Παιδιά γνωρίζει κάποιος κάτι ενώ είμαι στο φεις θέλω να στείλω μήνυμα πατάω στο σηματάκι επάνω δεξιά και δεν μου ανοίγει το μεσετζερ ειναι σαν να μην το παταω
η εφαρμογή του φεις ανοίγει ! θελω να στείλω μήνυμα και δεν στέλνει την έσβησα την έβαλα το ίδιο ! πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή του μεσεντζερ και να ψαξω να βρω αυτον που θελω να του στείλω μήνυμα εγώ θελω απο την εφαρμογη του φεις να στείλω
Εχω το redmi3 pro και θέλω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων.εχω περάσει την έκδοση MIUI ΒΥ ΧΙΑΟΜΙ-ΜIUI.GR GTV7.5 STABLE (LAICNDE). Αφου πατάω να κανει επαναφορά, μου βγαίνει στο twrp εκεί πρέπει να πατήσω επαναφορά και να επιλέξω την ρομ(το πακετο της ρομ) που εχω εγκαταστησει για να γινει επαναφορά;
Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ. Επαναφορά θέλω να κάνω οχι γιατι αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα απλά για να μάθω πως γίνεται.
Αν θες να κάνεις factory reset δλδ διαγραφή όλων των ρυθμίσεων πας μέσα στο twrp / wipe/advanced wipe/dalvik ,cache , data .. swipe από κάτω και reboot..
Αν θες να κάνεις factory reset δλδ διαγραφή όλων των ρυθμίσεων πας μέσα στο twrp / wipe/advanced wipe/dalvik ,cache , data .. swipe από κάτω και reboot..