ναι εκανα ακομα τα ιδια βγαζει, τι κανω παιδια?
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Μια ερώτηση παρακαλώ.
Πως θα ρυθμίσω τα τρία πλήκτρα κάτω στο τέλος να είναι μόνιμα φωτισμένα και να μην σβήνουν όσο το κινητό είναι σε λειτουργία.!!!
-
μπορει καποιος να με βοηθησει εστω να τον παρω εγω τηλ. κα να μου πει οδηγιες παρακαλω?
-
παίδες δεν δουλεύει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή μα καμια όμως μόνο τηλέφωνο μπορώ να πάρω
όπως είπα και παραπάνω όλις τελείωσα με το update μου τα έβγαζε όλα κινέζικα και τώρα το γύρισα στα ελληνικά απο τις ρυθμίσεις γλώσσας αλλά υπάρχουν κατάλοιπα και δεν δουλεύει καμία εφαρμογη.
έχω περάσει 3 φορες την rom κάνοντας αυτά που λέει ο οδηγός δηλαδη
1. πέρασα τις 2 ρομ στο κινητο
2. απο την αναβάθμιση πέρασα την 5αρα
3. έκανα reboot
4. μετά πάλι μέσω αναβάθμισης και ΟΧΙ μέσω recovery πέρασα την MM
5. και μετά κίνα
τι να κάνω ρε παιδιά plzgarfield for president -
Όταν πέρασες την Marshmallow έκανες τα 2 Reboot που χρειάζεται για να σου φτιάξει τις εφαρμογές ?
-
ναι. Έκανα ακριβώς αυτα που έλεγε στον οδηγό
με προβληματίζει γιατι να μου τα γράφει στα κινέζικα και να πρέπει εγώ να το γυρίσω χειροκίνητα στα ελληνικάgarfield for president -
Προτού ξεκινήσεις την όλη διαδικασία ποια ROΜ είχες στην συσκευή σου ?
Είχες περασμένη καμμία Ελληνική ROM ή όχι ? -
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις καταρχάς
είχα την 6.1,7. μετά πέρασα στην 5.12.17_v7-4.4.zip
μέτα έκανα flas thn ΜΜ
έκανα κάτι λάθός?
μόλις ανοίγει το κινητό μου λέει η διεργασία system δεν ανταποκρίνεταιgarfield for president -
-
Παιδια καλησπερα.. Εγω εκανα κανονικα την διαδικασια οπως περιγραφουν τα πρωτα εξι βηματα! Σχεδον οκ ...
Δεν μου εμφανιζει το φακελο TWRP μεσα στο τηλεφωνο ωστε μετα να κανω Root και ουτε το αρχειο superzu που οκ αυτο το κατεβαζω...
επισης mi key δεν υπαρχει.. Και δεν μου τρεχει τον crhrome σαν εφαρμογη..Αυτα ως τωρα! -
Παιδια δεν μου δουλευει και το φλας στις φωτογραφιες...
-
Ενώ όλα πήγαν καλά με την αναβάθμιση από μπαταρία ειναι fail! σε 7 ώρες με 1 ώρα ομιλία και 1 ώρα web surfing με δεδομένα έσβησε από μπαταρια!
Eκανα ένα reboot σε recovery με 70% για δω τις λειτουργίες του twrp χωρίς να κάνω κάποιο install η οτιδήποτε και μόλις ξανά έκανα επανεκκίνηση στην miui ειχα 32%...
έσβησε από μπαταρία το σύνδεσα σβηστό στον φορτιστή και η φόρτιση ξεκίνησε από 35 και για να φτάσει στο 100% έκανε 4 ώρες αλλα και τώρα την τρώει νερό μέσα σε 1 ώρα αναμονη έπεσε απότομα στο 95 από 100
Έκανα calibration με εφαρμογές από playstore αλλα κάποιες δεν έσβηναν το batterystats.bin και άλλες δεν δούλευαν (έχω κάνει root) μάλλον γιατί είναι αρκετά παλιές versions...
Για την ώρα το έχω στον φορτιστή να φορτίσει πάλι 100% και θα δοκιμάσω να σβήσω το batterystats manual να δω αν θα στρώσει...
Αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα κάνω factory reset αλλα ποιος στήνει πάλι όλα από την αρχή...
όπως έχει αναφερθεί καικαι παραπάνω το Ηereεξαφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε marsmallow και όταν προσπαθώ να τα εγκαταστήσω μου βγάζει το 505
το ιδιο και το adway που προσπάθησα να το κάνω install από αρχείο apk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες