Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro
-
-
Τα xiaomi έχουν προσωπικότητα ή σε πάνε ή δεν, εμένα πάντως όσα έπιασα με πήγαιναν όλα, όλα φλάσαριζόταν με την μία, άρα ξέρουν ότι τα αγαπάω και μου κάνουν όλα τα χατίρια και δεν με δυσαρεστούν.
XTRV the Greek miui definition -
@Pedro_G θα έλεγα ότι είσαι το λιγότερο υπερβολικός
για τις κάμερες οκ δεν ξέρω (γιατί είναι και διαφορετικό τμήμα η εταιρία αν δε κάνω λάθος και απλά βγαίνουν με την επωνυμία τις xiaomi)
αλλά για το κινητό , αγχώνεσαι χωρίς κανένα λόγο
και τελευταίο
πήρες μια συσκευή από έναν τρίτο (γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αγοράσουμε) στην κίνα
τι ήθελες ακριβώς ; αν ήθελες να μπορείς να πεταχτείς π.χ. στο πλαίσιο και να τους κράξεις κακώς αγόρασες συσκευή από το εξωτερικό
πρέπει δυστυχώς και εμείς σαν χρήστες να "αναβαθμιζόμαστε-προσαρμοζόμαστε" , δεν γίνεται αλλιώς , δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας
υ.γ. αν είναι 3/32 δίνω και 10 ευρώ για τα "ανταλλακτικά" και μετά πουλάω την δικιά μου 2/16 -
Καλημέρα σας..μόλις έφτασε το κιν (Redmi 3 Pro)! Τα φώτα σας παρακαλώ..
edit. Έχω ήδη πάρει το οκ για unlock (σε περίπτωση που χρειαστεί)
-
Ο/H Pedro_G έγραψε:
ΠΑιδες καλησας μερα!!!Το τηλ της XIAOMI REDMI 3 εκλεισε οριστικα και δεν ξαναανοιγει....δεν του εκανα απολύτως τίποτα, δεν προλαβα να επιχειρησω να κανω οτιδήποτε!!! απλα δεν ανοιγει καν, εσβησε off...Αν το θελει κανεις για ανταλακτικα το δίνω....
Πέραν του αστείου - σοβαρού (το εννοώ αν θέλεις να το δώσεις για ανταλλακτικά το πήρα τώρα)
καταλαβαίνω πολύ καλά πόσο στραβό φαίνεται να παίρνεις κάτι καινούργιο και να σου κάνει νερά από την πρώτη στιγμή.
Το θέμα με τα xiaomi είναι ότι θέλει λίγο παραπάνω δουλειά για να το φέρεις στα νερά σου. Δεν είναι απλά το ανοίγω βάζω κάρτα sim λογαριασμό Google συγχρονιζω κ τέλος...
Υποθέτω , δεν ξέρω το τονίζω υποθέτω, πως πριν το πάρεις ακουσες καλά σχόλια από κάπου, ειδες καλά χαρακτηριστικά κ τιμή και το πήρες. Με λίγο ψάξιμο πριν σε αυτο το forum θα είχες ψυλιαστει πως ίσως χρειαστεί χρόνο και κοπο για να σεταριστει.
Πιστεύω πως αν αφήσεις στην άκρη την απογοήτευση και ασχοληθείς με τη βοήθεια των guru εδώ θα έχεις κινητό που θα σε αποζημιώσει στη συνέχεια για την αρχική καζουρα που σου έκανε
Τώρα για την (σπάνια αλλά όχι απίθανη) περίπτωση hardare θέματος που θα χρειαστεί το after sales του κινεζομαγαζου , ναι είσαι αναγκασμενος να πας με τα νερά τους, μέχρι κάποιο σημείο, αφού δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος για να κάνεις δουλειά σου εδώ -
Ο/H nickkon έγραψε:
Ο/H Pedro_G έγραψε:
ΠΑιδες καλησας μερα!!!Το τηλ της XIAOMI REDMI 3 εκλεισε οριστικα και δεν ξαναανοιγει....δεν του εκανα απολύτως τίποτα, δεν προλαβα να επιχειρησω να κανω οτιδήποτε!!! απλα δεν ανοιγει καν, εσβησε off...Αν το θελει κανεις για ανταλακτικα το δίνω....
Πιστεύω πως αν αφήσεις στην άκρη την απογοήτευση και ασχοληθείς με τη βοήθεια των guru εδώ θα έχεις κινητό που θα σε αποζημιώσει στη συνέχεια για την αρχική καζουρα που σου έκανε
Τώρα για την (σπάνια αλλά όχι απίθανη) περίπτωση hardare θέματος που θα χρειαστεί το after sales του κινεζομαγαζου , ναι είσαι αναγκασμενος να πας με τα νερά τους, μέχρι κάποιο σημείο, αφού δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος για να κάνεις δουλειά σου εδώ
Άνοιξε ήδη το κινητό, έχουμε ξεκινήσει νέο θέμα Redmi 3 - Διαφορετικό ΙΜΕΙ στις SIM - Πρόβλημα με σήμα δικτύου -
@gas83
Έχεις ανεπίσημη rom. Τώρα πρέπει να δεις αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Μετά πρέπει να περάσεις μια official rom εδώ ο οδηγός Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) και στο εργαλείο miflash κάτω δεξιά θα επιλέξεις clean all and lock.
Αν δεν έκανες αίτηση κάνε για ξεκλείδωμα ο συγκεκριμένος οδηγός σε δείχνει πως θα ξεκλειδώσεις όταν πάρεις την έγκριση Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
πως θα περάσεις το recovery και την ελληνική rom Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά). -
sossssss το κινητο εδω και μια ωρα γραφει απλα fastboot χωρις να κανει κατι αλλο..καμια ιδεα???
-
Ο/H Gourlo έγραψε:
sossssss το κινητο εδω και μια ωρα γραφει απλα fastboot χωρις να κανει κατι αλλο..καμια ιδεα???
-
-
Τοσο απλο,ευχαριστω!!
-
Ο/H Gourlo έγραψε:
Τοσο απλο,ευχαριστω!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0