Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Μπορείς να βάλεις την Ελληνική fastboot Gtv και μετά όποια θέλεις stable χωρίς wipe.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
fastboot gtv ή fastboot stable? Νομιζα ηταν αναλογα με την τελικη ελληνικη.
και επισης διαβασα οτι η τελευταια ελληνικη 7.3 εχει προβληματακια(drain ,ειδοποιησεις)?
Μολις ηρθε.Γραφει android version 4.4.4 KTU84P, MIUI VERSION 7.0 stable 7.00.55.00(KXDMICI)
Ανοιξε κατευθειαν,χωρισ να βαλω λογαριασμους.Οποτε το ανοιξαν πριν το στειλουν. -
Ο/H Chrisnikos έγραψε:
fastboot gtv ή fastboot stable? Νομιζα ηταν αναλογα με την τελικη ελληνικη.
και επισης διαβασα οτι η τελευταια ελληνικη 7.3 εχει προβληματακια(drain ,ειδοποιησεις)?
Μολις ηρθε.Γραφει android version 4.4.4 KTU84P, MIUI VERSION 7.0 stable 7.00.55.00(KXDMICI)
Ανοιξε κατευθειαν,χωρισ να βαλω λογαριασμους.Οποτε το ανοιξαν πριν το στειλουν.
cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz -
sos. Προσπαθω να κανω flash με fastboot το κινητο και δεν το δειχνει στο miflash.
προσπαθει να κα κανει εγκατασταση λογισμικου προγραμματος οδηγησηςσυσκευης android.
Λογικα λειπουν οι drivers. Tι κανω?
Τελικα τα καταφερα. μετα οι λεπτομερειες. -
Ο/H Chrisnikos έγραψε:
sos. Προσπαθω να κανω flash με fastboot το κινητο και δεν το δειχνει στο miflash.
προσπαθει να κα κανει εγκατασταση λογισμικου προγραμματος οδηγησηςσυσκευης android.
Λογικα λειπουν οι drivers. Tι κανω?
-
Καλησπέρα,
Έχω μπλέξει τα μπούτια μου. Μου έφεραν ένα Μi4 με 6.4.14 Beta 6.0.1 και θέλουμε να περάσουμε την 6.5.26 GTV.
Έχω μπερδευτεί από αυτή την διαδικασία. Κατέβασα την 5.12.17 και δοκίμασα να την περάσω από το MIUI Updater χωρίς επιτυχία.
Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω βρε παιδιά;Nice to mitu!
-
Βάζεις απευθείας την Ελληνική FastBoot ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ και είσαι έτοιμος.
Μετά απλά από τον Updater της MIUI μπορείς να αναβαθμίσεις σε όποια ROM θέλεις ...
Δεν μπορείς να περάσεις από τον Updater την ROM γιατί έχει Mi-Recovery και δεν περνάει. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βάζεις απευθείας την Ελληνική FastBoot ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ και είσαι έτοιμος.
Μετά απλά από τον Updater της MIUI μπορείς να αναβαθμίσεις σε όποια ROM θέλεις ...
Δεν μπορείς να περάσεις από τον Updater την ROM γιατί έχει Mi-Recovery και δεν περνάει.
Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)Nice to mitu!
-
Ακριβώς,
απλά εσύ κάνεις χρήση των δικών σου αρχείων της Fastboot. -
Κατατοπιστικότατος όπως πάντα! Είδες τι γίνεται τώρα που μας καλομάθατε με τα Weekly updates και εγκατάσταση μπαμ μπαμ με TWRP; Ξεχάσαμε και αυτά που ξέραμε!
Ευχαριστώ πολύNice to mitu!
-
Ε,,,
είναι περίοδος των επαναληπτικών εξετάσεων και χρειάζεται ένα Refresh...
Σε λόγο θα μοιράζουμε και πτυχία όπως το πάμε,,,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες