Παιδια ξαναεκανα εγκατασταση την marshmallow οπως μου ειπατε αλλα παλι τα ιδια το κινητο κολαει υπερβολικα οταν παιζω παιχνιδια ενω πριν ηταν μια χαρα στο antutu απο τα 43.000 περιπου επεσε στα 38.000.Μπορω καπως να ξαναβαλω την τελευταια εκδοση που ειχα πριν την marshmallow?Ευχαριστω.
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
Παιδια ξαναεκανα εγκατασταση την marshmallow οπως μου ειπατε αλλα παλι τα ιδια το κινητο κολαει υπερβολικα οταν παιζω παιχνιδια ενω πριν ηταν μια χαρα στο antutu απο τα 43.000 περιπου επεσε στα 38.000.Μπορω καπως να ξαναβαλω την τελευταια εκδοση που ειχα πριν την marshmallow?Ευχαριστω.
Δεν έχω παρατηρήσει Slow Down στην συσκευή ... το αντίθετο μάλιστα.
Η επιστροφή προς τα πίσω δεν είναι λύση καθώς όλες οι αναβαθμίσεις από εδώ και πέρα, ακόμη και των Stable Εκδόσεων θα είναι σε Marshmallow.... -
Δεν ηταν πολυ παλια εκανα αναβαθμισεις καθε φορα που βγαζατε καθε δυο παρασκευες αν δεν κανω λαθος οποτε ηταν η η τελευταια πριν βγει η marshmallow η η πρωτελευταια δεν με πειραζει αν δεν θα εχω αναβαθμισεις μετα απο το να κολαει το κινητο θα ειναι καλυτερα να μην εχω αναβαθμησεις
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
απο το να κολαει το κινητο θα ειναι καλυτερα να μην εχω αναβαθμησεις
Αρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις ως πρώτο βήμα είναι να πάρεις ένα Full Nandroid Backup από το TWRP Recovery, και να κάνεις το Factory Reset που σου είπα παραπάνω.
Μετά θα ξανακάνεις αμέσως το Flash της τελευταίας ROM.
Θα ξανακάνεις το αρχικό setup της συσκευής σου σε Αγγλική γλώσσα (Θα έχεις χάσει τα πάντα αλλά θα τα ξαναπάρεις πίσω από το Mi-Cloud Backup), και να ξαναδοκιμάσεις την συμπεριφορά της συσκευής σου.
Αν δεν σου κάτσει, τότε κάνεις Restore από το TWRP Recovery και βλέπουμε μετά αν και πως μπορείς να γυρίσεις πίσω...
Πάντως να ξέρεις πως αν γυρίσεις πίσω θα χάσεις και πάλι τα πάντα αφού είναι εντελώς διαφορετική η Marshmallow με την Lollipop ή Kit Kat. -
Αν μπορειτε να μου γραψετε αναλυτικα τι πρεπει να κανω η να μου λετε απο το τσατ θα το εκτιμουσα αφανταστα γιατι εχω χασει την μπαλα.Ευχαριστω.
-
-
Νομιζω εφτιαξε στο antutu απο 38209 εβγαλε τωρα 43321.Ευχαριστω για την βοηθεια.
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
Νομιζω εφτιαξε στο antutu απο 38209 εβγαλε τωρα 43321.Ευχαριστω για την βοηθεια.
-
Sos! Ενω έβαλα μια χαρά τη Ρομ και δούλευε για καμια ωρα, αρχισε να κανει συνέχεια επανεκκίνησεις! Με τα πολλα κατάφερα να μπω στο twrp και εκανα εγκατάσταση της 5.12.17 που είχα απο πριν. Τώρα έχει κολλήσει εδώ και μισή ωρα στην αρχική οθόνη και δεν ανοίγει! Φοβάμαι να διακοψω το boot. Εν τω μεταξύ την ΜΜ την έβαλα για να λύσω ενα πρόβλημα στο σήμα (τελικά δε λύθηκε). Θελω να το στείλω πίσω γιατί είμαι τρομερά εκνευρισμένος. Μήπως εκανα λάθος που φλασαρα μέσω του twrp την 5.12.17?
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Sos! Ενω έβαλα μια χαρά τη Ρομ και δούλευε για καμια ωρα, αρχισε να κανει συνέχεια επανεκκίνησεις! Με τα πολλα κατάφερα να μπω στο twrp και εκανα εγκατάσταση της 5.12.17 που είχα απο πριν. Τώρα έχει κολλήσει εδώ και μισή ωρα στην αρχική οθόνη και δεν ανοίγει! Φοβάμαι να διακοψω το boot. Εν τω μεταξύ την ΜΜ την έβαλα για να λύσω ενα πρόβλημα στο σήμα (τελικά δε λύθηκε). Θελω να το στείλω πίσω γιατί είμαι τρομερά εκνευρισμένος. Μήπως εκανα λάθος που φλασαρα μέσω του twrp την 5.12.17?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες