Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Ο/H spy123 έγραψε:
Συγνώμη αν κανω εγκτάσταση την Ρομ
xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip
δεν θα διαγραφούν τα
data μου καθώς η σχετική ρομ δεν είναι GTV?
Εγώ πήγα από την δικιά μας 5.9.17 στην xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4 και μετά στην δικιά μας 6,1,21 όλα έγιναν μπαμ-μπαμ ακολούθησα πιστά τις οδηγίες στο πρώτο ποστ του Δημήτρη Καλλιτέχνηκαι δεν μου έσβησε τίποτα άλλο πέρα από το onedrive και το shiftkey (το οποίο το εγκατέστησα πάλι αλλά δεν δουλεύει)!
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Γιατί εσύ έχεις 2 partitions? Τσέκαρε με το diskinfo pro τι έχεις.
-
Έχω πρόβλημα από την αρχή, όταν πάω ξεκινήσω για Install zip μέσα από το Recovery την ---> ( 1. Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip )
Μου βγάζει μήνυμα ότι η συγκεκριμένη Rom δεν είναι Cangro αλλά ''aosp-cangro'' και μου γράφει error δεν εγκαταστάθηκε. !!!
Μετά από αυτό δεν ξέρω τι να κάνω !!!!!
Που να βρω μια άλλη Miui - ''5.12.17'' που να είναι cangro και όχι aosp !!!!
Τώρα έχω περασμένη την (Miui 7 - 5.12.3)
Κάποια ιδέα παρακαλώ , τι να κάνω.!!!! -
Ο/H geo221 έγραψε:
Έχω πρόβλημα από την αρχή, όταν πάω ξεκινήσω για Install zip μέσα από το Recovery την ---> ( 1. Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip )
Μου βγάζει μήνυμα ότι η συγκεκριμένη Rom δεν είναι Cangro αλλά ''aosp-cangro'' και μου γράφει error δεν εγκαταστάθηκε. !!!
Κάποια ιδέα παρακαλώ , τι να κάνω.!!!!
-
Φίλε ''spideman3'' σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου, θα το δοκιμάσω από το update όπως μου προτείνεις .
-
Μια χαρά... Όλα τέλεια!!! (Κι εγώ κατέβασα το SU)
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H geo221 έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Την εβαλα κι εγω... Ολα καλα!
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H geo221 έγραψε:
-
Εγώ έμπλεξα με τις αναβαθμίσεις τελικά.!!!!!!
Από την Miui (5.12.3) που είχα στο Mi-3 μου, έβαλα με τον updater την ( 5.12.17) μετά από υπόδειξή σας και όντως εγκαταστάθηκε μια χαρά.
Αλλά μετά έβαλα την (6.1.7) με update και αυτήν. Το κινητό έδειχνε να μην ανταποκρίνεται με ταχύτητα και κολλούσαν ορισμένες λειτουργίες του (π.χ. το WiFi) ή δεν άνοιγε η κουρτίνα από το επάνω μέρος.
Την Marshmallow GTV-6.1.21 , δεν την έπαιρνε με τίποτα (ούτε με update ούτε με Recovery).
Μπήκα στο Recovery και πάτησα το FASTBOOT, ε τότες είναι που τρελάθηκα, διότι έγινε brick.
Κάποια στιγμή (στην απογοήτευση μου πάνω) βλέπω ότι μπορεί να κάνει Flash από την εφαρμογή της Xiaomi στο P.C. και το ξεκινάω το Flash. (Παρόλο δεν αναγνώριζε την συσκευή μου η εφαρμογή PC-Suit.
Τώρα η διεργασία του Flash έχει φτάσει εδώ και ώρα στο 50 % του κατεβάσματος, δεν βλέπω να προχωρεί πέρα από το 50 %.
Και μάλλον δεν το γλιτώνω το απόλυτο Brick. Διότι συνεχίζει η οθόνη του κινητού να δείχνει κολλημένο με την επιγραφή ( FASTBOOT ).
Μάλλον τετέλεσται το κινητό μου.!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες