Είναι κανονική μετάβαση από κινεζική Dev με ξεκλείδωμα και TWRP σε ελληνική gtv...
Κάνε clean install τη rom. Πολύ πιθανό να μην έκατσε σωστά στην πρώτη εγκατάσταση. Κατέβασε την και πάλι (βάλε την τελευταία έκδοση καλύτερα) και κάνε και έλεγχο του md5 να είσαι σίγουρος.
Γεια σας παιδια!!μια ερωτηση θα ηθελα να κανω!!εχω ηδη ενα redmi3pro με την official rom που ειναι στα αγγλικα κ δεν εχω καποιο προβλημα!!σκεφτομαι να παρω κ ενα δευτερο για την κοπελλα μου...το θεμα ειναι οτι δεν τα παει καλα με τα αγγλικα να κανω την διαδικασια για να αλλαξω ρομ κ ολα αυτα που λετε μου ειναι ακατορθωτο συν οτι φοβαμαι μην κανω κ αλλη ζημια!αξιζει λοιπον να το παραγγειλω με την multi-rom που θα εχει κ ελληνικα μεσα??ευχαριστω πολυ!
Γεια σας παιδια!!μια ερωτηση θα ηθελα να κανω!!εχω ηδη ενα redmi3pro με την official rom που ειναι στα αγγλικα κ δεν εχω καποιο προβλημα!!σκεφτομαι να παρω κ ενα δευτερο για την κοπελλα μου...το θεμα ειναι οτι δεν τα παει καλα με τα αγγλικα να κανω την διαδικασια για να αλλαξω ρομ κ ολα αυτα που λετε μου ειναι ακατορθωτο συν οτι φοβαμαι μην κανω κ αλλη ζημια!αξιζει λοιπον να το παραγγειλω με την multi-rom που θα εχει κ ελληνικα μεσα??ευχαριστω πολυ!
Οπως βλέπεις υπάρχει έτοιμο θέμα εδώ. Καλό είναι πριν ανοιξεις νεο θέμα να ψαχνεις στο φόρουμ και να βρίσκεις αυτό που ζητάς. Σίγουρα το ερώτημα σου έχει χιλιοαπαντηθει, απλά πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για διάβασμα, οπως αφιερωνουν εδώ πολλοί φίλοι για να φτιάχνουν οδηγούς και απαντούν σε ερωτήσεις.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!