Υπομονή που θα πάει θα βρουν την άκρη οι Κινέζοι απλά έχε δίπλα σου τον φορτιστεί.Ο/H geo221 έγραψε:
Τελικά το Marshmallow στο Mi-3w παρόλο που είμουν ευχαριστημένος (χωρίς κανένα πρόβλημα)!!!!!
Έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία και την γρήγορη αποφόρτιση της όταν έχει πέσει κάτω από 35 %, δηλαδή πέφτει ακαριαία και φτάνει στο μηδέν (0) η αποφόρτιση.
Υ.Γ.
α) (Έγραψα με γαλάζιο χρώμα, διότι δεν βρίσκω το χρώμα των γραμμάτων.)
β) ΔΕν μπορώ πλέον να κάνω Like σε κάποιον , διότι με πετάει σε άσχετη οθόνη μέσα στο Site
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
@geo221 τα links στο μύνημα σου? Παραπέμπουν σε άσχετο site
Προσπαθώ αλλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα τους
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Υ.Γ.
β) ΔΕν μπορώ πλέον να κάνω Like σε κάποιον , διότι με πετάει σε άσχετη οθόνη μέσα στο Site
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H geo221 έγραψε:
Υ.Γ.
Υ.Γ. α) ΟΚ τώρα μπορώ να βάζω Like (χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή)
β) τελικά που είναι το χρώμα των γραμμάτων, σε πιο εικονίδιο !!!!! -
-
Φίλε spideman3, σε παρακαλώ ακύρωσε τους συνδέσμους που μπήκαν διά μαγείας κατά λάθος , πριν αρχίσουν να διαμαρτύρονται δικαίως όπως ο φίλος Bodai
-
παιδιά κάτι πολύ βασικό που ξέχασα να ρωτήσω. Τώρα κατεβαζω την 6.2.18. Θα την περάσω από τον updater η από τον twrp όπως θα μου έρθει εκείνη την ώρα. Απλά ήθελα να ρωτήσω μετά πρέπει να ξαναεγκαταστησω το super user η δεν χρειάζεται και θα είναι περασμένο από πριν;
-
Την περνάς από τον Updater (αναβάθμιση της MIUI).
Μετά το Reboot και αφού ξαναμπεί σε MIUI, κάνεις Restart σε TWRP Recovery, και κάνεις Install και πάλι το supersu.zip.
Πριν το Reboot επιλέγεις το Wipe Cache & Dalvik - κάνεις Reboot και είσαι οκ. -
Καλησπέρα, νέος χρήστης του mi4 (και πρώτη φορά xiaomi) οσονούπω (μέσα στην βδομάδα αυτή λογικά παραλαμβάνω την συσκευή).Θα ήθελα να ρωτήσω, για να περάσω την MM με καθαρή εγκατάσταση μόλις μου έρθει, αρκεί να ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού ή θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο πριν;
-
Ο/H billg έγραψε:
Καλησπέρα, νέος χρήστης του mi4 (και πρώτη φορά xiaomi) οσονούπω (μέσα στην βδομάδα αυτή λογικά παραλαμβάνω την συσκευή).Θα ήθελα να ρωτήσω, για να περάσω την MM με καθαρή εγκατάσταση μόλις μου έρθει, αρκεί να ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού ή θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο πριν;
Είναι παιχνιδάκι...
Δε με δυσκόλεψε καθόλου. -
Ο/H billg έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες