Κι όμως έτσι έγινε.
Μετά το αυτόματο έκανα χειροκίνητα ξανά με download και ήταν το ίδιο. Επώθηκε ότι ίσως κατέβασαν λάθος rom στον server αλλά κι αυτό δύσκολο φαίνεται. Τι να πω...
Λοιπον, έχω παρα πολυ καιρο να αλλάξω ρομ στο κινητό μου
εχω μια ido που είχατε προτείνει εδω στο φορουμ ( ανέβασα εικόνα με την έκδοση που έχω)
ξέρω οτι για να αλλάζω ρομ πρέπει να το κανω μονος μου με φορματ μιας και δεν ειμαι vip μέλος
σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση για update (ανεβάζω σχετική εικόνα )
ξεκίνησα την διαδικασία με το σύστημα update του κινητού και στο τέλος του κατεβάσματος μου εβγαλε μια είδοποιήση που έλεγε MD5 Sum does not mutch (ανεβάζω σχετική εικόνα)
παρολα αυτα το αρχείο αποθηκεύτηκε στο κινητό μου το οποιο unzipαρα (ανεβάζω εικόνα )
Εγώ τωρα θα ήθελα να ρωτήσω
Αρχικά ξέρετε γιατι δεν πέτυχε το update?
η ρομ που μου ήρθε ειναι αξιολογη ? αν δεν μπορω να κανω update απο την εφαρμογή, να δοκιμάσω manualy?
έχετε καποια αλλη καλύτερη- πιο κατάλληλη rom να μου προτείνετε ?
τι είναι πιο καλα μ ρομ ελληνική και διαμορφωμένη ή global?
ξεκίνησα την διαδικασία με το σύστημα update του κινητού και στο τέλος του κατεβάσματος μου εβγαλε μια είδοποιήση που έλεγε MD5 Sum does not mutch (ανεβάζω σχετική εικόνα) θέλει εγκατάσταση μέσα από το TWRP
παρολα αυτα το αρχείο αποθηκεύτηκε στο κινητό μου το οποιο unzipαρα (ανεβάζω εικόνα ) Δεν κάνεις unzip την ρομ, όπως κατέβει το zip αρχείο, μπαίνεις TWRP και πας Install > επιλέγεις την ρομ > swipe to flash
ααα οποτε το update center δουλεψε μονο για να μου στειλει την ρομ
την εγκρίνετε αυτη την ρομ? μήπως έχετε κάποια αλλη να προτείνετε μιας και θα κάνω την διαδικαασία?
αα μολις διαβασα σε εναν οδηγό οτι αμα παω απο dev σε dev δεν χάνω τα αρχεία μου και τις ρυθμίσεις μου, δηλαδη αμα βάλω την ρομ που μου ηρθε στο update center, σωστα ?
η έκδοση android θα ανέβει αν αλλάξω ρομ, ή δεν επηρεάζει ?
έχω το redmi 3pro με android 5.1.1 lmy47v & miui miui by xiaomi-miui.gr 9.5 σταθερη 9.5.2.0(laimifa)
τον τελευταίο μήνα μου βγάζει ένα μήνυμα (waiting for debugger application αναβαθμιση (process pl.zdunex25.updater) is waiting for the debbuger to attach)
επίσης να πατήσω την αναβάθμιση βγάζει το ίδιο μήνυμα.
τι μπορεί να είναι?
και να ρωτήσω αν υπάρχει αναβάθμιση για miui 10 (ελληνική ή global) και που μπορω να την βρω