Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro

• Ο/H alexmorak έγραψε:

Ξέρω ότι δεν πρέπει να τα κάνουμε τα update αλλά μπορώ να το σβήσω ή θα έχουμε θέμα με την rom και το root?
      Πιο να σβήσεις? Το SuperSu γενικά? Το αίτημα για update?

Αν μιλάς για το 2ο, όταν το σβήσεις θα είσαι εκεί ακριβώς που ήσουν και πριν να στο βγάλει. Δηλαδή με root και όλα μια χαρά.

Αν μιλάς να σβήσεις το SuperSu τότε θα είσαι χωρίς root.
    • Ο/H dtsilog έγραψε:

@MASTROPOLO είναι στις ρυθμίσεις--εφαρμογές συστήματος--ρυθμίσεις κλήσεων--ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων---να αναβοσβήνει όταν κουδουνίζει.

Το θέμα είναι πως σε όλες τις ρομ που δοκίμασα, ενώ η ρύθμιση επεξηγεί ότι αναβοσβήνει το LED, όταν το ενεργοποιείς αναβοσβήνει το φλας όταν σε καλούν.

Πάντως κάνε αυτό που λέει ο @NasDriver, πιθανόν αν η έκδοση rom είναι unofficial να χρειαστεί να την αλλάξεις.
      Eυχαριστω πολυ ετσι οπως ειπες ειναι .
    • @'ianpan24'

Σ ευχαριστω,καποια στιγμη θα βρω χρονο να αλλαξω την ρομ..οσο για το θεμα με την οθονη που εβγαζε να μην καλυπτεις την οθονη κτλ..διορθωθηκε οπως ειπες..thanks

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor: Δεν είναι όλοι μύωψ στο φόρουμ για να θέλουν μέγεθος font 50 ;) ().

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα!
      Εχω περασει στο redmi 3 Pro την GTV 6.7.21 (και οχι την τοτε τρεχουσα, μετα απο υποδειξη του φιλτατου Nasdriver νομιζω), η οποια δουλευει απροβληματιστα. Η ερωτηση ειναι, γιατι να κανω update μια καινουργια ρομ αφου ειμαι ευχαριστημενος με αυτη που εχω και αφου, οπως διαβαζω, οι καινουργιες εχουν θεματακια;
    • Ο/H shadow2000 έγραψε:

οι καινουργιες εχουν θεματακια;
      Σε γενικές γραμμές όλες είναι καλές... Απλά θέλουν καθαρή εγκατάσταση...

• Ο/H shadow2000 έγραψε:

Καλημέρα!
      Εχω περασει στο redmi 3 Pro την GTV 6.7.21 (και οχι την τοτε τρεχουσα, μετα απο υποδειξη του φιλτατου Nasdriver νομιζω), η οποια δουλευει απροβληματιστα. Η ερωτηση ειναι, γιατι να κανω update μια καινουργια ρομ αφου ειμαι ευχαριστημενος με αυτη που εχω και αφου, οπως διαβαζω, οι καινουργιες εχουν θεματακια;

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H shadow2000 έγραψε:

οι καινουργιες εχουν θεματακια;
      Σε γενικές γραμμές όλες είναι καλές... Απλά θέλουν καθαρή εγκατάσταση...
      Καθαρη εγκατασταση λεγοντας;
      Νομιζω οτι το αρχικο φλας ειναι το δυσκολο και μετα τα update ειναι απλα.
      Επιβεβαιωσε με: Κατεβαζω την τρεχουσα ρομ και κανω update ειτε με την εφαρμογη updater, ειτε με twrp χωρις να χασω τις ρυθμισεις μου και τα δεδομενα μου;
    • Ο/H shadow2000 έγραψε:

Ο/H shadow2000 έγραψε:

Νομιζω οτι το αρχικο φλας ειναι το δυσκολο και μετα τα update ειναι απλα.
      Επιβεβαιωσε με: Κατεβαζω την τρεχουσα ρομ και κανω update ειτε με την εφαρμογη updater, ειτε με twrp χωρις να χασω τις ρυθμισεις μου και τα δεδομενα μου;
      Καθαρη εγκατασταση = Ριχνεις την ρομ που θελεις να περασεις μεσα στο internal storage της συσκευης, κανεις επανεκκινηση σε TWRP, πατας wipe, advanced wipe και τικαρεις data, cahce, dalvik cache. Κανεις swipe για να γινει το wipe και μετα πατας back, install και εγκαθιστας τη νεα ρομ.

Καθαρη λεγεται επειδη θα κανεις wipe και τα data κι οχι μονο cache/dalvik cache. Δηλαδη θα χασεις τις ρυθμισεις και τα δεδομενα σου.. Οποτε πρεπει ΠΡΙΝ κανεις οτιδηποτε να κανεις ενα backup (mi backup + οτι αλλο θελεις)
    • Διαφήμιση
    • Helloooo!

σπανια παρακολουθω αυτο το νημα απο τοτε που περασα την stable 7.3.2.0 κιν.
      Τωρα για καποιο λογο δε μπαινει με τιποτα στο play store.
      ηθελα να κατεβασω το gmail,τελικα το εκανα αντιγραφη απο αρχικη σελιδα,κρατωντας το εικονιδιο πατημενο ,αλλα ειναι στα αγγλικα.

καμια βοηθεια?
    • Ο/H ianpan24 έγραψε:

Ριχνεις την ρομ που θελεις να περασεις μεσα στο internal storage της συσκευης, κανεις επανεκκινηση σε TWRP, πατας wipe, advanced wipe και τικαρεις data, cahce, dalvik cache.
      Για ακόμη πιο καλή δουλειά θα κάνεις data , system, dalvik cache,cache - reboot system- install rom

• Ο/H ilias k. έγραψε:

δε μπαινει με τιποτα στο play store.
      Το δοκίμασες αυτό; youtube

• Ο/H ianpan24 έγραψε:

Ο/H shadow2000 έγραψε:

Ο/H shadow2000 έγραψε:

Νομιζω οτι το αρχικο φλας ειναι το δυσκολο και μετα τα update ειναι απλα.Επιβεβαιωσε με: Κατεβαζω την τρεχουσα ρομ και κανω update ειτε με την εφαρμογη updater, ειτε με twrp χωρις να χασω τις ρυθμισεις μου και τα δεδομενα μου;
      Καθαρη εγκατασταση = Ριχνεις την ρομ που θελεις να περασεις μεσα στο internal storage της συσκευης, κανεις επανεκκινηση σε TWRP, πατας wipe, advanced wipe και τικαρεις data, cahce, dalvik cache. Κανεις swipe για να γινει το wipe και μετα πατας back, install και εγκαθιστας τη νεα ρομ.
      Καθαρη λεγεται επειδη θα κανεις wipe και τα data κι οχι μονο cache/dalvik cache. Δηλαδη θα χασεις τις ρυθμισεις και τα δεδομενα σου.. Οποτε πρεπει ΠΡΙΝ κανεις οτιδηποτε να κανεις ενα backup (mi backup + οτι αλλο θελεις)
      Με λιγα λογια, κατσε οπως εισαι αφου δουλευει γιατι μετα θα κανεις κανενα 8ωρο να ξαναπερνας τις εφαρμογες σου και να το φερεις στα νερα σου....
    • Διαφήμιση
    • @shadow2000 ίσως να έχεις δίκιο...
      Μην κάνεις μεγάλες παραθέσεις , δεν υπάρχει λόγος....