Όχι, δεν έχουν ROOT από την μαμά Xiaomi.Ο/H maddoctor έγραψε:
Οπότε δεν ενεργοποιήσανε το Κέντρο ασφαλείας ακόμα....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι, δεν έχουν ROOT από την μαμά Xiaomi.Ο/H maddoctor έγραψε:
Όσα μέλη είναι vip, έχουν ήδη λάβει λινκ για Ρομ.Ο/H fanatic έγραψε:
Κυκλοφόρησε νεα ρομ;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ξερόλα γιατί οι γνώσεις σας είναι πολλή ανώτερες από τις ελάχιστες δικές μου. Η μαμά xiaomi δεν ενεργοποιεί το κέντρο ασφαλείας για το root γιατί ακόμα οι rom είναι σε beta test μορφή (η china dev νομίζω σε Β & η global A και από χθες ρωτάνε για Β). Γιατί όσοι έχουν root δεν μπορούν να πάρουν την αναβάθμιση που είναι μόνο για τους beta test συμμετέχοντες.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι, δεν έχουν ROOT από την μαμά Xiaomi.Ο/H maddoctor έγραψε:
Μπορεις να φλασάρεις την rom απο τον Updater και μετά το τέλος της διαδικασίας να κάνεις reboot => recovery (3 τελείες πάνω δεξιά) και να κάνεις Install SuperSU & Wipe Cache & Dalvik Cache.Ο/H blackm76 έγραψε:
Για την μπαταρία δεν ξέρω, τώρα την έβαλα. Για την φωνή, το κινητό είναι για δεύτερο,backup, οπότε είναι χωρίς simΟ/H blackm76 έγραψε:
Όσα μέλη είναι vip, έχουν ήδη λάβει λινκ για Ρομ.
εσυ φιλε μου απο οτι βλεπω την εχεις εγκαταστησει ειδη την καινουρια ρομ,οποτε θα ξερεις να μου απαντησεις.
τα θεματακια με την φωνη,το μαμα ροοτ και με την μπαταρια λυθηκαν;;;