Περνά την Ελληνική fastboot rom και από πάνω αφού κάνεις factory reset.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπό εδώ κατεβάζεις την πιο τελευταία dev -> [GTV-6.7.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/7 15:08)Ο/H leon_ster έγραψε:
Απολυτη επιτυχία με το φλασαρισμα της gtv 6.4.14 developer. Ολα λειτουργουν καλως. Χωρις κανενα πρόβλημα σε καμια εφαρμογή. Απλα μια ερωτηση. Σαν developer πρεπει να εχει εβδομαδιαία ενημερωση; γιατι η τελευταία φαινεται να είναι από τον Απρίλιο του 16.παντως ολα smooth,ειναι και ρουταρισμενο και ςχει και twrp.
Ανέβασε ένα printscreen από το about του τηλεφώνου, να δούμε τι λέει ακριβώς.Ο/H sakgio έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/index…%BF-Mi-3W-Mi-4W%E2%80%8B/.Ακολουθισα τον οδηγο αλλα δεν γινετε αναβαθμιση.MI4LTECU Tο τηλεφωνο.τι κανω?Χρειαζετε αλλο οδηγο?
Καλύτερα να μείνεις εδώ που είσαι σε MIUI V8 γιατί δεν μπορείς να κάνεις Downgrade σε Version που χρειάζεται διπλό System Partition και, κινδυνεύει η συσκευή σου με SoftBrick.Ο/H XAndreas έγραψε:
Καλησπέρα είχα βάλει πριν κάποιους μήνες την cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz (Stable + TWRP Recovery) (Ελληνική FastBoot)
και σήμερα έβαλα πάνω σε αυτή με αναβάθμιση την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip
Αυτό που θέλω να κάνω για λόγους δοκιμής είναι να βάλω την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-6.5.0.zip
Θα μπορούσατε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω;
*επιγραμματικά ποιον οδηγό θα πρεπε να ακολουθήσω πείτε μου + κάποιο έξτρα βήμα αν χρειάζεται (δεν έχω εμπειρία με downgrade)