καλησπέρα, εχω το xiaomi redmi 3 αλλα εχω ενα θεματακι... μικρο αλλα μου σπαει τα νευρα... ενω εχω αποθηκευσει τις επαφες όταν μου απαντανε σε μηνυματα αντι να μου ερθει ειδοποιηση οτι έχω μηνυμα από τον Γιωργο π.χ., μου έρχεται μια ειδοποιηση οτι έχω μηνυμα από το +3069,,,,,,, πως μπορω να το αλλάξω αυτό; και επίσης δεν συγχρονίζονται οι επαφές με το viber
να ρωτησω κατι ακομα τα παλικαρια.για οποιον το πηρε από κινεζομαγαζο με την κλασσικη θηκη σιλινονης και δωρο tempered glass .δε το εχω βαλει ακομα και αναρωτιέμαι αν θα χωραει στη θηκη.
να ρωτησω κατι ακομα τα παλικαρια.για οποιον το πηρε από κινεζομαγαζο με την κλασσικη θηκη σιλινονης και δωρο tempered glass .δε το εχω βαλει ακομα και αναρωτιέμαι αν θα χωραει στη θηκη.
Εγώ πήρα από vickmall και η δωρεάν θήκη είναι ακριβώς στα μέτρα του και έχει τα κουμπιά και τα κοψίματα εκεί που πρέπει.
Το tempered glass δεν το έχω βάλει ακόμα.
Αν το εσβησες απλά ξαναπερνα από πάνω την Ρομ και θα σου τα ξαναπεράσει χωρίς να χάσεις κάτι. Μιλάμε για ελληνική Ρομ πάντα. Υπάρχει όμως και στο playstore αν θες
και κάτι ακόμη... το viber γιατι δεν συγχρονίζεται; και πως βγαζω την δονηση απο τα πλήκτρα όταν γραφω μνμ??? (γίνομαι σπασκός αλλά δε ξέρω και πολλά) ευχαριστώ πολύ