παιδια μπορει να με βοηθήσει καποιος?
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Παιδια υπαρχει και σε αλλους το προβλημα με το φλας? ουτε σαν φακος δουλευει... ειχα την 6.1.7 απο εδω και εκανα τα πρωτα 6 βηματα οπως ελεγε. Φανηκ επως πηγαινε καλα και σχετικα γρηγορα αλλα τζιφος μαλλον! Οπως επισης και τον Φακελο TWRP γιατι δεν μου τον βγαζει... Σορυ αλλα αγχωθηκα
-
τι φακός ρε παιδια
εμένα δεν δουλεύει
chrome
mail
viber
sms
instagram
messager
youtube
aplha bank
και άλλες 15 εφαρμογές
καμια βοηθεια ρε παιδίαααααgarfield for president -
Ο/H zero777 έγραψε:
τι φακός ρε παιδια
εμένα δεν δουλεύει
chrome
mail
viber
sms
instagram
messager
youtube
aplha bank
και άλλες 15 εφαρμογές
καμια βοηθεια ρε παιδίααααα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Σε όσους έχουν πολλά προβλήματα με εφαρμογές μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow στο Mi-3 & Mi-4, θα δοκιμάσουν να κάνουν από το TWRP Recovery Wipe Cache & Dalvik Cache.
Θα κάνουν Reboot και θα περιμένουν μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και να μπουν στην MIUI.
Aμμέσως μετά θα ξανακάνουν Reboot.
Θα περιμένουν και πάλι να τελειώσει η διαδικασία και θα μπείτε στην MIUI.
Aν παρ'όλα αυτά δεν διορθωθούν τα προβλήματα στις εφαρμογές σας, το Factory Reset είναι μονόδρομος.
Θα πάτε στο TWRP Recovery και τα Επιλέξετε από Wipes (Advanced), Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache.
Αμέσως μετά θα κάνετε Install Zip από το TWRP και θα κάνετε και πάλι Flash την τελευταία GTV-6.1.21 (Marshmallow).
Εννοείτε πως θα πρέπει να έχετε βάλει ήδη την ROM στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας ώστε να την βρείτε.
Δυστυχώς όμως θα κάνετε το Setup όλων από την αρχή, καθώς τα χάσετε τα πάντα εκτός από αυτά που έχετε σωσμένα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας.
Θυμηθείτε κατά την διάρκεια των αρχικών ρυθμίσεων να έχετε επιλεγμένη την Αγγλική γλώσσα για να μην κολλήσετε στον ορισμό του Mi-Account σας.
Αυτά ...... -
@MIUI_ART ειμαι στο mi recovery 2.0.1 και στο wipe & reset εχει τις εξης επιλογες: wipe cache , wipe user data , wipe sd card , wipe all data ... δεν εχει τις επιλογες που αναφερεις παραπανω ... ειμαι στο σωστο μερος ? αφοτου εκανα τα βηματα του οδηγου εκανα wipe cache και ξαναπερασα την τελευταια rom . τι να κανω .παρακαλω βοηθεια
-
πηγαινε στο advanced και θα τις δειςgarfield for president
-
εμενα που δεν με εμφανιζει το twrp σαν φακελο πως να το κανω? Αν ξαναπερασω την νεα ρομ ξανα απο την αναβαθμιση μηπως γινει τιποτα? Γιατι με τις εφαρμογες δεν εχω προβλημα εχω με τον φακο του κινητου
-
αυτες τις επιλογες εχω
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας, που ανέφεραν μερικοί φίλοι πιο πάνω, έχω να πω τα εξής από την εμπειρία λίγων (7 ωρών μετά την ολική φόρτιση 100%).
Χωρίς να έχω βάλει επιπλέον εφαρμογές με εξαίρεση δύο που έβαλα ( swift key - superSu ) , η μπαταρία μου πήγε στο 91%.
Βέβαια χωρίς περιττή χρήση (όπως παιχνίδια τηλεφωνήματα - βίντεο κλπ.)
-
Ο/H dphier έγραψε:
@MIUI_ART ειμαι στο mi recovery 2.0.1
αν είχες ήδη σωστά περασμένη την marshmallow GTV-6.1.21 θα είχες TWRP Recovery.
Aρα δεν ακολούθησες σωστά την διαδικασία που περιγράφουμε στον οδηγό.
Αν δεν ακολουθείτε αυτά που σας λέμε τότε τι να πω....
Στις ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI τι σου λέει ? -
να προσπαθήσω να κάνω όλη την διαδικασία απο την αρχή ή δεν έχει καμία σημασία?garfield for president
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες