Καλή επιτυχία! +1 απο εμένα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜήπως θα έπρεπε να ζητήσεις από τον admin να την στείλουν ως email σε όλους μας? για να την στηρίξουμε, γιατί εγώ κατά λάθος είδα το post σου.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Συμμετέχω στο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία για τον νέο έτος στο miui.com, η φωτογραφία μου είναι στις 10 finalist, εάν μπορείτε ψηφήστε την φωτογραφία μου το username μου είναι geosoftgr
Vote for your favourite New Years themed photos here!
en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=212808
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το είχα σκεφτεί, αλλά δεν θέλω και να σπαμαρο και τα email τον μελών του forumΟ/H spideman3 έγραψε:
Έχεις μια ψήφο και από μένα. Άντε παιδιά να στηρίξουμε την προσπάθεια.
Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις από τον admin να την στείλουν ως email σε όλους μας? για να την στηρίξουμε, γιατί εγώ κατά λάθος είδα το post σου.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Συμμετέχω στο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία για τον νέο έτος στο miui.com, η φωτογραφία μου είναι στις 10 finalist, εάν μπορείτε ψηφήστε την φωτογραφία μου το username μου είναι geosoftgr
Ως απάντηση ότι οι Έλληνες χρήστες του en.miui.com είναι ανενεργοί και μόνο για την ψηφοφορία μπήκαμε.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το είχα σκεφτεί, αλλά δεν θέλω και να σπαμαρο και τα email τον μελών του forumΟ/H spideman3 έγραψε:
Έχεις μια ψήφο και από μένα. Άντε παιδιά να στηρίξουμε την προσπάθεια.
Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις από τον admin να την στείλουν ως email σε όλους μας? για να την στηρίξουμε, γιατί εγώ κατά λάθος είδα το post σου.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Ναι έτσι είναι πήρα την δεύτερη θέση, ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη του forum για τη στήριξη.Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Από ότι βλέπω πήρες την δεύτερη θέση.
Συγχαρητήρια και παντα επιτυχίες...
Όταν με το καλό παραλάβεις το πιεσόμετρο, πες μου να δω την κινέζικη εφαρμογή.Ο/H geosoftgr έγραψε: