Μην γράφεις σε παρακαλώ σε greeklish.Ο/H meramvel έγραψε:
pos na kaneis agora meso paypal.....gia to kopeli pou to xei aporia
Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού - Σελίδα 182 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 182
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
συγνωμη!!!
-
καλησπέρα ,σκέφτομαι πρίν περάσω σε marshmallow να φλάσαρω την ελληνική fastboot rom
για καθαρή εγκατάσταση ύστερα
απο αυτό χρειάζεται να περάσω και την
xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4
ή πάω κατευθείαν σε xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.2.25
ευχαριστώ -
Ο/H blackm76 έγραψε:
ianpan 24 από το γέλιο σου κατάλαβα ότι υπάρχει λύση και την ξέρεις. Μπορείς σε παρακαλώ να μου την πεις; αν θες φυσικά.
Για τα Capital control μιλάω.
-
Ο/H jonk έγραψε:
καλησπέρα ,σκέφτομαι πρίν περάσω σε marshmallow να φλάσαρω την ελληνική fastboot rom
για καθαρή εγκατάσταση ύστερα
απο αυτό χρειάζεται να περάσω και την
xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4
ή πάω κατευθείαν σε xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.2.25
ευχαριστώ
Νομίζω ότι είναι περιττό να κάνεις κάτι άλλο. Η fastboot rom είναι στα Κινέζικά - Αγγλικά και από πάνω της περνάς αφού κάνεις wipe all την ελληνική. -
Καλησπερα εδω και μια βδομαδα περιπου εχω βαλει την marshmallow και το κινητο εχει γινει πολυ πιο αργο απο πριν υπαρχει τροπος να βγαλω την marshmallow?Ευχαριστω.
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
Καλησπερα εδω και μια βδομαδα περιπου εχω βαλει την marshmallow και το κινητο εχει γινει πολυ πιο αργο απο πριν υπαρχει τροπος να βγαλω την marshmallow?Ευχαριστω.
Αμέσως μετά κάνε Flash το αρχείο supersu.zip που θα βρεις στην συσκευή σου.
Στο τέλος κάνε και ένα Wipe Cache & Dalvik cache και μετά Reboot to system.
Ξαναδοκίμασε τώρα να δεις αν άλλαξε κάτι.
Δεν αξίζει τον κόπο να πάς πίσω σε παλιά ROM, καθώς από εδώ και πέρα Stable & Developer ROM θα είναι ΜΟΝΟ σε Marshmallow. -
Διαβαζω αυτό που λέτε για wipe cache και dalvic cache μετά την εγκατάσταση του SuperSU.
Εγώ έχω κάνει καθαρη εγκατάσταση της Ρομ αφού τα εσβησα όλα ( advance wipe και τα πέντε πρώτα από το twrp) μετά reboot μετά εγκατάσταση του Supersu και όλα δείχνουν οκ.
Ποια είναι η διάφορα και γιατί επρεπε να ξανακανω wipe cache και dalvic cache μετά την εγκατάσταση του Supersu; Θα μου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα μελλοντικά ίσως ;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H yiannisT έγραψε:
Ο @MIUI_ART αναφερόταν στο 1ο reboot μετά την εγκατάσταση του SuperSu. Αν ήταν κάτι θα είχε βγεί εκει ... -
Την Marshmallow εννοειτε να ξανακανω flash?
-
-
Στην πρωτη εγκατασταση σε ΜΜ μπορουμε να φλασαρουμε την 6.3.3 αντι της 6.1.28?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες