Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
@toniachem
Πρώτα θα κατεβάζεις την Ελληνική Fastboot Rom cancro_images_GTV-6.4.7_2_GR_xiaomi-miui-hellas.tar.gz
όταν κατέβει θα την αποσυμπιέσεις.
Θα μπεις σε recovery mode (πατάς power + volume up) ως γλώσσα τα Αγγλικά από το μενού Wipe & Reset - all. Όταν τελειώσει θα μπεις σε fastboot λειτουργία (πατάς power + volume down) θα συνδέσεις το κινητό με H/Y και θα τρέξεις το XiaoMiFlash. Στο XiaoMiFlash πας Select θα βρεις την rom - επιλέγεις κάτω δεξιά clean all - refresh - flash αυτό ήταν τώρα είσαι με την Ελληνική rom η οποία έχει ως recovery πλέον το TWRP by mich αλλά είναι Miui V7.
Τώρα θα κατεβάσεις την τελευταία ελληνική rom 6.9.29 xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_v8_gtv-6.9.22.zip θα την βάλεις στο κινητό χύμα.
Θα μπεις σε recovery λειτουργία, τώρα θα είναι το TWRP με περιβάλλον διαφορετικό θα επιλέξεις τα παρακάτω Wipe - advanced Wipe - θα τσεκάρεις τα κουτάκια που λένε Dalvik/ART Cache, Cache, data - μετακινείς το βέλος κάτω που λέει Swipe to Wipe. Πατάς το back μέχρι να βρεθείς στο instail to επιλέγεις βρίσκεις την rom - instail αυτό ήταν τώρα σετάρεις το κινητό. -
καλησπέρα εχω το xiaomo mi 4w
έκδοση android 6.0.1 MMB29M και
έκδοση MIUI MIUI8 BY XIAOMI-MIUI.GR GTV 6.8.25 Developer
τα εγκατέστησα όλα σύμφωνα με τις κατατοπιστικες οδηγίες που έχετε
ολα δουλευουν σωστα εκτος κατα διαστηματα μου βγαζει μηνυμα οτι δε δουλευει
η mikey 3.2.3 (δε ξερω τι ακριβως κανει αυτη η εφαρμογη)
μπορει να διορθωθει αυτο?
ευχαριστώ -
Ο/H geoprot έγραψε:
καλησπέρα εχω το xiaomo mi 4w
έκδοση android 6.0.1 MMB29M και
έκδοση MIUI MIUI8 BY XIAOMI-MIUI.GR GTV 6.8.25 Developer
τα εγκατέστησα όλα σύμφωνα με τις κατατοπιστικες οδηγίες που έχετε
ολα δουλευουν σωστα εκτος κατα διαστηματα μου βγαζει μηνυμα οτι δε δουλευει
η mikey 3.2.3 (δε ξερω τι ακριβως κανει αυτη η εφαρμογη)
μπορει να διορθωθει αυτο?
ευχαριστώ
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ρε παιδιά από τότε που έβαλα την stable 8.0.2.0 έχω διακοπές στις κλήσεις . Λέω να γυρίσω σε 4.4 , πως το κάνω ? Υπάρχει καμία καλή ρομ kitkat ? Τι άλλο μπορώ να κάνω ?
-
Μια βοήθεια και εδώ παιδιά, είμαι νέος κάτοχος ενός mi4 64gb και θέλω να περάσω την stable Marshmallow. Δεν μπορώ να φλασάρω την fastboot rom "cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz".
Μου βγάζει σφάλμα στο Miflash, Missmatching Image and Device error (μετράει το χρονόμετρο αλλά δεν σταματάει ούτε με το γέμισμα της μπάρας). Έσβησα 2 γραμμές στον κώδικα του flash_all.bat αλλά και πάλι βγάζει Missmatching Board Version. Τι μπορεί να είναι;
-
Ο/H gTop έγραψε:
Μια βοήθεια και εδώ παιδιά, είμαι νέος κάτοχος ενός mi4 64gb και θέλω να περάσω την stable Marshmallow. Δεν μπορώ να φλασάρω την fastboot rom "cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz".
Μου βγάζει σφάλμα στο Miflash, Missmatching Image and Device error (μετράει το χρονόμετρο αλλά δεν σταματάει ούτε με το γέμισμα της μπάρας). Έσβησα 2 γραμμές στον κώδικα του flash_all.bat αλλά και πάλι βγάζει Missmatching Board Version. Τι μπορεί να είναι;
Προσπάθησες να ακολουθήσεις αυτό που λέει στο οδηγό της πρώτης σελίδας και δεν δούλεψε και αποφάσισες να κάνεις έτσι τη μετάβαση?
Είναι πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τα partitions... (σημειωτέον η ρομ που φοράς τώρα είναι "μαϊμού" stable).
Αν δεν ακολούθησες τον οδηγό της 1ης σελίδας, μπορείς να κάνεις ένα factory reset όπως είσαι και μετά να τον ακολουθήσεις... και μετά να αναβαθμιστείς στην τελευταία...
Υ.Γ Και δεν χρειάζεται να ποστάρεις περισσότερες από μία φορές. Δεν βοηθάει κάπου... -
Ο/H tzourass έγραψε:
Ρε παιδιά από τότε που έβαλα την stable 8.0.2.0 έχω διακοπές στις κλήσεις . Λέω να γυρίσω σε 4.4 , πως το κάνω ? Υπάρχει καμία καλή ρομ kitkat ? Τι άλλο μπορώ να κάνω ?
Καθαρή εγκατάσταση με το Miflash έχεις κάνει? Πώς αναβαθμίστηκες? -
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H gTop έγραψε:
Προσπάθησες να ακολουθήσεις αυτό που λέει στο οδηγό της πρώτης σελίδας και δεν δούλεψε και αποφάσισες να κάνεις έτσι τη μετάβαση?
Είναι πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τα partitions... (σημειωτέον η ρομ που φοράς τώρα είναι "μαϊμού" stable).
Αν δεν ακολούθησες τον οδηγό της 1ης σελίδας, μπορείς να κάνεις ένα factory reset όπως είσαι και μετά να τον ακολουθήσεις... και μετά να αναβαθμιστείς στην τελευταία...
Υ.Γ Και δεν χρειάζεται να ποστάρεις περισσότερες από μία φορές. Δεν βοηθάει κάπου...
Αυτό μου βγάζει
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες