καλό θα ήταν να κάνεις μια παράθεση του κειμένου μου ή να αναφέρεις το nickname μου αφού βάλεις πρώτα το "@" για να μπορεί ο εκάστοτε ενδιαφερομενος να ειδοποιειται ότι πήρε απάντηση
Μπήκα στο en.miui.com/unlock και αφού έκανα login, με παρεπεμψε να κατεβάσω το miflash. Αυτό σημαίνει ότι όταν παραλάβω, θα μπορώ να ξεκλειδωσω κατευθείαν;
Μπήκα στο en.miui.com/unlock και αφού έκανα login, με παρεπεμψε να κατεβάσω το miflash. Αυτό σημαίνει ότι όταν παραλάβω, θα μπορώ να ξεκλειδωσω κατευθείαν;
Σήμερα το κινητό μου έπεσε σε λεκάνη με νερό για λίγο. Αρχισε να
αναβοσβήνει και μετά απο κανα 10λεπτο (αφου δε μπορούσα να το κλείσω)
έσβησε μόνο του και τώρα δεν ανάβει.
Σκέφτομαι να στείλω μήνυμα στο vickmall οτι δε δουλεύει και να το στείλω για επισκευή.
Επειδή το πιο λογικό είναι να καταλάβουν οτι το έβρεξα δε θα το καλύψει η
εγγύηση, με τι μέσο κόστος θα μπορούν να το επισκευάσουν?
Πιστεύετε είναι καλή ιδέα ή μου προτεινετε κάτι άλλο?
Δυστυχώς δεν ανοιγει...
Σκεφτομαι να παραγγειλω ένα ίδιο, το θεμα είναι αν μπορώ να κάνω κάτι με το χαλασμένο (π.χ. να το πουλήσω ή να το κρατήσω για ανταλλακτικά).
Σκεφτόμουν να στείλω στους κινέζους μηνυμα μπας και μπορούν να το φτιαξουν. Τι θα μου προτείνατε?
Δυστυχώς δεν ανοιγει...
Σκεφτομαι να παραγγειλω ένα ίδιο, το θεμα είναι αν μπορώ να κάνω κάτι με το χαλασμένο (π.χ. να το πουλήσω ή να το κρατήσω για ανταλλακτικά).
Σκεφτόμουν να στείλω στους κινέζους μηνυμα μπας και μπορούν να το φτιαξουν. Τι θα μου προτείνατε?
Για ανταλλακτικά δεν θα μπορείς να είσαι σίγουρος τι δουλεύει και τι όχι, τι μπορεί να έχει καεί και τι όχι.
Για επισκευή δεν ξέρω εάν αξίζει το κόστος, μπορεί να είναι κάτι απλό μπορεί να είναι και όλα...δοκίμασε να πας πρώτα σε κάνα service εδώ Ελλάδα να δεις τι θα σου πουν
@pillopoulos το θέμα του ξεκλειδωματος ειναι απλό. Αφού έχεις πάρει έγκριση σε ένα account μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ξεκλειδωσεις και το δεύτερο κινητό. Αρκεί να κάνεις log out από το πρώτο όταν θα είναι να ξεκλειδωσεις. Επίσης αν έκανες 2ο account στον browser που συνδεθηκες καλό ειναι πρώτα να κάνεις καθαρισμό cache/cookies και μετά πάλι login στο en.miui.com/login γιατί το πιθανότερο είναι να σου δείχνει ότι μπορείς να κατεβάσεις το tool αλλά να μην έχει έγκριση. Καθαρίζοντας αυτά που σου πα βλέπεις την αλήθεια και θα σε παραπέμψει μάλλον να ολοκληρώσεις μιά νε αίτηση με το νέο account
Το παρηγγειλα και γω το μικρουλι πριν 3μερες και έκανα ακριβώς τα ίδια γιαυτό στα λέω.
Ναι η έγκριση γίνεται από τον λογαριασμό αλλά πχ εγώ το έκανα σε ένα δικό μου, αλλά μετά που το άνοιξα την σιμ μου δεν την ξανάδε το κινητό. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.
Μπορεί να το κάνεις πχ με τη γυναίκα σου και όταν έρθει να το ανοίξεις και να το ξεκλειδώσεις με εκείνη τη Σιμ χωρίς να σημαίνει όμως ότι θα το χειρίζεται αυτή. Μπορεί να το κάνεις και δώρο. Απλά θα βγάλεις από μέσα το mi account. Το κινητό άμα ξεκλειδωθεί τελείωσε. Μένει ξεκλειδωμένο... Εκτός και αν του περάσεις Ρομ που το κλειδώνει.
μπαινω εφαρμογές συστήματος/κεντρο ασφάλειας / δικαιώματα
Έχει 2 επιλογές 1) διαχείριση δικαιωμάτων στο on
2) εγκατάσταση μέσω usb
Μήπως πρέπει να μπω κάπου άλλου?
Έχω την ελληνική GTV6.3.17dev.