το clear σε ποια φαση το κανω; απο τον updater διαλεγω την 5.12.17 και κανω αναβαθμιση. Μετα μπαινω στο μι ρικαβερι και κανω clear; η πριν την εγκατασταση; τωρα εχω cwm...Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι, αλλά με clear cache/dalvnik (όχι factory) καλύτερα...Ο/H georgio έγραψε:
παιδια, επειδη ειμαι λιγο πισω, στην 15.9.24, θα παω κατευθειαν στην 5.12.17, ε; απλα για επιβεβαιωση...
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Ο/H fanatic έγραψε:
Τρωει λιγο παραπανω μπαταρια απο πριν; Ή ειναι ιδεα μου...;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Ο/H georgio έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H georgio έγραψε:
παιδια, επειδη ειμαι λιγο πισω, στην 15.9.24, θα παω κατευθειαν στην 5.12.17, ε; απλα για επιβεβαιωση...
Προσωπικά (είχα την 5.10.8) μπήκα recovery (cwm) έκανα clear cache/dalvnik και reboot , στην συνέχεια μέσω του updater πέρασα την 5.12.7 eu και καπάκι μετά το απαραίτητο reboot την 6.1.21 -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Dromikos μήπως θα πρέπει να δώσετε ένα οδηγό πως από το 1 partition γυρνάμε στα 2 partition?
την έχει ήδη δώσει αυτη την πληροφορία ο @dnomikos. Ενα απλό φλασάρισμα ενός .bin αρχείου είναι!!
Μπαίνουμε σε fastboot λειτουργία και μέσω mitools φλασαρουμε το αρχείο που τελειώνει σε .bin? Και μετά το φλασάρισμα περνάμε την rom?
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
παιδες τα δυο λινκ δεν παιζουν εδω και αρκετη ωρα. Ξερεις κανεις τπτ; πανω που πηρα φορα δεν μπορω να κατεβασω τις ρομ...
-
Ακολουθώντας κατά γράμματα τα βήματα του παρών οδηγού όλα κύλησαν ομαλώς και πολύ εύκολα.
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλους σας που συντελείτε σε όλο αυτό το εκπληκτικό έργο που προσφέρετε και ιδιαίτερα τον φίλο @MIUI_ART.
Το μόνο που έχω να αναφέρω είναι πως έπειτα από το δεύτερο restart που νόμιζα πως όλα ήταν πλέον εντάξει ( και όντως ήταν ) άρχισα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις. Να διαγράψω κάποιες εφαρμογές, να προσθέσω άλλες δύο... Και έπειτα από κάποια ώρα είπα ας κάνω ένα ακόμη restart. Μόλις άνοιξε λοιπόν ξανά το κινητό μου ( στο 3ο restart ) εμφανίστηκε πάλι και άρχισε να φορτώνει η κάτω μπάρα στο λόγκο της miui. Δεν άργησε πολύ να ανοίξει όμως διαπίστωσα πως τις εφαρμογές που είχα διαγράψει τις είχε πάλι, αλλά οκ ότι είχα αλλάξει και προσθέσει εγώ δεν το χάλασε. Απλώς πρόσθεσε μια ή δύο εφαρμογές που εγώ είχα αφαιρέσει. Έτσι εγώ τις ξανά αφαίρεσα και έκανα πάλι restart για να δω τι θα κάνει. Τελικά όλα οκ πλέον δεν ξανά εμφανίστηκε η μπάρα κάτω από το logo της miui και δεν έκανε καμία αλλαγή από μόνο του.
Υ.Σ. : Ούτε σε εμένα υπάρχει το superuser.zip αλλά οκ αφού το δίνετε και εξτρά. -
Αν θέλετε να έχετε ομαλή μετάβαση χωρίς να χρειαστεί κανένα Wipe, τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.
1. Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip
Δεν δουλευει το λινκ ; -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Dromikos μήπως θα πρέπει να δώσετε ένα οδηγό πως από το 1 partition γυρνάμε στα 2 partition?
την έχει ήδη δώσει αυτη την πληροφορία ο @dnomikos. Ενα απλό φλασάρισμα ενός .bin αρχείου είναι!!
