Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro

• @ianpan24 θα μου επιτρεψεις να διαφοροποιηθω ελαφρως στο ποια ειναι η καθαρη εγκατασταση κατα την γνωμη μου.
      Για παραδειγμα θα σου αναφερω πως αν εχεις προβλημα με το hotspot και δεν μπορεις να δωσεις ιντερνετ σε αλλη συσκευη τοτε οσα wipes και να κανεις δεν θα καταφερεις τιποτα.
      Υπαρχουν προβληματα που μπορει να ειναι υπαιτια αλλα partitions, που δεν περιεχονται στην καρτελα των advanced wipes.
      Στο παρελθον ειχαμε ξανακανει τετοιες συζητησεις με αλλα μελη και καταληξαμε οτι μια fastboot rom σβηνει παθογενειες που μπορει να κουβαλαει ενα κινητο απο συνεχείς αναβαθμίσεις.
      Επισης μην ξεχναμε οτι τα custom recoveries δεν ειναι τελεια συνεργαζομενα με τις συσκευες μας.
      Ως καθαρη θεωρω fastboot official rom, μετα flash το twrp μεσω cmd και τελος install custom rom (GTV ή Gkalen)
      Πολλα εμπειρα μελη καταληξαμε σε αυτο μετα απο διαφορες δοκιμες..
      Θα δεις οτι αν μια fastboot rom σου κανει καινουργιο τηλεφωνο
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • οχι δεν το δοκιμασα @geoanto555 .εχω την ελληνικη stable και λειπει αυτο το εικονιδιο mi app store.
      χθες μετα απο επανεκινηση μπηκε στο google play κατεβασα το gmail αλλα δεν μπορεσα να το περασω με τιποτα!

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας,
      υπάρχει ένα πρόβλημα με τη θύρα του mini jack στο redmi 3 pro της κοπέλας μου. Ξύπνησε σήμερα να βάλει ακουστικά και απλα δεν δουλεύουν σε καμία εφαρμογή(τηλέφωνο, players..κλπ, χθές βράδυ λειτουργούσαν κανονικά ), έπειτα δοκίμασε σε άλλη συσκευή και δουλεύουν κανονικά.1) Υπάρχει περίπτωση με wipe cache dalvik να στρώσει; Επίσης δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο κινητό, διότι βρίσκεται σε απόσταση.2) Υπάρχει τρόπος για remote control σε xiaomi απο windows; 3)Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της rom; Εκείνη είχε συνηθίσει απο το προηγούμενο κινητό της σε CM 12.1, και της είχα βάλει CM 13(ήταν ανεπίδεκτη να συνηθίσει το miui..:P). Για 2 μήνες μέχρι χθές δεν είχε θέματα. Θα ήμουν κατευχαριστημένος αν θα μπορούσατε να βοηθήσετε.

Με εκτίμηση,
      Νίκος
    • Ο/H sanceliken2000 έγραψε:

Καλησπέρα σας,
      υπάρχει ένα πρόβλημα με τη θύρα του mini jack στο redmi 3 pro της κοπέλας μου. Ξύπνησε σήμερα να βάλει ακουστικά και απλα δεν δουλεύουν σε καμία εφαρμογή(τηλέφωνο, players..κλπ, χθές βράδυ λειτουργούσαν κανονικά ), έπειτα δοκίμασε σε άλλη συσκευή και δουλεύουν κανονικά.1) Υπάρχει περίπτωση με wipe cache dalvik να στρώσει; Επίσης δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο κινητό, διότι βρίσκεται σε απόσταση.2) Υπάρχει τρόπος για remote control σε xiaomi απο windows; 3)Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της rom; Εκείνη είχε συνηθίσει απο το προηγούμενο κινητό της σε CM 12.1, και της είχα βάλει CM 13(ήταν ανεπίδεκτη να συνηθίσει το miui..:P). Για 2 μήνες μέχρι χθές δεν είχε θέματα. Θα ήμουν κατευχαριστημένος αν θα μπορούσατε να βοηθήσετε.

Με εκτίμηση,
      Νίκος

του έκανε απλά ένα ρεσταρτ ;
      γιατί κι εγώ το έπαθα μια φορά και ήθελε ένα ρεσταρτ για να παίξει
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H sanceliken2000 έγραψε:

Καλησπέρα σας,

Με εκτίμηση,
      Νίκος
      του έκανε απλά ένα ρεσταρτ ;
      γιατί κι εγώ το έπαθα μια φορά και ήθελε ένα ρεσταρτ για να παίξει
      ............Του είχε κάνει restart δεν δούλεψε με πήρε τήλ μόλις τώρα να μου πεί ότι το έφτιαξε, τις λέω πώς, μου λέει μπήκα στο "Ηχοι" μετά στο "Άλλοι ήχοι", και μετά πάτησε στους ήχους φόρτισης και ενεργοποίηση(αναπαραγωγή ήχου κατά τη σύνδεση ή την απουσύνδεση μιας πηγής ισχύος) που συνήθως είναι απενεργοποιημένο και δούλεψε.Της λέω για απενεργοποίησε το. Το απενεργοποιεί, συνέχισε να δουλεύει κανονικά..Πέρασαν κάτι εξωγηινοι......Μπορεί να είχε κάνει καμια βλακεία με τις εντάσεις και να μην ήθελε να το πεί.....
    • Ο/H tsili έγραψε:

-δευτερον οταν κανω scroll down την μπαρα με τις συντομευσεις ..πχ wifi,δεδομενα,flight mode κτλ..οταν παταω να κλεισει/ανοιξει καποιες απο αυτες επιστρεφει αμεσως μετα αφου το κανει.δηλαδη αν θελω πχ να κλεισω δεδομενα και να ανοιξω wifi και να το κανω αθορυβο..πρεπει να το κανω αντιστοιχα 3 φορες πανω κατω...δηλαδη μπορει να κατεβαινει και να σταθεροποιειται και να το ''στελνουμε-επιστρεφουμε'' χειροκινητα αφου επιλεξουμε ο,τι θελουμε???

Καλησπέρα!
      @tsili δεν ξέρω αν σου έχουν απαντήσει στην ερώτηση, αλλά αυτό αλλάζει από τις Ρυθμίσεις - Γραμμή κατάστασης - Κλείσιμο μετά το άγγιγμα (το απενεργοποιείς)

Redmi 3
    • Διαφήμιση
    • Να ρωτησω αναμεσα στο redmi 3s και το redmi 3 pro ποιο είναι πιο δυνατό και πιο γρήγορο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H xristo2121 έγραψε:

Να ρωτησω αναμεσα στο redmi 3s και το redmi 3 pro ποιο είναι πιο δυνατό και πιο γρήγορο
      Στην ίδια κατηγορία είναι... ίσως το 3s να είναι λίγο μπροστά.

• Πήραμε και την αναβάθμιση του Android 6 πολύ πιο καθαρά τα ελληνικά και πιο λειτουργικό. σήμερα το έβαλα μέχρι στιγμής όλα καλά

• Ο/H kalosdios έγραψε:

Πήραμε και την αναβάθμιση του Android 6 πολύ πιο καθαρά τα ελληνικά και πιο λειτουργικό. σήμερα το έβαλα μέχρι στιγμής όλα καλά

Σε λάθος μέρος δε το λες; θα έχουμε δράματα :))

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @kalosdios πρόσεχε τι λες εδώ είναι άγριοι...