Διαφήμιση

Νεος με την MIUI και τα XIAOMI

• Νεος με την MIUI και τα XIAOMI

καλησπερα στην φανταστικη παρεα!
      εχω αρκετες ερωτησεις σχετικα με την miui,αν δεν ειναι το σωστο μερος για αυτες τις ερωτησεις ας το μετακινηση καποιος MOD.

1)στο security center του κινητου στις ρυθμισεις του cleaner λεει για exceptions.πως μπορω να βαλω εκει ποια προγραμματα θελω να μην τα κλεινει?
      2)εχει επιλογη στο security center για να κθαριζει τις εφαρμογες με το που κλειδωνει το κινητο,αυτο να το ενεργοποιησω η να το αφησω κλειστο?
      3)οταν κανω καθαρισμο εφαρμογων σταματανε να ερχονται ειδοποιησεις απο viber tapatalk outlook mail και αλλα διαφορα προγραμματα.τι δεν πρεπει να κλεινω για να λειτουργει σωστα?
      4)στα settings-additional settings-battery and performance-manage apps battery usage-choose apps to restrict.οταν επιλεξω καποια προγραμματα δεν θα τα αφηνει να επικοινωνουν με τον εξω κοσμο?και το κανει αυτο οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο η γενικως?και μονο οταν ανοιξω το προγραμμα αυτο ξεκιναει να επικοινωνει?
      5)στην home screen τα εικονιδια τα δειχνει περιεργα.καποια που εχουν μικροτερο μεγεθος τα δειχνει με τετραγωνο μπλε περιμετρικα ωστε να τα κανει το ιδιο μεγεθος με τα αλλα!
      πως μπορω να το βγαλω αυτο?
      6)στο mail client της miui τα email ερχονται καθυστερημενα παρολο που τα εχω βαλει push.ειτε gmail ειτε outlook.πρεπει να αλλαξω κατι?

αυτα προς το παρων.
      ευρχαριστω για τον χρονο σας!
    • Ο/H alprio έγραψε:

3)οταν κανω καθαρισμο εφαρμογων σταματανε να ερχονται ειδοποιησεις απο viber tapatalk outlook mail και αλλα διαφορα προγραμματα.τι δεν πρεπει να κλεινω για να λειτουργει σωστα?
      5)στην home screen τα εικονιδια τα δειχνει περιεργα.καποια που εχουν μικροτερο μεγεθος τα δειχνει με τετραγωνο μπλε περιμετρικα ωστε να τα κανει το ιδιο μεγεθος με τα αλλα!
      6)στο mail client της miui τα email ερχονται καθυστερημενα παρολο που τα εχω βαλει push.ειτε gmail ειτε outlook.πρεπει να αλλαξω κατι?
      Το 3, το 5 και το 6 είναι της Ρομ σου

Όταν με το καλό βάλεις Ελληνική αυτά θα φτιάξουνε

Στο 1 αν κατάλαβα καλά που είσαι, όταν πας μέσα που είναι τα προγράμματα και τα βλέπεις δεξιά του κάθε προγράμματος υπάρχει κάτι σαν κουμπάκι. Όταν το πατήσεις μία φορά πάει από την άλλη (αν είναι ον πάει οφφ και το αντίθετο)
    • Και εγώ νέος είμαι στο MIUI και στην Xiaomi, και έχω κάποιες εύλογες απορίες :
      Πέραν από την εμφανής διάκριση ανάμεσα σε Stable και Developer εκδόσεις, παρατηρώ ότι υπάρχουν διακρίσεις ακόμα και ανάμεσα σε αυτές, και έχω χαθεί λίγο.
      Όταν μπήκα να "διαλέξω" ROM για το Mi Note Pro έλεγε η σελίδα για την τελευταία έκδοση, με αριθμό GTV 7.1.4.0 αλλά μετά διάβασα για μια άλλη έκδοση GTV 6.1.14. Ποιες οι διαφορές τους?

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:

Όταν μπήκα να "διαλέξω" ROM για το Mi Note Pro έλεγε η σελίδα για την τελευταία έκδοση, με αριθμό GTV 7.1.4.0 αλλά μετά διάβασα για μια άλλη έκδοση GTV 6.1.14. Ποιες οι διαφορές τους?
      Καταρχάς τι εννοείς διάκριση? Είναι 2 διαφορετικές Ρομ, η Stable και η Developer

Μετά είδες τις 2 τελευταίες. Την τελευταία Stable Ρομ και την τελευταία Developer Ρομ.

Θέλεις να σου πω τί διαφορά έχουν οι Stables από τις Developers? Αυτό εννοείς?
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H alprio έγραψε:

Το 3, το 5 και το 6 είναι της Ρομ σου
      Όταν με το καλό βάλεις Ελληνική αυτά θα φτιάξουνε

Στο 1 αν κατάλαβα καλά που είσαι, όταν πας μέσα που είναι τα προγράμματα και τα βλέπεις δεξιά του κάθε προγράμματος υπάρχει κάτι σαν κουμπάκι. Όταν το πατήσεις μία φορά πάει από την άλλη (αν είναι ον πάει οφφ και το αντίθετο)
      Στο 1 είναι μέσα στο security center. Στις ρυθμίσεις του λέει για exceptions. Μπαίνω εκεί πέρα και είναι άδειο. Δεν έχει ούτε κουμπι προσθήκης ούτε τπτ. Απλά άδειο. Είναι κάποιο bug; η μπαίνουν κάπως αλλιώς τα προγράμματα εκεί;
    • Ο/H alprio έγραψε:

Στο 1 είναι μέσα στο security center. Στις ρυθμίσεις του λέει για exceptions. Μπαίνω εκεί πέρα και είναι άδειο. Δεν έχει ούτε κουμπι προσθήκης ούτε τπτ. Απλά άδειο. Είναι κάποιο bug; η μπαίνουν κάπως αλλιώς τα προγράμματα εκεί;
      Μπορείς να ανεβάσεις 1-2 screenshots για να δω ακριβώς πως είναι εσένα και δεν έχω το ίδιο κινητό?
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H alprio έγραψε:

Μπορείς να ανεβάσεις 1-2 screenshots για να δω ακριβώς πως είναι εσένα και δεν έχω το ίδιο κινητό?
      Images
      • Screenshot_2016-01-17-10-59-37.png

68,94 kB, 450×800, viewed 83 times
      • Screenshot_2016-01-17-10-59-46.png

24,43 kB, 450×800, viewed 69 times
    • Διαφήμιση
    • Οκ, άρα λάθος κατάλαβα... και εμένα άδειο είναι εκεί.

Άσε να μας πει κανείς άλλος πως το βάζεις μέσα
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Πατάς επάνω στην εφαρμογή που θέλεις να μπει στα Exceptions και μετά εμφανίζεται εκει που κοιτάτε.
      που ακριβως παταω πανω στην εφαρμογη?

δεν βγαζει εφαρμογες ουτε εχει καπου λιστα..