μέσα στον φάκελο με το όνομα της rom.
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Προσπαθώ να περάσω με fastboot την επίσημη dev στο redmi 3 κ συνεχώς μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα στο miflash.
the system cannot find the file specified. (0X800700002: execute flash_all)_except_storage.bat)
Εχει κανείς λύση??
Ευχαριστώ
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H MIKermit έγραψε:
κ πάντα παίρνω αυτό το μήνυμα
Όταν λες κατέβασες και dev και stable, φαντάζομαι εννοείς fastboot roms...σωστά?
Μπήκες στο ..."download"??? Τι εννοείς? Δεν υπάρχει τέτοιο mode. Μήπως εννοείς το recovery? Εαν ναι, δεν δουλεύει έτσι η διαδικασία. Μόνο στο fastmode δουλευει...
Δες αυτό το video ΕΔΩ για να δεις το τροπο και αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα ανέβασε screnshot...
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη! Εγώ όμως θέλω να περάσω την κινεζικη stable ώστε να το ξεκλειδώσω...πως μπορεί να γίνει αυτό? -
Ο/H igano έγραψε:
Ο/H MIKermit έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Εχει κανείς λύση??
Ευχαριστώ
-
Ο/H igano έγραψε:
ειχα και εγω το ιδιο θεμα ομως κατεβασα αυτη εδω Xiaomi MIUI Official Forum και την περασα με Download mode
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα