Μπορώ μέσω twrp να εγκαταστήσω su και να κάνω root άφοβα στην stable;
To root με ενδιαφέρει κυρίως για ξήλωμα διαφημίσεων, αλλά αν είναι να δημιουργεί θέματα με battery drain και επισφάλειες να μην το κάνω.
Εγω θα πρότεινα να την χρησιμοποιήσετε ως έχει και αν δεν είστε ευχαριστημένοι μπορείτε ανα πάσα στιγμή να φλασάρετε το SuperSu.zip απο το TWRP και να έχετε root.
@Babis Galanidis Ξεκλειδώθηκε ο bootloader με αυτήν την έκδοση της rom;;
Μήπως εννοείς οτι σου ήρθε το μήνυμα οτι έχεις πάρεις την έγκριση για ξεκλείδωμα;
@Babis Galanidis Ξεκλειδώθηκε ο bootloader με αυτήν την έκδοση της rom;;
Μήπως εννοείς οτι σου ήρθε το μήνυμα οτι έχεις πάρεις την έγκριση για ξεκλείδωμα;
Ναι μου ήρθε μήνυμα βασικά......
Προχωράω τον οδηγό ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο??
Είμαι και λίγο άσχετος
τελικά έχω θέμα , ή κάνω κάτι λάθος (οκ δεν το έψαξα γενικά , νόμιζα ότι δεν άλλαξε κάτι) ή απλά δε μπορώ να κάνω update
2 φορές πήγα να βάλω νεότερη (χτεσινή και την προπροηγούμενη) και τις 2 φορές $#$#%#% το update και καταλήγω να τα στήνω όλα από την αρχή (από twrp και από τον updater έγινε η δοκιμή , μόνο flashify δε δοκίμασα)
@Babis Galanidis Εφόσον απλά έχεις πάρει την έγκριση πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Για να το κάνεις αυτό υπάρχει ΕΔΩ οδηγός.
Το κακό/tricky μέρος είναι οτι το κινητό σου ΔΕ φοράει official έκδοση οπότε και μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις εγκατάσταση της fastboot γιατί αλλιώς δε θα σου περνάει το update απλά. Αφου το κάνεις λοιπόν αυτό και θα είσαι με ξεκλείδωτο bootloader τότε συνεχίζεις με ΑΥΤΟΝ τον οδηγό προσεκτικά βήμα-βήμα.
Τώρα εαν δε σου περάσει η developer rom απλά μέσω αναβάθμισης (που μάλλον δε θα σου την περάσει) τότε πρέπει να κάνεις όπως σου είπα διαδικασία εγκατάστασης με fastboot rom και το εργαλείο MiFlash. Αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά χρειάζεται να προσέξεις 2-3 βασικά πράγματα κυρίως με τους drivers στο pc σου για να μην έχεις κανένα πρόβλημα.