Επειδή έχει τύχει μερικοί να μπερδευτούν και να περάσουν μετά την 5.12.17 που εννοποιεί τα partition, την 6.1.7 ( αντί της 6.1.21 που θα έπρεπε να βάλουν) και να γίνει soft brick το κινητό, αλλά και για αυτούς που ίσως θέλουν να βγάλουν την 6.1.21 marshmallow και γυρίσουν πίσω σε kitkat, η διαδικασία που ακολουθούμε προς το παρόν και ειδικά στην πρώτη περίπτωση αν δεν μπορούμε να βάλουμε με κάποιο τρόπο την 6.1.21 και να ξεκολλήσει το κινητό, είναι και στις δύο περιπτώσεις να γίνει flash μιας kitkat fastboot rom με την προσθήκη μιας εντολής στο batch αρχείο που προτιμάμε για windows ή linux (πχ στο flash_all.bat) για να γυρίσουμε πάλι σε δύο system partition και συγκεκριμένα την παρακάτω εντολή που είναι με κόκκινα γράμματα. Η εντολή θα πρέπει να είναι πρώτη πριν τις υπόλοιπες fastboot %* flash.... εντολές του αρχείου όπως πχ στο σημείο που την έχω βάλει:
fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *MSM8974" | | echo Missmatching image and device
fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *MSM8974" | | exit /B 1
fastboot %* flash partition "%~dp0images\gpt_both0.bin" | | @echo "Flash partition" && exit /B 1
fastboot %* getvar board_version 2>&1 | findstr /r /c:"^board_version: *4.4" && echo Missmatching board version
fastboot %* getvar board_version 2>&1 | findstr /r /c:"^board_version: *4.4" && exit /B 1
fastboot %* getvar board_version 2>&1 | findstr /r /c:"^board_version: *5.[0-9]" && echo Missmatching board version
fastboot %* getvar board_version 2>&1 | findstr /r /c:"^board_version: *5.[0-9]" && exit /B 1
EDIT: Όπου βλέπετε | | εσείς θα το βάλετε χωρίς κενό ανάμεσα. Το έχω βάλει έτσι, γιατί το κάνει convert σε smile -
-
Γεια σας σε όλους τούς fan της ελληνικής xiaomi.
Σε μένα στο Mi-3 μου, είχα μπλέξει πολύ άσχημα, όταν πήγα να κάνω την αναβάθμιση, με λάθος σειρά εγκατάστασης των Roms .
Δηλαδή, ενώ είχα την Miui (5.12.3) έβαλα με τον updater την ( 5.12.17) και μετά έβαλα την (6.1.7 που δεν έπρεπε να την βάλω.) και έγινε η καταστροφή.!!!!!
Ενώ απλά έπρεπε να βάλω μόνο την ( 5.12.17) και την νέα (MIUI ROM_6.1.21 ) και θα προχωρούσαν όλα ομαλά.
Όπως καταλαβαίνεται το Mi-3 μου έγινε το απόλυτο BRICK , τρελάθηκα ήμουν αποφασισμένος να το ξεγράψω.!!!!!
Αλλά αμέσως μου έστειλε μήνυμά για βοήθεια ο Dnomikos (ο Θεός) και με βοήθαγε από τις 1π.μ. έως τις 5 το πρωί, νάνε καλά ο άνθρωπος.
Στον Dnomikos με έκανε μεγάλη εντύπωση, οι άπειρες γνώσεις του στην (έσω) τεχνολογία των κινητών αλλά και των Windows.
Η υπομονή που είχε μέχρι να μου το φτιάξει στις (άγριες) νυχτερινές πρωινές ώρες.!!!!!
Μπράβο στον Dnomikos , όσα ευχαριστώ και να του πω θα είναι λίγα. -
Όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας, που ανέφεραν μερικοί φίλοι πιο πάνω, έχω να πω τα εξής από την εμπειρία λίγων (7 ωρών μετά την ολική φόρτιση 100%).
Χωρίς να έχω βάλει επιπλέον εφαρμογές με εξαίρεση δύο που έβαλα ( swift key - superSu ) , η μπαταρία μου πήγε στο 91%.
Βέβαια χωρίς περιττή χρήση (όπως παιχνίδια τηλεφωνήματα - βίντεο κλπ.) -
Μια ερώτηση παρακαλώ.
Πως θα ρυθμίσω τα τρία πλήκτρα κάτω στο τέλος να είναι μόνιμα φωτισμένα και να μην σβήνουν όσο το κινητό είναι σε λειτουργία.!!! -
Παίδες, έχει επιστρέψει κανείς από Cyanogenmod 12.1 σε MIUI? Ηρθε η ώρα να επιστρέψω αλλά δεν ξέρω αν βρώ προβλήματα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες