επισης το κινιτο πως το βαζω σε fastboot?
Εγκατασταση ROM
-
-
power + volume κάτω Όλα αυτά με κλειστό κινητό
-
-
Το Θέμα μεταφέρθηκε στο σωστό SubForum. Ευχαριστώ
-
Καλησπερα.
Μπορειτε σας παρακαλω να μου απαντησετε στις παρακατω ερωτησεις?
1) Γιατι μετα την 6.1.14 dev στο redmi note 2 στον ιδιο συνδιασμο πληκτρων που εκανα και μου ανοιγε το κλασικο μενου του update πλεον μου ανοιγει το TWRP?
2)Γνωριζετε πια ειναι η καλυτερη ρομ απο αποψη αυτονομιας?
3)Γινετε να κανω update μεσω TWRP και αν ναι οταν παταω το update zip ειναι υποχρεωτικο να επιλεξω τα εξης που γραφει?
-zip file signature vrification
-force MD5 check on all zip files (και τι ακριβως ειναι αυτα?)
4)Πειραζει που εκανα το update της rom με 50% μπαταρια επειδη στο tutorial αναφερει να ειναι πανω απο 80% ?
5) Αποφασισα να περασω για δευτρη φορα την 6.1.14 επειδη ηθελα να κανω και τo dalvic catche επειδη πριν το ειχψα παραλειψει και μου εβγαλε και τις παρακατω εφαρμογες που εχω στο screenshot ομως δεν καταλαβινω γιατι, απο που ηρθαν αυτες οιι εφραμογες και γιατι πριν δεν μου ειχαν περαστει πριν οταν ειχα ξαναπερασει την ιδια ρομ? Φταιει που εκανα το update απο το TWRP ή οτι το κινητο μου ηρθε με κινεζικη rom και δεν ειχα κανει dalvic catch τη πρωτη φορα πριν κανω το update?
Ευχαριστω προκαταβολικα και μπραβο για τη τελεια δουλεια που κανετε και την υποστηριξη για τη συσκευη μας. -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
1) Γιατι μετα την 6.1.14 dev στο redmi note 2 στον ιδιο συνδιασμο πληκτρων που εκανα και μου ανοιγε το κλασικο μενου του update πλεον μου ανοιγει το TWRP?
2)Γνωριζετε πια ειναι η καλυτερη ρομ απο αποψη αυτονομιας?
3)Γινετε να κανω update μεσω TWRP και αν ναι οταν παταω το update zip ειναι υποχρεωτικο να επιλεξω τα εξης που γραφει?
-zip file signature vrification
-force MD5 check on all zip files (και τι ακριβως ειναι αυτα?)
4)Πειραζει που εκανα το update της rom με 50% μπαταρια επειδη στο tutorial αναφερει να ειναι πανω απο 80% ?
5) Αποφασισα να περασω για δευτρη φορα την 6.1.14 επειδη ηθελα να κανω και τo dalvic catche επειδη πριν το ειχψα παραλειψει και μου εβγαλε και τις παρακατω εφαρμογες που εχω στο screenshot ομως δεν καταλαβινω γιατι, απο που ηρθαν αυτες οιι εφραμογες και γιατι πριν δεν ειχαν περαστει? Φταιει που εκανα το update απο το TWRP?
2) Αυτό να στο πει κάποιος με το κινητό σου
3)Φυσικά και γίνεται αλλά υπάρχει επιλογή Install και εκεί απλά επιλέγεις την Ρομ που έχεις στο κινητό σου
Τί είναι το MD5 υπάρχει ολόκληρο τόπικ στο φόρουμ. Με λίγα λόγια είναι ο 15ψηφιος (ή πόσος είναι) κωδικός που αναγρέφεται όταν κατεβάζεις μια ρομ (πχ φκφσδκλφξκδξσξδφξκλδσφλδσφδσκλφ.zip) και με πρόγραμμα ελέγχουμε ότι κατέβηκαν όλα τα ψηφία, έτσι ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο file κατέβηκε ολόκληρο και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στο εξάρτημα μας.
4)Δεν πειράζει όχι. Το 80% το λένε για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα πάει καμιά στραβή και να μείνουμε στο ενδιάμεσο του flash χωρίς μπαταρία και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο κινητό.
5) Αυτές οι εφαρμογές είναι Miui εφαρμογές που αφορούν προιόντα της Xiaomi και μπαίνει από τους δημιουργητές της Ελληνικής Ρομ στις Ρομ μας επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος που τα χρησιμοποιεί. Εσύ αν δεν τα θέλεις απλά ρίξτα στον κάδο. Το δάχτυλο πάνω για 1-2 δευτερόλεπτα και σύρτα προς τα πάνω που είναι ο κάδος. Αυτά θα έρχονται σε κάθε Ρομ όταν κάνεις σωστή διαδικασία. -
Ευχαριστω παρα πολυ γαι τη βοηθεια, σχετικα με αυτα τα δυο MD5 & signature verification μιας και δεν τα κλικαρα πιστευεις πως ρισκαρω δηλαδη ειναι επικυνδινο να παθει κατι η συκευη αν μια στο εκκατυομυριο δεν εχουν περαστει σωστα?
Παντως το update.zip υπαρχει μεσα στη συσκευη μου για καλου και κακου. -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Ευχαριστω παρα πολυ γαι τη βοηθεια, σχετικα με αυτα τα δυο MD5 & signature verification μιας και δεν τα κλικαρα πιστευεις πως ρισκαρω δηλαδη ειναι επικυνδινο να παθει κατι η συκευη αν μια στο εκκατυομυριο δεν εχουν περαστει σωστα?
Παντως το update.zip υπαρχει μεσα στη συσκευη μου για καλου και κακου.
Από την άλλη υπάρχει user του Forum που είπε πως από τότε που την έπαθα (παλιά) δεν το κάνω ποτέ χωρίς MD5.
Τώρα ζημιά μεγάλη δεν νομίζω να πάθει απλά θα μείνει κάπου με παραξενιές και με κανένα Factory reset υποψιάζομαι και καθαρή εγκατάσταση θα στρώσει. Απλά γιατί να κάνεις διαδικασία 2-5 ωρών και να παρακαλείς αν μπορείς να το γλυτώσεις με ένα απλό έλεγχο.
Ότι θες εσύ -
Δηλαδη αν παθει κατι ξερω γω δε θα μπορω να κανω το update κανονικα σε λειτουργεια recovery αλλα θα θελει clean install?
Επισης το signature verification τι ακριβως ειναι η αλλη επιλογη? -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Δηλαδη αν παθει κατι ξερω γω δε θα μπορω να κανω το update κανονικα σε λειτουργεια recovery αλλα θα θελει clean install?
Ο/H giorgosmc έγραψε:
signature verification
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0