ρε παιδιά εγώ που εχω κάνει την διαδικασία κάνω update όπως πριν έτσι;
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Περνάς την ρομ κανονικά μέσω της αναβάθμισης. Απλώς μετά μπαίνεις σε recovery για να φλασάρεις το supersu.zip.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H billg έγραψε:
Καλησπέρα, νέος χρήστης του mi4 (και πρώτη φορά xiaomi) οσονούπω (μέσα στην βδομάδα αυτή λογικά παραλαμβάνω την συσκευή).Θα ήθελα να ρωτήσω, για να περάσω την MM με καθαρή εγκατάσταση μόλις μου έρθει, αρκεί να ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού ή θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο πριν;
-
Καλησμπερα.ειμαι και γω χρηστης της συσκεης MI4.
Την εχω αγορασει εδω και κανα 2 μηνο απο vickmall.com.
επειδη εχω κανει εγγραφει στο site σας και παρακολουθω θελω να περασω και γω την ελληνικη ρομ.
εκανα μια προσπαθεια αλλα απετυχα και ευτηχως επανηρθε το τηλεφωνο μου στην προηγουμενη ρομ τσαινα!( MIUI V6.11.2.0.KXDCNB STABLE)
Επειδη δεν ειμαι σχετικως θα ηθελα τα φωτα σας
ποια ελληνικη ρομ να κατεβασω και να μπορω να την αναβαθμιζω και αν μπορειτε να μου πειτε τα βηματα ακριβως που πρεπει να ακολουθησω.
Σας ευχαριστω εκ τον προτερων. -
-
Αν έβαλες την δική μας Marshmallow, ήδη στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, υπάρχει ένα αρχείο με όνομα supersu.zip.
- Πας στην εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI
- Πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελίστες (...)
- Επιλέγεις το Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery
- Μπαίνεις στο TWRP Recovery
- Πατάς το Install
- Βρίσκεις το αρχείο supersu.zip στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου που είναι χύμα και όχι σε κανένα φάκελο.
- Swipe to confirm Flash
- Στο τέλος πατάμε στο πλήκτρο Wipe Cache/Dalvik
- Μετά επιλέγουμε Reboot System και περιμένουμε μέχρι και 10 λεπτά να φορτώσει και πάλι την MIUI
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν έβαλες την δική μας Marshmallow, ήδη στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, υπάρχει ένα αρχείο με όνομα supersu.zip.
- Πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελίστες (...)
- Επιλέγεις το Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery
- Μπαίνεις στο TWRP Recovery
- Πατάς το Install
- Βρίσκεις το αρχείο supersu.zip στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου που είναι χύμα και όχι σε κανένα φάκελο.
- Swipe to confirm Flash
- Στο τέλος πατάμε στο πλήκτρο Wipe Cache/Dalvik
- Μετά επιλέγουμε Reboot System και περιμένουμε μέχρι και 10 λεπτά να φορτώσει και πάλι την MIUI
Σ' ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου miui art - Πας στην εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ειναι απαραιτητο το supersu; Αν οχι, τοτε μηπως χωρις την εγκατασταση του λειτουργησει το nova go;
Σ' ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου miui art
Το ΟΤΕ GO τελευταία είναι αυτό που δουλεύει κανονικά και με ROOTED συσκευές... -
Ο/H meramvel έγραψε:
Η εχει και υπαρχει αλλος τροπος αγορας απο το εξωτερικο;;; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H meramvel έγραψε:
-
ianpan 24 από το γέλιο σου κατάλαβα ότι υπάρχει λύση και την ξέρεις. Μπορείς σε παρακαλώ να μου την πεις; αν θες φυσικά.
Για τα Capital control μιλάω. -
Για το κοπελι blakm76 που ζητα για αγορες μεσω paypal.....
Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού - Σελίδα 182 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 182
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες