Το ξεκλειδωσα και προχωράμε δυνατά
Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro
-
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Το κιν το έχει φίλος με την αγγλοκινεζικη και δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές με αυτές του Google account.Ξέρει κανείς πως γίνεται;
Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Redmi3 Google Installer | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
1)κατεβασε το αρχειο.Κανε την εγκατασταση περασε το gmail account σου.Αφου κανεις τα install που θελεις κανε και ενα reboot.
2)Μετα μπες στο gmail απο το pc σου και βαλε τα contracts σου σε καποιο group.Εμενα ηταν χυμα και εφτιαξα νεο.Για καποιο λογο βγαζει σε πολλους προβλημα.Ειναι θεμα του gmail
3)Σβησε το gmail account σου απο το κινητο και ξαναπερασε το.Κανε και ενα uncheck-check στο πεδιο contracts
Εμενα το παραπανω επιασε.Ευχομαι καλη τυχη! -
Έχω διαβάσει τα πάντα απο οδηγούς και τις εμπειρίες σας, απλά θα ήθελα απο κάποιον που το έχει κάνει ηδη μια επιβεβαίωση της σειράς ενεργειών:
Αναφερομαι παντα στην εκδοση PRO του κινητού (με μόνη ουσιαστική διαφορά το fingerprint... το +1GB RAM και τα +16GB emmc μάλλον δε θα αποτελούσαν ποτέ πρόβλημα)
1. Απαιτείται ξεκλείδωμα για να μπει οποιαδήποτε multilanguage που θα περιέχει ελληνικά
2. Για να ξεκλειδώσει, θα περάσω την κινεζικη dev.
Αναγκαστικά αυτή που προορίζεται για το απλό 3άρι (δεν υπάρχει καν αναφορά σε εκδοση PRO πουθενά) απο εδώ:
MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
3. Αφού ξεκλειδώσω ακολουθώ έναν απο τους οδηγούς που υπάρχουν εδώ μέσα.
Αποτι καταλαβα η διαδικασία για το απλό δουλευει και στο PRO
Επειδή ο κάτοχος του κινητού δεν έχει άνεση με τα αγγλικά για να περιμένουμε την απάντηση για ξεκλειδωμα, υπάρχει άλλος τρόπος για ελληνικά μενού προσωρινά; -
@dith77
Πολύ σωστά τα έγραψες
Δεν μπορείς να βάλεις ελληνικά αν δεν κάνεις τα παραπάνω
Πια ρομ έχει η συσκευή τώρα ? Αν κρίνω από το κείμενό σου δεν πρέπει να έχει Ελληνικά, οπότε μάλλον έχει Official, China ή Global ? -
Σωστά τα έγραψες @dith77 Προσωπική άποψη μην ψάχνεις να βάλεις Ελληνικά προς το παρόν. Αν το κινητό έχει official rom λίγη υπομονή για ξεκλείδωμα και μετά πέρασμα Ελληνικής. Αν έχει unofficial rom τώρα (αν και δεν νομίζω) βάλε την developer rom και αναμονή για ξεκλείδωμα!
Μην πας να μπλέξεις να βάλεις κάτι περίεργο γιατί θα γίνει καμιά ζημιά και θα τρέχετε! -
Καλησπέρα και από μένα παιδιά!
Έχω και εγώ κάποιες απορίες με βάση αυτά που έγραψε ο φίλος παραπάνω. Σκέφτομαι να περάσω την Ελληνική ρομ στο redmi 3 pro αλλά δεν ξέρω αν για κάποιον σαν εμένα που είναι πρωτάρης σε όλο αυτό είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή ή είναι καλύτερα να περιμένω λίγο καιρό για να βγεί η ρομ για το pro.
Λοιπόν αν αποφασίσω να το κάνω τώρα θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό αυτόν
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) ?
Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση μου αλλά έχω μπερδευτεί με την σειρά που πρέπει να ακολουθήσω δηλαδή τι πρέπει να κάνω και με ποια σειρά. Τα στοιχεία της συσκευής μου είναι
-
@Nickleon έχεις καλή ρομ, official οπότε πας με τον οδηγό που έγραψες
1. Αίτηση για unlock bootloader
2. Εγκατάσταση της china developer
3. Ξεκλείδωμα bootloader
4. Πέρασμα της Ελληνικής -
-
Καλησπέρα σας,
Σήμερα το κινητό μου έπεσε σε λεκάνη με νερό για λίγο. Αρχισε να
αναβοσβήνει και μετά απο κανα 10λεπτο (αφου δε μπορούσα να το κλείσω)
έσβησε μόνο του και τώρα δεν ανάβει.
Σκέφτομαι να στείλω μήνυμα στο vickmall οτι δε δουλεύει και να το στείλω για επισκευή.
Επειδή το πιο λογικό είναι να καταλάβουν οτι το έβρεξα δε θα το καλύψει η
εγγύηση, με τι μέσο κόστος θα μπορούν να το επισκευάσουν?
Πιστεύετε είναι καλή ιδέα ή μου προτεινετε κάτι άλλο? -
Ο/H Louis έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Σήμερα το κινητό μου έπεσε σε λεκάνη με νερό για λίγο. Αρχισε να
αναβοσβήνει και μετά απο κανα 10λεπτο (αφου δε μπορούσα να το κλείσω)
έσβησε μόνο του και τώρα δεν ανάβει.
Σκέφτομαι να στείλω μήνυμα στο vickmall οτι δε δουλεύει και να το στείλω για επισκευή.
Επειδή το πιο λογικό είναι να καταλάβουν οτι το έβρεξα δε θα το καλύψει η
εγγύηση, με τι μέσο κόστος θα μπορούν να το επισκευάσουν?
Πιστεύετε είναι καλή ιδέα ή μου προτεινετε κάτι άλλο?
Βάλε το σε ένα τάπερ γεμάτο ρύζι (Καρολίνα Σερρών) και άσε το μία εβδομάδα μέσα.
Ίσως γλιτώσεις από αυτήν την ταλαιπωρία και το κινητό σου ανοίξει μετά και λειτουργεί κανονικά.
Κάποιο μέλος που το δοκίμασε αυτό.. σώθηκεRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα