Για τον έλεγχο σου χω οδηγίες στο προηγούμενο ποστ.Για να βάλεις τόσο νέα ρομ καλά είναι να κάνεις1.βάζεις την ρομ στο κινητο χύμα.
2.μπαίνεις σε twrp με vol + & power
3.Πας wipe/factory reset
back-back
4. install ρομ
ηταν αρκετα ευκολο, ευχαριστω!
δεν καμια μεγαλη διαφορα βεβαια αλλα να μην μενω τοσους μηνες πισω!
Android 6 Λετε να δουμε στο κινητο? Η 1η ερωτηση.
Και η 2η. Μηπως εχει βρεθει καποιος τροπος να μεταφερουμε εφαρμογες στην καρτα μνημης γιατι δυστυχως το πηρα με 16gb και γεμιζει αμεσως?
Εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με την φορτιση του κινητου...δεν φορτιζει πανω απο 90%...αλλα και οταν φορτισει εως εκει καταλανωνει την μπαταρια για πλακα...τα εχω ολα κλειστα gps wifi συνγρονισμους...νομιζα πως τα επαιξε η μπαταρια και αγορασα καινουρια....αλλα κανει ακριβως τα ιδια...το κινητο βγαζει δεν βγαζει μιση μερα, με σχεδον καθολου χρηση...εχω την τελευταια XTRV VETA1 6.11.24
Ειναι κατι που μπορω να κανω ?
2ον) Να μπεις TWRP και να κάνει ένα καθαρισμό cache/dalvik Και να δεις μετά αν στρώσει!
(Wipe->advanced wipe->dalcik/cache->μπουμπουνίζεις->reboot to system)
Δεν γινεται τιποτα...δεν φορτιζει σωστα ...ερωτηση, μπορω να το στειλω πισω η εχω χασει την εγγυηση μου μετα το ξεκλειδωμα και περασμα αλλης rom?....η μηπως καποια official fastboot rom λυσει το προβλημα....?
καλησπερα παιδια!προσπαθω να ξεκλειδωσω ενα 3 pro ενος φιλου μ και εχω το εξης θεμα..ενω κατεβαζω τη ρομ απο το λινκ που μας δινει στον οδηγο για ξεκλειδωμα bootloader το κινητο δε την κανει install μεσα απο το updater..καμια ιδεα τι να κανω τρ?
@tsarlam μπορεις να φλασαρεις την τελευταία fastboot rom για την συσκευή και χωρίς να κάνεις Restore το οποιοδήποτε backup να δεις αν φταίει η rom για το drain ή είναι hardware..