Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro
-
-
Ο/H skbaggelis έγραψε:
Το ποιά συσκευή απο τις δύο θα αγοράσεις εξαρτάται καθαρά απο σένα. Απο μια γρήγορη ματιά που έριξα, αν δεν μου ξέφυγε κάτι σημαντικό, είδα ότι το "pro", στο μόνο που διαφέρει ουσιαστικά από το "απλό" είναι στον αποθηκευτικό χώρο και στη μνήμη RAM. Δηλαδή, ενώ το απλό βγαίνει σε 16 GB, 2 GB RAM, το "pro" έρχεται με 32 GB, 3 GB RAM. Άν όντως χρειάζεσαι τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και το 1GB έξτρα μνήμη, τότε θα πρέπει να πάρεις το "pro", αλλιώς θα βολευτείς με το "απλό". Κατ'άλλα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια τηλέφωνα!
'Αντε με το καλό να παραγγείλεις και να παραλάβεις!
Υ.Γ. Σε παρακαλώ γράφε με πεζούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες και αν θέλεις πρόσθεσε μια συσκευή στο προφίλ σου. -
Την αγορα απο θα μου προτεινατε να την κανω.εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα που τα εχασα λιγο.θα ειναι ευκολο να το μετατρεψω σε ελληνικα δεδομενα
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Μετά θα αγοράζουμε τις πολύ καλές συσκευές της Xiaomi με τις πραγματικές miui roms!!
Δεν πολυασχολήθηκα και τους είπα απλά να μην πειράξουν την μαμά Ρομ γιατί θα τους κράξω καλά και μου είπαν οκ... Οψόμεθα -
Ο/H skbaggelis έγραψε:
Την αγορα απο θα μου προτεινατε να την κανω.εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα που τα εχασα λιγο.θα ειναι ευκολο να το μετατρεψω σε ελληνικα δεδομενα
Απλά αποφάσισε να επιλέξεις ένα αξιόπιστο κατάστημα, απο αυτά που ψωνίζουν τα περισσότερα μέλη του φόρουμ. Εδώ έχει πολλά...
Αν με το να "το μετατρέψεις σε ελληνικά δεδομένα", εννοείς να του εγκαταστήσεις Ελληνική ρομ (ελληνικό λογισμικό), η απάντηση είναι ΝΑΙ, φυσικά! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H skbaggelis έγραψε:
Αν με το να "το μετατρέψεις σε ελληνικά δεδομένα", εννοείς να του εγκαταστήσεις Ελληνική ρομ (ελληνικό λογισμικό), η απάντηση είναι ΝΑΙ, φυσικά!
-
Ο/H skbaggelis έγραψε:
Δεν ειναι κατι δυσκολο σωστα;και αναφερομαι στο redmi3 pro
-
λοιπον μετα απο διαβασμα στη σελιδα που ειπατε να διαβασω για αγορα ξεχωρισα τις εξεις σελιδες.τι θα μου προτεινατε εσεις;
Xiaomi Redmi 3 Pro Snapdragon 616 Octa-Core 1.5GHz 3GB RAM 32GB ROM
Xiaomi Redmi 3S - 5 inch Screen Fingerprint Scanner 4G LTE Android Phone
Xiaomi Redmi 3 Pro 5 Inch Fingerprint 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 616 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com
Kαι το gearbesτ αν και ειχα διαβασει πως η τιμη θα ειναι ιδια στα 120-140 ευρω βλεπω το τσιμπισαν λιγο και πια η διαφορα απο εδω XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G LTE 3GB 32GB Smartphone
ή απο δω XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G LTE 3GB 32GB Smartphone -
Ο/H skbaggelis έγραψε:
λοιπον μετα απο διαβασμα στη σελιδα που ειπατε να διαβασω για αγορα ξεχωρισα τις εξεις σελιδες.τι θα μου προτεινατε εσεις;
Αυτό που θα σχολιάσω όμως, είναι ότι, ό,τι μου έστειλες να δω ήταν όλα "preorder"... Δηλαδή δεν υπάρχει η συσκευή ετοιμοπαράδοτη και ας την έχουν βγάλει στη "βιτρίνα"...
Με άλλα λόγια, εάν την παραγγείλεις τώρα, θα πληρώσεις κανονικά, αλλά απλά θα περιμέεεεεεεεεενεις πότε θα κυκλοφορήσει και μετά να στην ταχυδρομήσουν απο τη Κίνα, που θα πάρει και άλλες καμμιά 20άρια μέρες!!! Για σκέψου το λίγο αυτό τι θα σου κοστίσει χρονικά και μετά αποφασίζεις... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H skbaggelis έγραψε:
Με άλλα λόγια, εάν την παραγγείλεις τώρα, θα πληρώσεις κανονικά, αλλά απλά θα περιμέεεεεεεεεενεις πότε θα κυκλοφορήσει και μετά να στην ταχυδρομήσουν απο τη Κίνα, που θα πάρει και άλλες καμμιά 20άρια μέρες!!! Για σκέψου το λίγο αυτό τι θα σου κοστίσει χρονικά και μετά αποφασίζεις...
-
Τη φράση "Shipped from May 31st" (για το pro) στο Geekbuying την πρόσεξες;
Οπότε στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για τέλος Ιουνίου ή ακόμα και Ιούλιο! -
Volume boost για τα headphones εχουμε;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες